2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Haklısın . Net bildiğim konuda bile burda net yorum yapmıyorum . Tedirgin ederim diyorum . Herkes hassas olsun

Bana kuaför Sarı paket attırmak boyadan daha masum dedi dibine bile gelmiyor diyor ama açıcı solumak nasıl olur bilemedim ben de. Acaba dışarda açık alanda yapsa olmaz mı

Kızlar yemek işini nasıl yapıyorsunuz benim hiç yemek yapcak mecalim olmuyor midem de bulanıyo eşimden destek alıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan yediğimden de zevk almıyorum
Börülce nohut mercimek vb. gibi önden haşlayıp dondurduğum tahıllari salataya çeviriyorum. Arpa sehriyeli tavuklu salata veya yogurtlu mezeler gibi daha pratik seceneklere yöneldim. Bazen de tarhana gibi kolay bi çorba yapip yanina airfryera tavuk parcalari patates vs atiyorum. Basinda durmak gerekmediginden pratik oluyor. Acikcasi bir günüm bir günümü tutmuyor o gün iyiysem hemen köfte yapiyor buzluga atiyorum. Mecalim yoksa balık veya hazır gıdalara yöneliyoruz.

Benim saçlarımda beyaz sorunum var dün doktora sordum olumsuz cevap vereceğini düşünerek, böyle mi dolaşacaksın beyaz olan dip kısımları boya tabii komple boyayı sonra söyleyeceğim dedi.
Sıkıntı olan kısım zaten dip kısmı, hangi doktor bunu nasıl bir mantıkla söyler, kimyasallar rn kolay saç derisinden geçer kanınıza, ben organik boyayı dahi sordum asla dedi sadece aktardan kıma alıp yakabılırsın dedi, hint kınası fln değil ha, aktardan anam babam usulü kına sadece dedi çocuğa birşey olursa sorumlulugunu ben alamam dedi

Linç yiyecek bir şey yok ama çokta masumlarmış gibi anlatmaya gerek yok, herkesin kendi fikri ise sormasınlar, soruyorlar ki cevap veriliyor ama olumlu ama olumsuz di mi

Ben kuaför malzemeleri satan bir yere organik boya almaya gittim kuafördekilere güvenemem diye kadın ne kadarlık gebesiniz dedi söyleyince ben satmam vebalini alamam diye tutturduBen 6. ayda boyayacağım şimdi değil dedim o şekilde verdi sağolsun. Ben de vicdan yaptım dolayısıyla boyamıyorum şimdilik ne olur ne olmaz.

Diplerimin boya sorununu ben sprey boyalarla çözmüştüm ilk hamılelıgımde dışarı çıkarken onlardan kullanıyordum ki oda 5-6. Aydan sonra zaten kış geliyor ya nasıl olsa uzun giyincem gider şal bone satan yerlerden bone alırım diyorum modern tesettürlü gibi olurum

Bu arada kızlar bende hamilelik reflüsü başladı mide ve yemek borusu yanması berbat bir his kaç gündür hasta gibiydim tam 12. haftadan sonra rahatlarım derken bu başladı, reflü de bulantı yapıyor çünkü. Sonra bu şurubu aldım dün, inanılmaz iyi geldi resmen kendime geldim aklınızda bulunsun doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz böyle bir sıkıntı yaşarsanız.

Ben de loreal saç maskarasıyla idare ediyorum. Çoğunlukla şapka takıyorum. 20 gün sonra işe başlayacağım sanırım maskara ve saç bandıyla devam edeceğim

Evet şapka takan çok görüyorum ben şapka bere de iş görür kasımdan sonra

Kızlar 10+5 bebeğimin cinsiyeti ne olabilir doktor tahmin bile yürütmedi. Hatta bakmadı bile acaba nedir diye. Erken dedi sadece

Kızlar 10+5 bebeğimin cinsiyeti ne olabilir doktor tahmin bile yürütmedi. Hatta bakmadı bile acaba nedir diye. Erken dedi sadece
10 lu haftalar cok erken tahmin icin bana da 10.haftada buyuk ihtimal kiz dedi 14.haftada gorduk ki erkekmis 1 ay boyunca kiz sandik isim belirledik

10 lu haftalar cok erken tahmin icin bana da 10.haftada buyuk ihtimal kiz dedi 14.haftada gorduk ki erkekmis 1 ay boyunca kiz sandik isim belirledik
Ben erkek eşim kız istiyor ama hani ille de şu olsun demiyoruz öncelikle sağlıklı olsun gerçekten . Ama insan merak ediyor

Hiç anlamam tahminden ama erkek hissettim bir gün cinsiyet belli olursa beni etiketle olur mu

Bana kuaför Sarı paket attırmak boyadan daha masum dedi dibine bile gelmiyor diyor ama açıcı solumak nasıl olur bilemedim ben de. Acaba dışarda açık alanda yapsa olmaz mı
Olmadı havalar soğusun da öyle yaptıralım açık havada otururuz şu an bu sıcaklarda boyatmakta kötü o koku midemizi mahveder

Aaa bayada erken ama ikinci gebeliklerde daha erken oluyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…