2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ultrasonda durusundan çok net değil ama burda da düz gibi kiz olabilir sanki ama tam emin değilim
Canım ultrasonda düz yatınca kız mı oluyormuş bana da anlatır mısın nasıl tahmin yapıyorsun

Kızlar selam . Bugün ikili tarama için doktora gittik ense kalınlığı vs ölçüldü . Doktorun bulgularına göre her şey yolunda şükür . Bebiş hep ters yatıyordu doktor erkek bebeğe benziyor dedi ultrasonu da ekliyorum

Kaç haftalıksınız maşallah nasılda net çıkmış yüzü herşeyi güzel haberler alırsınız inşallah

Bizim hesap ortak kuzu, ama alışverişi eşimin kartı ile yapacağız
Limiti yüksek diye..

Kızlar doktor burayı görüp erkek gibi dedi ama net olamıyorum dedi sizce erkek mi ? Tam bacak arasıymış burası

İnş sağlıklıdır canım kaç mm olduğunu söyledi mi

Kizlar bugün doktorda geldim 2tane kese vardir ikiz hamileydim malesef biri kese bozuk olduğu için bebek kalbi durdu ya hastaydı besleyemedi gelişmedi küçük kaldı dedi .digeri çok şükür kalp atışı duydum 10+2oldu elleri bacakları oluşmuş az hareketi bile gördüm çok şükür. Doktorum 2tane kese olduğum için kendi kendine ölen bebek küçülür burusup kaybolur korkmayın diger bebeğe bişey olmaz dedi.

Kızlar ben ikili taramayı verdim
Doktorum nift testini de yap dedi onu da yaptıracağım yaptıran var mı ? Grupta konuşuldu ama onları kaçırdım kimseyi yormayacaksam
Yaptıranlar bilgi verebilirler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…