- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
Ben de inanmam o yüzden kestireceğimBir de bir şey soracağım size
Saçlarımı kestirmek istiyorum malum gebeliğe zamansız yakalandım ne boya ne kesim her şey kaldı . Ama hani batıl inanç var ya saçlarını kestirme ömrü kısa olur falan . Hiç inanmam da böyle şeylere yine de ne bilimnapsam
Benim de 12. Haftada folik asiti kesti. Decavite başladım. Multivitamin içinde her şey var az miktarda folik asit de var demir vitaminler falan da varKızlar doktorum regenesis vitamin d vitamini verdi
15 haftadan sonra da demir başlayalım folik aşırı keselim dedi sizinde böyle mi ?
Bende boyayamam gibi geliyor ama böyle de Kibariye gibi oldumDoğal içerikli boya falan diyorlar ama ben ilk gebeliğimde de boyatmadım ya o zaman doktorum çok razı olmamıştı
İlk 3 ay yok demişti doktor hiç sorun olmamasına rağmen :)Kızlar birde afedersiniz cinsel ilişki mevcut mu şuan ki hayatlarınız dadoktor bana serbest dedi
Evet perinatoloğa yonlendirdi bizimkiler uygunmuş baya o zamanKıyafetler ıvır zıvır araç gereçler onları ben alıyorum gözüme çarptıkça , bebek arabası oto koltuğu anne yanı , ana kucağı gibi şeyleri eşim alıyor
Merhaba canım , ikili tarama için perinatoloğa yönlendirdi değil mi ? Biz dün perinatoloğa 2500 verdik. Bana ilk başta pahalı geldi farklı yerleri de arayıp fiyat aldım 6000 diyen bile oldu o zaman 2500 ün uygun olduğunu anladım
Evet bende folik asit kesti doktorum 11.haftamda. demir+d vitamini ve regennis geçtikKızlar doktorum regenesis vitamin d vitamini verdi
15 haftadan sonra da demir başlayalım folik aşırı keselim dedi sizinde böyle mi ?
Maşallah bak bende senin gibi düşünüyorum o kadar para vermeye de o cana kıymaya da değmez hasta da olsa sakat da olsa rabbim veriyor sonuçta rabbim ne verirse şükür etcezBir cinsiyet olmaz dünyanın parasını dökmeye gerek var mı? Doktorum yaştan dolayı artık gen taraması vs yapıyoruz dedi bende biliyorum ama yaptırmayacağım dedim, velevki farklı sonuç çıktı karnınızda öldürüp alacaklar kıyabilecek misiniz Rabbim'in verdiği cana Allah korusunarkadaşımın bebeğine beyinde su toplamış vs dediler hiç bir test istemiyorum dedi dokundurtmam dedi yavrum sapasağlam doğdu noksansız eksiksiz. Gayette sağlıklı 6 aylık oldu bile
Ben de yapamıyorum canımKızlar yemek işini nasıl yapıyorsunuz benim hiç yemek yapcak mecalim olmuyor midem de bulanıyo eşimden destek alıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan yediğimden de zevk almıyorum
Yaz aylarında sakatat vb türevleri tüketilmez en kolay bakteri üretebilecek gıdalardır Allah korusun bebeğin karnınızda ölmesinr kdr yol açarValla bir yerden okudum kadın 9 ay boyu işkembe kelle paça ciğer yemiş hep yerdim vitamin oluyor bebeğe hiçte bişey olmadı felan demiş. Temiz yapan yer bulunsa yenir bence ya. Noodle da bi seferden bişey olmaz inşallahçok canım çekiyor
Ne amniyosentez, ne nipt, ne şeker yüklemesi hiç gerek yok, ben ilk hamileliğimde de yaptırmadım kendımede bebeğede eziyet çektirip 9 ayı stres sıkıntı içinde yaşamaya hiç gerek yok üstelik yasım 37 testlerde yaşımdan dolayı risk faktörü yuksek cıkacaktır b lıyyorumTabi ben ikili tarama skntili nipt dogalsa amniyosentez yaptırmam herhalde demek istedim ama sonuçta doktorum ne derse onu yaparım yasamadan da yorum yapmak istemiyorum rabbim hepimizin bebeklerini sağ Salim sağlıklı eksiksiz kusursuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ağır sınav yaşatmasın insallah
Ben mutfağa bile girmiyorum. Bi süre eşim idare etti sonra da annemlere geldik orda kalıyoruzKızlar yemek işini nasıl yapıyorsunuz benim hiç yemek yapcak mecalim olmuyor midem de bulanıyo eşimden destek alıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan yediğimden de zevk almıyorum
Ne zaman olacakmış canım detaylı konuştun mu?Amniyosentez olana kadar bu grupta kalmaya miniğim için mücadele etmeye onun annesi olmaya devam edeceğim kızlar.
Canım gönlünü ferah tut sen üzülünce bebişinde üzülür dualarımız seninle inşallah sonuçlar tertemiz gelecekAmniyosentez olana kadar bu grupta kalmaya miniğim için mücadele etmeye onun annesi olmaya devam edeceğim kızlar.
Ay işte ben de kararsız kaldım beni sıkıyor artık saçlarımBen de inanmam o yüzden kestireceğimsadece haftalarım biraz daha ilerlesin diye bekliyorum.En azından sonbahar falan gelsin mide bulantılarım azalsın ki oradaki sıcak hava ve boya kokusu beni etkilemesin. Çok uzadı saçlarım kışın zorlar beni
HahahahBende boyayamam gibi geliyor ama böyle de Kibariye gibi oldum
Teşekkür ederimEvet bende folik asit kesti doktorum 11.haftamda. demir+d vitamini ve regennis geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?