2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ben ikili taramayı verdim
Doktorum nift testini de yap dedi onu da yaptıracağım yaptıran var mı ? Grupta konuşuldu ama onları kaçırdım kimseyi yormayacaksam
Yaptıranlar bilgi verebilirler mi ?
Ben de ikili verdim ikiliye göre nift vereceğim doktor öyle dedi birde detaylı ultrason perinatolojı vs gideceğim doktorum bilgili güveniyorum zaten bi sıkıntıda tek tanı amniyosentez dedi tabi yaş faktörü de önemli dedi 35 yaş üstüne nift öneriyor direk

Doktorum nift testini de yap dedi onu da yaptıracağım yaptıran var mı ? Grupta konuşuldu ama onları kaçırdım kimseyi yormayacaksam
Ben yaptırdım doktorum 2 firma önerdi Genstar ve Eurofins. Ben Eurofinse yaptırdım. Euro üzerinden kan verdiğiniz günün kuruna göre hesaplıyor. Doktorumla anlaşmalı olduğu için 360 Euro ödedik. Ama sanırım indirimsiz hali 420 Euro yanlış hatırlamıyorsam.Eve gelip kan aldılar. Kan Fransa’ya gönderiliyor orda bakıyorlarmış. 10 gün sonra çıkar dediler daha 5 günüm falan var ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Çok daha başka firmalar da okumuştum burda ben sadece doktor anlaşması var diye bunlarla iletişime geçtim.

Beni ekler misiniz

Beni ekler misiniz
Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Doktor söylediyse cinsiyeti
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Ben de ikili teste göre direkt amniyosentez yaptırırım fetal tanı olmadığı için tercih etmedim fetal yapsam bu sefer sonuç güzel gelse dahi kesin tanı olmadığı için yine amniyosentez düşünürdüm o yüzden ikiliye göre direkt amniyosentez

20.05.2023, yaşım 35 , üçüncü bebeğim, memelet Bingöl, sürpriz bir hamilelikti 9+6 da keseyi de bebeği de kalp atışını da duydum. Cinsiyeti belli değil henüz olunca söylerim eklerseniz.

Haftaya randevum var yaptırıyorum ikili falan yaptırmadım doktorum ikisini de anlattı ama imkanın var ise fetal yaptır dedi Nipt Plus firmasına yaptırıyorum 350$

Ben de doktorumun anlaştığı yerlerden birisiyle yaptıracağım ama henüz konuşmadık randevuma gidince öğreneceğim.Sonucu doğrudan size mi verecekler yoksa doktorunuza mı gidecek önce? Nasıl oluyor bilmiyorum.
Neden önerdi ki nipt
Yaptırmak mi lazım D Dr X
35yaş üstünde ikili testin güvenilirliği azalıyor,bunu öneriyorlar.35yaş altında da eğer imkan varsa genelde bunu öneriyorlar daha güvenilir diye.Perinatologlar da doğrudan herkese bunu öneriyor diye biliyorum

üzüldüm şimdi ben hiç düşünmemiştim

üzüldüm şimdi ben hiç düşünmemiştim
Ben ilk gebeliğimde yaptırmadım ikili teste göre bakarız diye düşünmüştük o da çok güzel çıkmıştı.Şimdi yaştan dolayı yaptıracağım ikili testle kafamı karıştırmak istemedim

Hemşire bana bilgi verirken sonuç size de gelecek doktora da dedi. Mail adresimi falan aldılar zaten kan alırken ama sanırım cinsiyet sadece doktorla paylaşılıyor. Bunu sormak hiç aklıma gelmedi o gün ama öyle okumuştum daha önce.

İlk gebelikte ve şimdi yaşınız kaç acaba

35 yaş altıyım bende doktorum da perinatolog
Usg da bi Sknti görmedi şükür ama ben öneriyorum dedi cinsiyeti usg da görülenden nift de farklı çıkması bile bazı sendromik cinsiyet anomalilerini bile saptıyor bence yaptır dedi tanı değeri %99 o sebeple yaptıracağım

Teşekkür ederim bende bi arayayım

D
Nift testi doğalsa neden amniyosentez yapılsın ki zaten

D

Nift testi doğalsa neden amniyosentez yapılsın ki zaten
İkili de sorun çıktı diyelim nift normal dedi ama bu ikisi de teşhis olmadığı için kafaya takardım muhtemelen.
Bir de fetal dna da sağlıklı deyip yanılanlar da olmuş o yüzden teşhis dışında güvenemem gibi geliyor amannn iyiyi konuşalım iyi olsun hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…