Salı günü alanında baya iyi bir Perinatolog görecek bizi şu an 12+2 yim normalde 16. Haftada oluyor amniyosentez 1 ay kadar bekleyeceğiz mecburen. Benim bebeğim annesiyle hala. Günlerdir ağlamaktan onu da mahvettim, amniyosenteze kadar sanki hiç Nipt yaptırmamış sadece ikili yaptırmış ve temiz çıkmış gibi devam edeceğimNe zaman olacakmış canım detaylı konuştun mu?dualarımız sizinle
Benimde aklımdasin ve dualarım seninleAmniyosentez olana kadar bu grupta kalmaya miniğim için mücadele etmeye onun annesi olmaya devam edeceğim kızlar.
İnş nipt yanlıştır sonucunu umutla bekliyoruz biz deSalı günü alanında baya iyi bir Perinatolog görecek bizi şu an 12+2 yim normalde 16. Haftada oluyor amniyosentez 1 ay kadar bekleyeceğiz mecburen. Benim bebeğim annesiyle hala. Günlerdir ağlamaktan onu da mahvettim, amniyosenteze kadar sanki hiç Nipt yaptırmamış sadece ikili yaptırmış ve temiz çıkmış gibi devam edeceğim
Banada kesti multivitamın başladı 5 ayda da demir başlayacakBenim de 12. Haftada folik asiti kesti. Decavite başladım. Multivitamin içinde her şey var az miktarda folik asit de var demir vitaminler falan da var
Herşey çok güzel olacak inşallah kuzumAmniyosentez olana kadar bu grupta kalmaya miniğim için mücadele etmeye onun annesi olmaya devam edeceğim kızlar.
Katılıyorum bende aynı düşünüyorum cnmYaz aylarında sakatat vb türevleri tüketilmez en kolay bakteri üretebilecek gıdalardır Allah korusun bebeğin karnınızda ölmesinr kdr yol açar
Ne amniyosentez, ne nipt, ne şeker yüklemesi hiç gerek yok, ben ilk hamileliğimde de yaptırmadım kendımede bebeğede eziyet çektirip 9 ayı stres sıkıntı içinde yaşamaya hiç gerek yok üstelik yasım 37 testlerde yaşımdan dolayı risk faktörü yuksek cıkacaktır b lıyyorum
Canım bendede var ınsulın direncim önermedi henüz doktorum bir doktora daha danış istersenArkadaşlar merhaba bugün itibariyle 13 haftalık oldum iki testte gittim oradaki doktora insülin direnci başlangıcım olduğunu söylediğim için şeker yükleme testini erken yaptır dedi test yarın olunacak ama ben cok kararsızım bilgisi olan var mi cok araştırdım genelde 24. Haftalarda yapılıyor. Erken haftalarda gebelik testi yaptıranınız ya da yaptiran tandiginiz var mi herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmışlar mi?
Bu bana saçma geliyor diğer ülkedekiler kestirince ömrü kısalmıyor bizimkilerin mi kısalıyorBir de bir şey soracağım size
Saçlarımı kestirmek istiyorum malum gebeliğe zamansız yakalandım ne boya ne kesim her şey kaldı . Ama hani batıl inanç var ya saçlarını kestirme ömrü kısa olur falan . Hiç inanmam da böyle şeylere yine de ne bilimnapsam
Benim saçlarımda beyaz sorunum var dün doktora sordum olumsuz cevap vereceğini düşünerek, böyle mi dolaşacaksın beyaz olan dip kısımları boya tabii komple boyayı sonra söyleyeceğim dedi.Ya bende boyatmayı o kadar çok istiyorum kisaçlarımdan soğudum ama sanırım boya olayı imkansız gibi
