- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 18
- 26
Rabbim herkese nasip eder inşallahİlk gebeliğimde klomen kullanmıştım ama yumurta oluşmamış diyip çatlatma iğnesi yapmamıştı o ay gebe kalmışım
Bu sefer de çok uğraşırım diyordum kaza ile kalmışım
Demem o ki veren Allah bize sormuyor
Teşekkürler canım Dr da öyle dedi ama birkaç hafta sonra net söyleyebilirim dediUltrasonda durusundan çok net değil ama burda da düz gibi kiz olabilir sankiama tam emin değilim
Sonucu yanlış çıkan insanlar oluyor, daha az önce birisi yine konu açmış nipt sonucum yanlış çıktı amniosentez temiz çıktı diye.İnşallah hiçbir sorun çıkmazAynı çıktı kızlar başaramadım
Canım ultrasonda düz yatınca kız mı oluyormuş bana da anlatır mısın nasıl tahmin yapıyorsunUltrasonda durusundan çok net değil ama burda da düz gibi kiz olabilir sankiama tam emin değilim
Kaç haftalıksınız maşallah nasılda net çıkmış yüzü herşeyi güzel haberler alırsınız inşallahMerhaba kizlar bugün Dr a gittik bebeğimizi görmeye ve ense kalınlığı şüphesiyle perinatolojiye yönlendirdi. Küçük oğlumda da aynı şeyleri yaşadım stres yaşamak isteniyorum dedim ama Dr ısrarla görmesi gerektiğini söyledi. Ve anca 21 ine randevu alabildik. Baya canım sıkıldı ne düşüneceğimi bilemedimfotograflarimizq da bı bakiverin teyzeler. Dualarınıza talibiz inşallah sağlık afiyetle gelir bütün bebisler annesinin kollarına
Sat a göre 11+6 ama ultrasonda 12+2 çıktı.amiin inşallah Allah razı olsunKaç haftalıksınız maşallah nasılda net çıkmış yüzü herşeyi güzel haberler alırsınız inşallah
Maşallah kaç haftalıkKızlar selam . Bugün ikili tarama için doktora gittik ense kalınlığı vs ölçüldü . Doktorun bulgularına göre her şey yolunda şükür . Bebiş hep ters yatıyordu doktor erkek bebeğe benziyor dedi ultrasonu da ekliyorum Eki Görüntüle 3282626
12 hafta 3 günlüğüz ultrasona göre 12+6 gözüküyormuşMaşallah kaç haftalık
Bizim hesap ortak kuzu, ama alışverişi eşimin kartı ile yapacağızKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Şimdi eşimde bende calısıyoruz hesaplarımız ayrı
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?
Özele mi gittiniz devlette tahmin yapmıyorlar çünkü12 hafta 3 günlüğüz ultrasona göre 12+6 gözüküyormuş
Özele gittim canımÖzele mi gittiniz devlette tahmin yapmıyorlar çünkü
İnş sağlıklıdır canım kaç mm olduğunu söyledi miMerhaba kizlar bugün Dr a gittik bebeğimizi görmeye ve ense kalınlığı şüphesiyle perinatolojiye yönlendirdi. Küçük oğlumda da aynı şeyleri yaşadım stres yaşamak isteniyorum dedim ama Dr ısrarla görmesi gerektiğini söyledi. Ve anca 21 ine randevu alabildik. Baya canım sıkıldı ne düşüneceğimi bilemedimfotograflarimizq da bı bakiverin teyzeler. Dualarınıza talibiz inşallah sağlık afiyetle gelir bütün bebisler annesinin kollarına
İnşallah canımİnş sağlıklıdır canım kaç mm olduğunu söyledi mi
Sağlıkla gelsin inşallah annesiDoğru tahmin evet
Çok teşekkür ederim amin hepimizinki insallahSağlıkla gelsin inşallah annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?