2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ense kalinlığı burun kemiği vs kendi doktorunuz bakıyor sonra perinatologa mı yönlendiriyor yoksa direkt perinatologa mi gönderiyor bunun için.

Yaaaa ne kadar heyecanlıııı bence bende hissettim ama tam da emin olamıyorum daha önce hiç bu duyguyu yaşamadığım için

Merhaba nasıl hiss ettiniz belki bizde hiss ediyoruzdirrr acaba nasil bir hiss

Ayy bnde 13+1 hissediyoeum birşyler ama kimseye söyleyemiyorum ama bebişim oldugunaa eminim bu yzıyo gördüğüme sevindimbnde kızımda 17.haftalarda hissetmiştim ilk

Son düzenleme:
Merhaba nasıl hiss ettiniz belki bizde hiss ediyoruzdirrr acaba nasil bir hiss
Kıpırtı küçük küçük ama bişey hareket ettiğini anlıyorsunuz gaz sancısı bi yerden bi yere ilerliyor ondan ayırt edebilirsiniz belki . Hatta anlık değildi hissedince durdum bi müddet daha devam etti

Ayy bnde 13+1 hissediyoeum birşyler ama kimseye söyleyemiyorum ama bebişim oldugunaa eminim bu yzıyo gördüğüme sevindimbnde kızımda 17.haftalarda hissetmiştim ilk
Bence de hissetmeniz normal erken biraz ama kişiden kişiye göre değişiyor bence bu

Kızlar ben bugun 12hafta oldum dun ruyamda erkek bebegim olucagini gordum acaba nasıl olur. Aslında hiç ruyamda görmeyi istemem bana kotu geliyor sanki ruyalar hep. Ruyamda ultrasondaydik doktor kesin erkek diyodu çarşanba ikili test icin ultrasona gidicem bakalim ne diyecek

Kızlar selam bugün bas ağrısından mahvoldum yine bu migren belasından inş kurtulsam bi.. arvelesin gözünü seveyim hasret kaldım
Parol içtim kesmedi..
Bu arada bugün bende bebeği hissettim yani çok garip ben gazlı biriyim normalde yani bagırsaklarım hareketlidir ayırt ederim rahim kısmında tam o üçgen yerde sanki bi şeyler var çarpıyor suyun içinde gibi tabi tekme gibi değil hiç ama normalden farklı olduğunu hissettiriyor biseyler minik minik pıt pıtlar su bi yere çarpınca olur ya anlatamadım ama muhtemelen bebek mi çarpıyordur duvarlara anlamadım ama hissediyorum özellikle konuşuyorum elimle ovusturuyorum o pıt pıt oluyor tam orta yerde

İlk hamileligimde sürekli kız bebek görüyordum kızım dogdu rüyamda gördüğüm bebekti çok duygulanmıştım kızım aynı ben bunuda erkek görüyorum eşime benziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…