2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar merhabalar 11.haftadayiz her şey yolunda dedi doktor çikolata ve hamur islerini yasakladı kilo almamak için 10 gün sonra ikili tarama testi için yönlendirdi ücreti 2.250;TL imiş sizce normal fiyat mi birde cinsiyet tahmini alabilir miyim:)

Hmm ben nift doğal çıksa tekrar amniyosentez yaptırmazdım sanırım siz daha hassas düşünüyorsunuz tabi insallah her şey hepimiz için sağlıklı olur

ense kalınlığını söylemedi mi
Söylediyse de hatırlamıyorum napariz nasıl ilerleriz diye konusulunca. Yazıyor mu bilmiyorum ama şuan disardayim. Ama int bı Dr dan dinledim 2,5 -3 normal olarak baz aliniyormus.
4 gibi falan olursa bişey cikmayabilirmis. Ama 5 lere 6 Lara çıkarsa sorun olabiliyor dedi

Kızlar el ayak yanması yaşayan var mı ? Bugün eşim geldiği için kendi evime geçtim.Ev çok sıcak hemen camları balkonları açtık.Akşam yine mide bulantısı çöktü vücudum yanmaya başladı bir kaç gündür böyle oluyor.Eşim evden giderken uğurlayamadım bile koltuktan kalkamadım konuşamadım oda çok üzüldü halime.Havlu ıslatıp buzluğa koydum biraz bekletip ayaklarıma ve bacaklarıma koydum inşallah rahatlarım biraz

Kızlar dün geceden beri afedersiniz ishal ve kusma var sabaha kadar çıkardım bugün bir lokma yemek yemedim çocuğa bir zararı olur mu

Kızlar dün geceden beri afedersiniz ishal ve kusma var sabaha kadar çıkardım bugün bir lokma yemek yemedim çocuğa bir zararı olur mu
Çok geçmiş olsun, bu ara çok yaygın görülüyormuş ishal kusma, çocuklar hastalanmıştı bana da geçti 2 gün sürdü geçti. Bir şey olmaz Allahın izniyle.. Mide ve bağırsakları yormayacak şeyler yemeye çalışın

Geçen hafta bende yaşadım bunu salgın var sanırım. Genel olarak çok kusuyorum bende. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bol sıvı tüketmeye çalış kussan da yemeye çalış ben öyle yaptım dermanım kesilmesin ve çocuğu düşündüğüm için. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun

Teşekkürler

Doktorum hamilelik geçici bir menapoz demişti onun belirtilerini de yaşarsın demişti
Şimdi senin de o hesap olmuş
tansiyonunu ölç eğer iyiyse biraz dinlen inş yarın geçer hormonlar işte

Kızlar benim de bugün bel ve kasık ağrılarım fazla bir de bacaklarım çok ağrıyor ilk bebegimi kaybetmiştim o yüzden nerem ağrısa hemen evham yapıyorum normal mi bu ağrılar bugün 11. Hafta bitti

Bulantı benim de akşamları oluyor ve akşamları ayaklarım avuçlarım yanıyor midem bulanınca bende konuşup ayağa bile kalkasın gelmiyor çok keyifsizleşiyorum bir anda

Kızlar benim de bugün bel ve kasık ağrılarım fazla bir de bacaklarım çok ağrıyor ilk bebegimi kaybetmiştim o yüzden nerem ağrısa hemen evham yapıyorum normal mi bu ağrılar bugün 11. Hafta bitti
Kaçıncı haftada kaybetmiştiniz çok gecmiş olsun zaman zaman bana da ağrı geliyor kanama yoksa korkmamak lazım

Arkadaşlar cinsiyeti belli olanlar paylaşabilir mi ? Şubat ayı kız mı erkek mi çoğunlukta . Benim11 hafta oldu henüz belli değil

14. Haftadayım ara ara kasık ve bel ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…