Haklısın . Net bildiğim konuda bile burda net yorum yapmıyorum . Tedirgin ederim diyorum . Herkes hassas olsunŞimdi linç yiyeceğim ama aramızda doktor arkadaş var, hepimizin kendi doktorları var. Kadın doğumcu ya da çocuk doktoru değiliz.
Şu şeker yüklemesi kötü, tarama testleri iğrenç, amniyosentez saçma gibi abidik gubidik yorumları yapmasak mı acaba?
Tamam herkesin fikri olabilir de bunlar fikir değil, konunun uzmanlarının bize önerisi. Uymuyorsa yaptırmazsın olur biter, tüm dünya birleşip bebekleri yok etmeye çalışıyor moduna girmenin alemi yok.
Herkes, her şeyi en mükemmel şekilde biliyor gibi davranmasa dünya da forum da tertemiz bir yer olabilir.
Bana kuaför Sarı paket attırmak boyadan daha masum dedi dibine bile gelmiyor diyor ama açıcı solumak nasıl olur bilemedim ben de. Acaba dışarda açık alanda yapsa olmaz mıValla bende kendimi çok kötü hissediyorum zaten yazları iyice yıpranıyor bir de sarı saç zıkkımı var kafamda akıyor turuncu oluyor sorsan yine gidip koşa koşa sarıya boyatırım ama hamilelik döneminde de vicdan yapıyorum bi doktoruma sorayım sonraki kontrolde
Börülce nohut mercimek vb. gibi önden haşlayıp dondurduğum tahıllari salataya çeviriyorum. Arpa sehriyeli tavuklu salata veya yogurtlu mezeler gibi daha pratik seceneklere yöneldim. Bazen de tarhana gibi kolay bi çorba yapip yanina airfryera tavuk parcalari patates vs atiyorum. Basinda durmak gerekmediginden pratik oluyor. Acikcasi bir günüm bir günümü tutmuyor o gün iyiysem hemen köfte yapiyor buzluga atiyorum. Mecalim yoksa balık veya hazır gıdalara yöneliyoruz.Kızlar yemek işini nasıl yapıyorsunuz benim hiç yemek yapcak mecalim olmuyor midem de bulanıyo eşimden destek alıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan yediğimden de zevk almıyorum
Sıkıntı olan kısım zaten dip kısmı, hangi doktor bunu nasıl bir mantıkla söyler, kimyasallar rn kolay saç derisinden geçer kanınıza, ben organik boyayı dahi sordum asla dedi sadece aktardan kıma alıp yakabılırsın dedi, hint kınası fln değil ha, aktardan anam babam usulü kına sadece dedi çocuğa birşey olursa sorumlulugunu ben alamam dediBenim saçlarımda beyaz sorunum var dün doktora sordum olumsuz cevap vereceğini düşünerek, böyle mi dolaşacaksın beyaz olan dip kısımları boya tabii komple boyayı sonra söyleyeceğim dedi.
Hangi marka tercih ettiniz?Bu arada ben boyalarımı sipariş ettim. Organik amonyaksız cart curt, haftaya boyayacağım. Doktorum 7 sene önce olumlu bakmıyordu o yüzden sormayacağım
Kendi rengine döndüreceğim bu seferlik sonrası beyazlar için 1-2 kere daha boya ister muhtemelen.
Linç yiyecek bir şey yok ama çokta masumlarmış gibi anlatmaya gerek yok, herkesin kendi fikri ise sormasınlar, soruyorlar ki cevap veriliyor ama olumlu ama olumsuz di miŞimdi linç yiyeceğim ama aramızda doktor arkadaş var, hepimizin kendi doktorları var. Kadın doğumcu ya da çocuk doktoru değiliz.
Şu şeker yüklemesi kötü, tarama testleri iğrenç, amniyosentez saçma gibi abidik gubidik yorumları yapmasak mı acaba?
