Ah bende öyleyim Allah yardımcımız olsunBulantı benim de akşamları oluyor ve akşamları ayaklarım avuçlarım yanıyor midem bulanınca bende konuşup ayağa bile kalkasın gelmiyor çok keyifsizleşiyorum bir anda
Bir cinsiyet olmaz dünyanın parasını dökmeye gerek var mı? Doktorum yaştan dolayı artık gen taraması vs yapıyoruz dedi bende biliyorum ama yaptırmayacağım dedim, velevki farklı sonuç çıktı karnınızda öldürüp alacaklar kıyabilecek misiniz Rabbim'in verdiği cana Allah korusunCinsiyet ultrasondan önce fetal dna testlerinde çıkıyor kızlar ve kesin dna bakıldığı için, yaptıran varya ya da düşünen doktorunuza onu da sorabilirsiniz
Ben yaptırdım sonuç bekliyorumKızlar ben ikili taramayı verdim
Doktorum nift testini de yap dedi onu da yaptıracağım yaptıran var mı ? Grupta konuşuldu ama onları kaçırdım kimseyi yormayacaksam
Yaptıranlar bilgi verebilirler mi ?
Sizi anlıyorum yorumunuza da saygı duyuyorum ama ben özel eğitimde çalışıyorum. Her gün özel çocuklarla ve velileriyle iç içeyim malesef öyle allah böyle verdi olmuyor. O çocuğun hayatında her dakika siz olmuyorsunuz malesef. Bir annenin inşallah çocuğum benden önce ölür diye dua etmesi ne kadar acı ve ağır ama malesef engelli çocukların annelerinin duaları bu. Siz her anında bakım veremeyeceğiniz bir çocuğun vebalini alabilir misiniz? Ki tedavi edilebilecek bir hastalıksa erkenden çözüme ulaşması açısından bakıyorum ben olaya aldırmak vs gibi çözümsüz durumları aklımdan geçirmiyorum açıkçasıBir cinsiyet olmaz dünyanın parasını dökmeye gerek var mı? Doktorum yaştan dolayı artık gen taraması vs yapıyoruz dedi bende biliyorum ama yaptırmayacağım dedim, velevki farklı sonuç çıktı karnınızda öldürüp alacaklar kıyabilecek misiniz Rabbim'in verdiği cana Allah korusunarkadaşımın bebeğine beyinde su toplamış vs dediler hiç bir test istemiyorum dedi dokundurtmam dedi yavrum sapasağlam doğdu noksansız eksiksiz. Gayette sağlıklı 6 aylık oldu bile
Hayırlısı olur inşallah canım iki kızım bı erkek olsun isterim gönül her meyveden tatmak isterErkek demişti Dr bana 12+5'te ama daha kesin değil yani.
Bu sene erkek bebek fazla olacak sadece Şubat değil, genelde.
