- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Arkadaşlar cinsiyeti belli olanlar paylaşabilir mi ? Şubat ayı kız mı erkek mi çoğunlukta . Benim11 hafta oldu henüz belli değil
Kızlar ben bi yudum bile su içemiyorum. Önce bir ara limonlu su içebilmiştim ama ondan da tiksindim. Su yerine günde 3 öğün karpuz yiyorum bol bol . Yemek olarak da yoğurtlu çorba çorba tüketiyorum . Böyle su ihtiyacımı karşılar mıyım kafama takılıyordüşünün sabaha karşı 5-6 gibi susuzluktan uyandım anneme dedim de azıcık karpuz doğradı yiyip uyudum . Suyun yerine karpuz yiyorum hep. Kilo almam inşllah
Benim doktorum hiç bir şöyler önermiyor yaptır diye bişey çıksaydı önerirdi bence önce bi sonuç çıksın bakalım güzel sonuç alırsınız inşallahKızlar ben ikili taramayı verdim
Doktorum nift testini de yap dedi onu da yaptıracağım yaptıran var mı ? Grupta konuşuldu ama onları kaçırdım kimseyi yormayacaksam
Yaptıranlar bilgi verebilirler mi ?
Bana çıkıntısı yok kıza benziyor dedi ama pipi zamanlada gelişebilir dedi bende 3 hafta sonra cinsiyetöğrenmeye gittğimde erkeğe dönmüş dicek diye hissedyrumErkek demişti Dr bana 12+5'te ama daha kesin değil yani.
Bu sene erkek bebek fazla olacak sadece Şubat değil, genelde.
Ay evet ama başka yolu yok su içmeminÇok şekerli o da ya, elbet ki sıvı alımıdır karpuz da ama fazlası sıkıntı olmaz inşallah.
Buzlu su iyi oluyor bana soğuk soğuk yudum yudum içebiliyorum normalde midem bulanıyor sudan bu aralar ama soğuk su (buzlu) iyi gidiyorAy evet ama başka yolu yok su içmeminher yolu denedim. Soda , limonlu su, meyve suyu, ayran , süt hiçbirini içim almıyor.
İnan bende senin gibiyim salçalı yemekler ağır yemekler görmek duymak bile istemiyorum sürekli yayla çorbası yemek istiyorum yada karpuz domates salatalıkKızlar ben bi yudum bile su içemiyorum. Önce bir ara limonlu su içebilmiştim ama ondan da tiksindim. Su yerine günde 3 öğün karpuz yiyorum bol bol . Yemek olarak da yoğurtlu çorba çorba tüketiyorum . Böyle su ihtiyacımı karşılar mıyım kafama takılıyordüşünün sabaha karşı 5-6 gibi susuzluktan uyandım anneme dedim de azıcık karpuz doğradı yiyip uyudum . Suyun yerine karpuz yiyorum hep. Kilo almam inşllah
Canım bana da iyi geliyordu içebiliyordum ama şuan onu da içemez oldum. Sanırım iyice pik yaptı bende ama azalarak geçecek inanıyorum az kaldı 10+4Buzlu su iyi oluyor bana soğuk soğuk yudum yudum içebiliyorum normalde midem bulanıyor sudan bu aralar ama soğuk su (buzlu) iyi gidiyor
Kaçıncı haftanda öyle söyledi?Bana çıkıntısı yok kıza benziyor dedi ama pipi zamanlada gelişebilir dedi bende 3 hafta sonra cinsiyetöğrenmeye gittğimde erkeğe dönmüş dicek diye hissedyrum
Ayy aynı ben öğlen akşam ful yayla çorbası ile besleniyorumİnan bende senin gibiyim salçalı yemekler ağır yemekler görmek duymak bile istemiyorum sürekli yayla çorbası yemek istiyorum yada karpuz domates salatalık12. Haftamdayım hala geçmedi hatta bu günlerde çok fazla gibi. Yemek dükkanlarının önünden geçerken midemin bulantısından kafamı çeviriyorum yemeğe bile bakamıyorum bir yerde yemek görsem çok kötü oluyorum umarım kalıcı olmaz o aşerdiğim dönemlere gelmek istiyorum bir an önce
O niyemiş yaErkek demişti Dr bana 12+5'te ama daha kesin değil yani.
Bu sene erkek bebek fazla olacak sadece Şubat değil, genelde.
Zamanla azalacak geçen hafta bende karpuzla beslendim hepCanım bana da iyi geliyordu içebiliyordum ama şuan onu da içemez oldum. Sanırım iyice pik yaptı bende ama azalarak geçecek inanıyorum az kaldı 10+4
Öf zaten her yerde erkek bebeler var daha ne kadar erkek yılı olabilirO niyemiş ya
Bana doktor kabul tarçın atabilirsin sudan tiksinirsen demişti onu deneyin istersenizAy evet ama başka yolu yok su içmeminher yolu denedim. Soda , limonlu su, meyve suyu, ayran , süt hiçbirini içim almıyor.
Eşimizden gelen spermin y olma olasılığı niye yıla göre değişsin anlamadım onu zatenÖf zaten her yerde erkek bebeler var daha ne kadar erkek yılı olabilir
Bende kaşarlı tost yerdim bu aralar ağır gelmeye başladı domatesli tost yiyebiliyorum sadece. Mutlaka git canım susuzluk kötü. Tansiyonum çok düşüktü doktor bol su iç dedi mide bulantısı içinde bunu söyledi ne olursa olsun su en önemlisi. Ben çok kustuğum zamanlarda ağzıma su bile alamıyorum o midemi bulandırıyor yada karnım boşken de su almıyor midem. Bişeyler yesen su içmek istersinAyy aynı ben öğlen akşam ful yayla çorbası ile besleniyorumekmeksiz. Sabah da kaşarlı tost tüm gün yiyebildiğim bunlar. Su yerine de karpuz. Birazdan seruma gidicem çok susuz kaldım çünkü bir kaç gündür
Kaç oluyorsun pazartesi?Eşimizden gelen spermin y olma olasılığı niye yıla göre değişsin anlamadım onu zatenay bana pzt söyleyebilir cinsiyeti
12+6 aslında ama ikili test için gel geldiğinde cinsiyeti de konuşuruz dedi. Ben de şaşırdım ama hiç sormadım erken değil mi diye güveniyor kendine demek ki dedimKaç oluyorsun pazartesi?
Görünmüştür belki söylememiştir o ara12+6 aslında ama ikili test için gel geldiğinde cinsiyeti de konuşuruz dedi. Ben de şaşırdım ama hiç sormadım erken değil mi diye güveniyor kendine demek ki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?