Tamam herkesin fikri olabilir de bunlar fikir değil, konunun uzmanlarının bize önerisi. Uymuyorsa yaptırmazsın olur biter, tüm dünya birleşip bebekleri yok etmeye çalışıyor moduna girmenin alemi yok.
Herkes, her şeyi en mükemmel şekilde biliyor gibi davranmasa dünya da forum da tertemiz bir yer olabilir.
Diplerimin boya sorununu ben sprey boyalarla çözmüştüm ilk hamılelıgımde dışarı çıkarken onlardan kullanıyordum ki oda 5-6. Aydan sonra zaten kış geliyor ya nasıl olsa uzun giyincem gider şal bone satan yerlerden bone alırım diyorumBen kuaför malzemeleri satan bir yere organik boya almaya gittim kuafördekilere güvenemem diye kadın ne kadarlık gebesiniz dedi söyleyince ben satmam vebalini alamam diye tutturduBen 6. ayda boyayacağım şimdi değil dedim o şekilde verdi sağolsun. Ben de vicdan yaptım dolayısıyla boyamıyorum şimdilik ne olur ne olmaz.
Ben de loreal saç maskarasıyla idare ediyorum. Çoğunlukla şapka takıyorum. 20 gün sonra işe başlayacağım sanırım maskara ve saç bandıyla devam edeceğimBen kuaför malzemeleri satan bir yere organik boya almaya gittim kuafördekilere güvenemem diye kadın ne kadarlık gebesiniz dedi söyleyince ben satmam vebalini alamam diye tutturduBen 6. ayda boyayacağım şimdi değil dedim o şekilde verdi sağolsun. Ben de vicdan yaptım dolayısıyla boyamıyorum şimdilik ne olur ne olmaz.
Hangi marka tercih ettiniz?
Evet şapka takan çok görüyorum ben şapka bere de iş görür kasımdan sonraDiplerimin boya sorununu ben sprey boyalarla çözmüştüm ilk hamılelıgımde dışarı çıkarken onlardan kullanıyordum ki oda 5-6. Aydan sonra zaten kış geliyor ya nasıl olsa uzun giyincem gider şal bone satan yerlerden bone alırım diyorummodern tesettürlü gibi olurum
10 lu haftalar cok erken tahmin icin bana da 10.haftada buyuk ihtimal kiz dedi 14.haftada gorduk ki erkekmis 1 ay boyunca kiz sandik isim belirledikKızlar 10+5 bebeğimin cinsiyeti ne olabilirdoktor tahmin bile yürütmedi. Hatta bakmadı bile acaba nedir diye. Erken dedi sadece
Ben erkek eşim kız istiyor ama hani ille de şu olsun demiyoruz öncelikle sağlıklı olsun gerçekten . Ama insan merak ediyor10 lu haftalar cok erken tahmin icin bana da 10.haftada buyuk ihtimal kiz dedi 14.haftada gorduk ki erkekmis 1 ay boyunca kiz sandik isim belirledik
Hiç anlamam tahminden ama erkek hissettimKızlar 10+5 bebeğimin cinsiyeti ne olabilirdoktor tahmin bile yürütmedi. Hatta bakmadı bile acaba nedir diye. Erken dedi sadece
Bende erkek hissediyorumHiç anlamam tahminden ama erkek hissettimbir gün cinsiyet belli olursa beni etiketle olur mu
Olmadı havalar soğusun da öyle yaptıralım açık havada otururuzBana kuaför Sarı paket attırmak boyadan daha masum dedi dibine bile gelmiyor diyor ama açıcı solumak nasıl olur bilemedim ben de. Acaba dışarda açık alanda yapsa olmaz mı
Aaa bayada erken ama ikinci gebeliklerde daha erken oluyor diye duymuştumKızlar 12+6 dan bildiriyorum . Bebeğim ilk hareketini hissettim . 2. Çocuğum olacak inşallah . Oğlumda da 17. Haftadan dışarıdan görmüştüm ilk hareketini . Büyük ihtimal daha önce hareketini ilk olduğu için anlayamamıştım o zaman . Ama şuan net ayırt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?