Benim iki kızım var buda erkek olsun isterimÖf zaten her yerde erkek bebeler var daha ne kadar erkek yılı olabilir
Son 1-2 haftadır kız hissediyorum ama herkes o kadar erkek diyor ki erkeğe de alıştırdım kendimiGörünmüştür belki söylememiştir o arane hissediyorsun peki yada ne istiyorsun
Merhaba sizinle birebir aynı fikirdeyim kaldı ki benim gördüklerimde aile falan da kalmıyor babalara o sorumluluk ağır geliyor ve yavaştan aileden çocuktan ve kadından uzaklaşıp kendine yeni bir hayat kuruyorlar çoğunlukla tekrar evlenip çocuk sahibi oluyorlar, anneler tek bazen de kendi ailelerinden destek alarak çoğunlukla belediyelerden yardım alarak yaşamak zorunda kalıyorlar maalesef güçlü birSizi anlıyorum yorumunuza da saygı duyuyorum ama ben özel eğitimde çalışıyorum. Her gün özel çocuklarla ve velileriyle iç içeyim malesef öyle allah böyle verdi olmuyor. O çocuğun hayatında her dakika siz olmuyorsunuz malesef. Bir annenin inşallah çocuğum benden önce ölür diye dua etmesi ne kadar acı ve ağır ama malesef engelli çocukların annelerinin duaları bu. Siz her anında bakım veremeyeceğiniz bir çocuğun vebalini alabilir misiniz? Ki tedavi edilebilecek bir hastalıksa erkenden çözüme ulaşması açısından bakıyorum ben olaya aldırmak vs gibi çözümsüz durumları aklımdan geçirmiyorum açıkçası
Nift normal gelmezse gene amniyosentez öneriyorlar burda bi kaç kişi de gördüm nift olumsuz gelip amniyosentez de olumlu sonuç alan tabiki tercih meselesi en güzel sonuçları alırız inşallahD
Nift testi doğalsa neden amniyosentez yapılsın ki zaten
Bingöl ün neresinden20.05.2023, yaşım 35 , üçüncü bebeğim, memelet Bingöl, sürpriz bir hamilelikti 9+6 da keseyi de bebeği de kalp atışını da duydum. Cinsiyeti belli değil henüz olunca söylerim eklerseniz.
Tabi ben ikili tarama skntili nipt dogalsa amniyosentez yaptırmam herhalde demek istedim ama sonuçta doktorum ne derse onu yaparım yasamadan da yorum yapmak istemiyorum rabbim hepimizin bebeklerini sağ Salim sağlıklı eksiksiz kusursuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ağır sınav yaşatmasın insallahNift normal gelmezse gene amniyosentez öneriyorlar burda bi kaç kişi de gördüm nift olumsuz gelip amniyosentez de olumlu sonuç alan tabiki tercih meselesi en güzel sonuçları alırız inşallah
Ben de bunu soracaktımKızlar birde afedersiniz cinsel ilişki mevcut mu şuan ki hayatlarınız dadoktor bana serbest dedi
Ya bende boyatmayı o kadar çok istiyorum kiBir de bir şey soracağım size
Saçlarımı kestirmek istiyorum malum gebeliğe zamansız yakalandım ne boya ne kesim her şey kaldı . Ama hani batıl inanç var ya saçlarını kestirme ömrü kısa olur falan . Hiç inanmam da böyle şeylere yine de ne bilimnapsam
Kıyafetler ıvır zıvır araç gereçler onları ben alıyorum gözüme çarptıkça , bebek arabası oto koltuğu anne yanı , ana kucağı gibi şeyleri eşim alıyorKızlar ya çok saçma bisey soracağımbiraz garip olabilir.
Şimdi eşimde bende calısıyoruz hesaplarımız ayrı
Çocuk için alışveriş yaparken herşeyi sadece eşiniz mi alacak sizde alacak mısınız calısan arkadaşlarımız için ya biliyorum soru çok garip oldu farkındayım ama ben tez canlıyım bisey beğenince alırsam hep almak isterim gibi sizce nasıl olmalı siz nasıl yapacaksınız?
Merhaba canım , ikili tarama için perinatoloğa yönlendirdi değil mi ? Biz dün perinatoloğa 2500 verdik. Bana ilk başta pahalı geldi farklı yerleri de arayıp fiyat aldım 6000 diyen bile oldu o zaman 2500 ün uygun olduğunu anladımKızlar merhabalar 11.haftadayiz her şey yolunda dedi doktor çikolata ve hamur islerini yasakladı kilo almamak için 10 gün sonra ikili tarama testi için yönlendirdi ücreti 2.250;TL imiş sizce normal fiyat mi birde cinsiyet tahmini alabilir miyim:)
Eki Görüntüle 3282717
Doğal içerikli boya falan diyorlar ama ben ilk gebeliğimde de boyatmadım ya o zaman doktorum çok razı olmamıştıYa bende boyatmayı o kadar çok istiyorum kisaçlarımdan soğudum ama sanırım boya olayı imkansız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?