2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ben bi yudum bile su içemiyorum. Önce bir ara limonlu su içebilmiştim ama ondan da tiksindim. Su yerine günde 3 öğün karpuz yiyorum bol bol . Yemek olarak da yoğurtlu çorba çorba tüketiyorum . Böyle su ihtiyacımı karşılar mıyım kafama takılıyor düşünün sabaha karşı 5-6 gibi susuzluktan uyandım anneme dedim de azıcık karpuz doğradı yiyip uyudum . Suyun yerine karpuz yiyorum hep. Kilo almam inşllah

Çok şekerli o da ya, elbet ki sıvı alımıdır karpuz da ama fazlası sıkıntı olmaz inşallah.

Kızlar ben ikili taramayı verdim
Doktorum nift testini de yap dedi onu da yaptıracağım yaptıran var mı ? Grupta konuşuldu ama onları kaçırdım kimseyi yormayacaksam
Yaptıranlar bilgi verebilirler mi ?
Benim doktorum hiç bir şöyler önermiyor yaptır diye bişey çıksaydı önerirdi bence önce bi sonuç çıksın bakalım güzel sonuç alırsınız inşallah

Erkek demişti Dr bana 12+5'te ama daha kesin değil yani.
Bu sene erkek bebek fazla olacak sadece Şubat değil, genelde.
Bana çıkıntısı yok kıza benziyor dedi ama pipi zamanlada gelişebilir dedi bende 3 hafta sonra cinsiyetöğrenmeye gittğimde erkeğe dönmüş dicek diye hissedyrum

Ay evet ama başka yolu yok su içmemin her yolu denedim. Soda , limonlu su, meyve suyu, ayran , süt hiçbirini içim almıyor.
Buzlu su iyi oluyor bana soğuk soğuk yudum yudum içebiliyorum normalde midem bulanıyor sudan bu aralar ama soğuk su (buzlu) iyi gidiyor

İnan bende senin gibiyim salçalı yemekler ağır yemekler görmek duymak bile istemiyorum sürekli yayla çorbası yemek istiyorum yada karpuz domates salatalık 12. Haftamdayım hala geçmedi hatta bu günlerde çok fazla gibi. Yemek dükkanlarının önünden geçerken midemin bulantısından kafamı çeviriyorum yemeğe bile bakamıyorum bir yerde yemek görsem çok kötü oluyorum umarım kalıcı olmaz o aşerdiğim dönemlere gelmek istiyorum bir an önce

Buzlu su iyi oluyor bana soğuk soğuk yudum yudum içebiliyorum normalde midem bulanıyor sudan bu aralar ama soğuk su (buzlu) iyi gidiyor
Canım bana da iyi geliyordu içebiliyordum ama şuan onu da içemez oldum. Sanırım iyice pik yaptı bende ama azalarak geçecek inanıyorum az kaldı 10+4

Ayy aynı ben öğlen akşam ful yayla çorbası ile besleniyorum ekmeksiz. Sabah da kaşarlı tost tüm gün yiyebildiğim bunlar. Su yerine de karpuz. Birazdan seruma gidicem çok susuz kaldım çünkü bir kaç gündür

Canım bana da iyi geliyordu içebiliyordum ama şuan onu da içemez oldum. Sanırım iyice pik yaptı bende ama azalarak geçecek inanıyorum az kaldı 10+4
Zamanla azalacak geçen hafta bende karpuzla beslendim hep bir iki haftaya düzelir canım evham yapma hiç..

Bende kaşarlı tost yerdim bu aralar ağır gelmeye başladı domatesli tost yiyebiliyorum sadece. Mutlaka git canım susuzluk kötü. Tansiyonum çok düşüktü doktor bol su iç dedi mide bulantısı içinde bunu söyledi ne olursa olsun su en önemlisi. Ben çok kustuğum zamanlarda ağzıma su bile alamıyorum o midemi bulandırıyor yada karnım boşken de su almıyor midem. Bişeyler yesen su içmek istersin

12+6 aslında ama ikili test için gel geldiğinde cinsiyeti de konuşuruz dedi. Ben de şaşırdım ama hiç sormadım erken değil mi diye güveniyor kendine demek ki dedim
Görünmüştür belki söylememiştir o ara ne hissediyorsun peki yada ne istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…