Bebişin güzelce tutunmuş annesi korkmaamin kuzum benimya biliyorsun çok değişik bir zorlu bir dönemde geçiyorum cinsiyeti ne olursa kabul o da benimle çok yoruluyor vicdan yapıyorum
Geçmiş olsun canımKızlar selam bugün bas ağrısından mahvoldum yine bu migren belasından inş kurtulsam bi.. arvelesin gözünü seveyim hasret kaldım
Parol içtim kesmedi..
Bu arada bugün bende bebeği hissettim yani çok garip ben gazlı biriyim normalde yani bagırsaklarım hareketlidir ayırt ederim rahim kısmında tam o üçgen yerde sanki bi şeyler var çarpıyor suyun içinde gibi tabi tekme gibi değil hiç ama normalden farklı olduğunu hissettiriyor biseyler minik minik pıt pıtlar su bi yere çarpınca olur ya anlatamadım amamuhtemelen bebek mi çarpıyordur duvarlara anlamadım ama hissediyorum özellikle konuşuyorum elimle ovusturuyorum o pıt pıt oluyor tam orta yerde
Evet doktor bunun normal olduğunu söyledi.Merhaba kızlar gebelikte sümüksü renksiz akıntınız oluyor mu? Yumurtlama döneminde olan gibi
inşallah canımBebişin güzelce tutunmuş annesi korkmahersey olacagına varır kolay degildir eminim ama bi sekildede işiniz rayına oturucak sonuçta stres olmasın kucagındaki günleri düşün cok yorulmamaya calış
Evet bende var hatta bazen losyon gibi oluyorMerhaba kızlar gebelikte sümüksü renksiz akıntınız oluyor mu? Yumurtlama döneminde olan gibi
2. Defa olunca biraz tedirgin oldumEvet bende var hatta bazen losyon gibi oluyor
Ay ne güzel yaaa ben korkarım ruyalardan aksi çıkar diye ne güzel olmuş sizinkk. Ben hep kız hissediyordum birden dün erkek bebek gördüm. İnşallah sağlıklı olsunlarİlk hamileligimde sürekli kız bebek görüyordum kızım dogdu rüyamda gördüğüm bebekti çok duygulanmıştım kızım aynı benbunuda erkek görüyorum eşime benziyordu
Ay bu cinsiyyet merakı ruyalarmızı değişik yaptıBu ara ben de rüyalarımda erkekten kıza döndüğünü görüyorum
Eşimle şey konuşuyoruz bu ara çünkü, tamam iki cinsiyetten de çocuğumuz olacak ama NE DEMEK TEKRAR BİR KIZIMIZ DAHA OLMAYACAK falan. Muhtemelen ondan etkileniyorum.
Şimdi gördüm yazdığınızı. Fetal dna yaptırdım orda çıktıSen kız olduğunu fetal dna ile mi öğrendim doktor ultrasonla mı baktı
Jel gibi miBenimde akıntım var sarı renkte oluyor. İnfeksiyon falan cikmadı idrarımda biraz bakteri varmış doktorum simdi ilaç yazamam bebege zarar dedi sonra yazacakmış amma rahatsız oluyorum sarı akıntıdan
Benim bu hamilelikte çok gaz sancım var afedersin ama çıkmıyor da sisiyorum zaten bugün mide ağrısından yanmasından öldüm öldüm 4 kaşık gaviscon içtim yemek de yiyemedim uykum var uyuyamıyorum da bu hamilelik bı değişik ya ilk cocukta rahattım bu kadar ağrı sancı yoktu hepsi bir olmuyor demekki ya bide midem hazmetmiyor yediklerimi orda kalıyor ne iniyor ne cikiyor ne yapım ben şimdi yarın ikili testim var gitmisken soylim bari bunlarıKızlar bende son 1 haftadır çok fazla gaz problemi var sizde de öyle mi? Hatta bir gece çok büyük sancıyla uyandım düşük yapıyorum sandım baktım hareketlenme var gaz sancısı olduğunu anladım. Şükür sonra öyle sıkışma olmadı ama çok gazım var
Güzelmiş ben doyarımda benim eşim onlarla doymaz poffBörülce nohut mercimek vb. gibi önden haşlayıp dondurduğum tahıllari salataya çeviriyorum. Arpa sehriyeli tavuklu salata veya yogurtlu mezeler gibi daha pratik seceneklere yöneldim. Bazen de tarhana gibi kolay bi çorba yapip yanina airfryera tavuk parcalari patates vs atiyorum. Basinda durmak gerekmediginden pratik oluyor. Acikcasi bir günüm bir günümü tutmuyor o gün iyiysem hemen köfte yapiyor buzluga atiyorum. Mecalim yoksa balık veya hazır gıdalara yöneliyoruz.
Valla ben de çok şişkinim 2 günde 1 wc ye çıkar oldum aşırı rahatsız oluyorum davul gibiyim streste yapıyor dün başım ağrıdı artık sıkıntıdan kustum rahatladım öyle uyuyabildimBenim bu hamilelikte çok gaz sancım var afedersin ama çıkmıyor da sisiyorum zaten bugün mide ağrısından yanmasından öldüm öldüm 4 kaşık gaviscon içtim yemek de yiyemedim uykum var uyuyamıyorum da bu hamilelik bı değişik ya ilk cocukta rahattım bu kadar ağrı sancı yoktu hepsi bir olmuyor demekki ya bide midem hazmetmiyor yediklerimi orda kalıyor ne iniyor ne cikiyor ne yapım ben şimdi yarın ikili testim var gitmisken soylim bari bunları
Merkez siz nerelisinizBingöl ün neresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?