Hala şokta çünkü sizlerde internete trizomi 3 yazarsanız o kadar kimse yok ki. O kadar vaka yok ki. Hani diğer trizomiler 13 18 21 dışında 8 9 22 falan hep görmüş, ama 3 hiç görmemiş. Kendisi beni aramadan literatür taramış ve dedi ki senin benzerin şeklinde bile bulamadım. Hani ne ile karşılaşacağız dahi bilmiyor o da. Bu kadar az vaka olma nedeni bu bebekler 12 haftadan önce düşüyormuş. Otamatik olarak bilinmiyormuş hani. Benimki düşmeyi bırak lekelenme dahi yapmadı. Üstelik gayet saglıklı gözüküyor. Mesela ikili tarama testi yapsam tertemiz çıkacaktı. Daha 29 yaşındayım ilk gebeliğim eşiminde benim de kanımız incelendi temiz çıktı. Hatta biri tanıdık Perinatolog attı dedim hocam bende trizomi 3 den şüpheleniliyor emin misiniz dedi adam. Çok nadir sonuçları bir atın konuşalım dedi. Kısaca şu an hani milyonda bir olacak şey başımıza geldi. Millet 3 mü 13 mü diyor o kadar bilinmeyen bişey.İnş nipt yanlıştır sonucunu umutla bekliyoruz biz deÜzülüyorsun biliyorum ama inş boşuna üzülmüşsündür. Peki tekrar aynı çıkınca doktorun ne dedi sonuca
Dualarım seninle inşallah güzel çıkacak sonuç ve mutlu haberi de bizimle paylaşacaksınAmniyosentez olana kadar bu grupta kalmaya miniğim için mücadele etmeye onun annesi olmaya devam edeceğim kızlar.
Amniyosentez olana kadar bu grupta kalmaya miniğim için mücadele etmeye onun annesi olmaya devam edeceğim kızlar.
Valla bende kendimi çok kötü hissediyorum zaten yazları iyice yıpranıyor bir de sarı saç zıkkımı var kafamda akıyor turuncu oluyor sorsan yine gidip koşa koşa sarıya boyatırım ama hamilelik döneminde de vicdan yapıyorum bi doktoruma sorayım sonraki kontroldeBenim saçlarımda beyaz sorunum var dün doktora sordum olumsuz cevap vereceğini düşünerek, böyle mi dolaşacaksın beyaz olan dip kısımları boya tabii komple boyayı sonra söyleyeceğim dedi.
Zaten eskilerden gelen düşünceler bunlar da ama insan yine de acaba diyorBu bana saçma geliyor diğer ülkedekiler kestirince ömrü kısalmıyor bizimkilerin mi kısalıyorannem de bana kestirme diyor o ayrı boya konusunda ben de muzdaribim beyazlarım da var rahatsız oluyorum bir de şu an 3 renk gibi oldu ya dibine değdirmeden maske ile boyayabiliyorsunuz 3 aydan sonra diyorlar ama bi 5 ayı beklesem mi yoksa hiç mi boyamasam kararsızım
Çok şaşırdım Şuan daha açıklayıcı oldu doktorunun neden bir daha yaptırdığı . Peki bu milyonda bir çıkıyorsa gende de bi karıştırma olamaz mi testte bile ne bileyim o geni hatalı tarayan bir testtir sonuçta aynı firmaya yaptırdın bir dahaHala şokta çünkü sizlerde internete trizomi 3 yazarsanız o kadar kimse yok ki. O kadar vaka yok ki. Hani diğer trizomiler 13 18 21 dışında 8 9 22 falan hep görmüş, ama 3 hiç görmemiş. Kendisi beni aramadan literatür taramış ve dedi ki senin benzerin şeklinde bile bulamadım. Hani ne ile karşılaşacağız dahi bilmiyor o da. Bu kadar az vaka olma nedeni bu bebekler 12 haftadan önce düşüyormuş. Otamatik olarak bilinmiyormuş hani. Benimki düşmeyi bırak lekelenme dahi yapmadı. Üstelik gayet saglıklı gözüküyor. Mesela ikili tarama testi yapsam tertemiz çıkacaktı. Daha 29 yaşındayım ilk gebeliğim eşiminde benim de kanımız incelendi temiz çıktı. Hatta biri tanıdık Perinatolog attı dedim hocam bende trizomi 3 den şüpheleniliyor emin misiniz dedi adam. Çok nadir sonuçları bir atın konuşalım dedi. Kısaca şu an hani milyonda bir olacak şey başımıza geldi. Millet 3 mü 13 mü diyor o kadar bilinmeyen bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?