2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ay evet saç kesim için bizim buralarda da böyle bi söylenti var ama ben kestirmem Heralde boya konusuna gelince ben boyatmıyorum ama kuzenlerim arkadaşlarım vs çoğu boyattı maşallah. Pek de sağlıklı bebişler

Kızlar boya olayını doğal içerikler var diye duydum kesimi bende duydum bence de batıl inanç ama sanırım yine boyatmayıp kestirmeyeceğim

Kızlar doktorum regenesis vitamin d vitamini verdi
15 haftadan sonra da demir başlayalım folik aşırı keselim dedi sizinde böyle mi ?

Ben de inanmam o yüzden kestireceğim sadece haftalarım biraz daha ilerlesin diye bekliyorum.En azından sonbahar falan gelsin mide bulantılarım azalsın ki oradaki sıcak hava ve boya kokusu beni etkilemesin. Çok uzadı saçlarım kışın zorlar beni

Evet perinatoloğa yonlendirdi bizimkiler uygunmuş baya o zaman

Kızlar yemek işini nasıl yapıyorsunuz benim hiç yemek yapcak mecalim olmuyor midem de bulanıyo eşimden destek alıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan yediğimden de zevk almıyorum

Maşallah bak bende senin gibi düşünüyorum o kadar para vermeye de o cana kıymaya da değmez hasta da olsa sakat da olsa rabbim veriyor sonuçta rabbim ne verirse şükür etcez

Kızlar yemek işini nasıl yapıyorsunuz benim hiç yemek yapcak mecalim olmuyor midem de bulanıyo eşimden destek alıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan yediğimden de zevk almıyorum
Ben de yapamıyorum canım ve gerçekten çok üzülüyorum ne temizliğimi yapabiliyorum ne de yemek yapabiliyorum

Yaz aylarında sakatat vb türevleri tüketilmez en kolay bakteri üretebilecek gıdalardır Allah korusun bebeğin karnınızda ölmesinr kdr yol açar
Ne amniyosentez, ne nipt, ne şeker yüklemesi hiç gerek yok, ben ilk hamileliğimde de yaptırmadım kendımede bebeğede eziyet çektirip 9 ayı stres sıkıntı içinde yaşamaya hiç gerek yok üstelik yasım 37 testlerde yaşımdan dolayı risk faktörü yuksek cıkacaktır b lıyyorum

Ben mutfağa bile girmiyorum. Bi süre eşim idare etti sonra da annemlere geldik orda kalıyoruz

Ay işte ben de kararsız kaldım beni sıkıyor artık saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…