- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Bana direkt perinatolog baktı detaylı ultrasonda ama bu doktor aynı zamanda gebelik takibi de yapıyorKızlar ense kalinlığı burun kemiği vs kendi doktorunuz bakıyor sonra perinatologa mı yönlendiriyor yoksa direkt perinatologa mi gönderiyor bunun için.
Kızlar ense kalinlığı burun kemiği vs kendi doktorunuz bakıyor sonra perinatologa mı yönlendiriyor yoksa direkt perinatologa mi gönderiyor bunun için.
Aslında hiç beklemiyordum sadece bildiğim için nasıl birsey olduğu net ayırt ettim çok değişik oldum bi anda şok oldumAaa bayada erken ama ikinci gebeliklerde daha erken oluyor diye duymuştum
Benim ikiz olduğu için perinatoloğa yönlendirdilerKızlar ense kalinlığı burun kemiği vs kendi doktorunuz bakıyor sonra perinatologa mı yönlendiriyor yoksa direkt perinatologa mi gönderiyor bunun için.
Yaaaa ne kadar heyecanlııııKızlar 12+6 dan bildiriyorum . Bebeğim ilk hareketini hissettim . 2. Çocuğum olacak inşallah . Oğlumda da 17. Haftadan dışarıdan görmüştüm ilk hareketini . Büyük ihtimal daha önce hareketini ilk olduğu için anlayamamıştım o zaman . Ama şuan net ayırt ettim
Merhaba nasıl hiss ettiniz belki bizde hiss ediyoruzdirrr acaba nasil bir hissKızlar 12+6 dan bildiriyorum . Bebeğim ilk hareketini hissettim . 2. Çocuğum olacak inşallah . Oğlumda da 17. Haftadan dışarıdan görmüştüm ilk hareketini . Büyük ihtimal daha önce hareketini ilk olduğu için anlayamamıştım o zaman . Ama şuan net ayırt ettim
Ayy bnde 13+1 hissediyoeum birşyler ama kimseye söyleyemiyorum ama bebişim oldugunaa eminim bu yzıyo gördüğüme sevindimKızlar 12+6 dan bildiriyorum . Bebeğim ilk hareketini hissettim . 2. Çocuğum olacak inşallah . Oğlumda da 17. Haftadan dışarıdan görmüştüm ilk hareketini . Büyük ihtimal daha önce hareketini ilk olduğu için anlayamamıştım o zaman . Ama şuan net ayırt ettim
Kaçıncı gebeliğinizBen erkek eşim kız istiyor ama hani ille de şu olsun demiyoruz öncelikle sağlıklı olsun gerçekten . Ama insan merak ediyor
İlk dahaKaçıncı gebeliğinizbabalar hep kızı olsun istiyor genelde
Maşallahİlk daha
Kıpırtı küçük küçük ama bişey hareket ettiğini anlıyorsunuz gaz sancısı bi yerden bi yere ilerliyor ondan ayırt edebilirsiniz belki . Hatta anlık değildi hissedince durdum bi müddet daha devam ettiMerhaba nasıl hiss ettiniz belki bizde hiss ediyoruzdirrr acaba nasil bir hiss
Bence de hissetmeniz normal erken biraz ama kişiden kişiye göre değişiyor bence buAyy bnde 13+1 hissediyoeum birşyler ama kimseye söyleyemiyorum ama bebişim oldugunaa eminim bu yzıyo gördüğüme sevindimbnde kızımda 17.haftalarda hissetmiştim ilk
Ne kadar güzel ve mucizeviKıpırtı küçük küçük ama bişey hareket ettiğini anlıyorsunuz gaz sancısı bi yerden bi yere ilerliyor ondan ayırt edebilirsiniz belki . Hatta anlık değildi hissedince durdum bi müddet daha devam etti
Rabbim gönlüne göre versin canımBende cinsiyetini öğrenmeyi çok istiyordum ya bu hafta hem doğum günüm hem de doktora tez savunmam var en güzel hediye olurdu öğrenmekneyse artık ayın 28ini beklicem mecbur
İlk hamileligimde sürekli kız bebek görüyordum kızım dogdu rüyamda gördüğüm bebekti çok duygulanmıştım kızım aynı benKızlar ben bugun 12hafta oldum dun ruyamda erkek bebegim olucagini gordum acaba nasıl olur. Aslında hiç ruyamda görmeyi istemem bana kotu geliyor sanki ruyalar hep. Ruyamda ultrasondaydik doktor kesin erkek diyodu çarşanba ikili test icin ultrasona gidicem bakalim ne diyecek
amin kuzum benimRabbim gönlüne göre versin canımkızın olucak gibi hissediyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?