2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
amin kuzum benim ya biliyorsun çok değişik bir zorlu bir dönemde geçiyorum cinsiyeti ne olursa kabul o da benimle çok yoruluyor vicdan yapıyorum
Bebişin güzelce tutunmuş annesi korkmahersey olacagına varır kolay degildir eminim ama bi sekildede işiniz rayına oturucak sonuçta stres olmasın kucagındaki günleri düşün cok yorulmamaya calış

Geçmiş olsun canım
Bence senin hissettiğin kesin bebek
Çünkü bu zamanlar tekme atıyo diyenlerin onu hissetmesi imkansız o bagırsak hareketidir
Ama dediğin gibi sanki içinde su çırpıyomus gibi minicik balık kayıyormus gibi hissedersen o bebek oluyor
Bende ilkde senin gibi hissetmiştim

inşa
Bebişin güzelce tutunmuş annesi korkmahersey olacagına varır kolay degildir eminim ama bi sekildede işiniz rayına oturucak sonuçta stres olmasın kucagındaki günleri düşün cok yorulmamaya calış
inşallah canım

İlk hamileligimde sürekli kız bebek görüyordum kızım dogdu rüyamda gördüğüm bebekti çok duygulanmıştım kızım aynı ben bunuda erkek görüyorum eşime benziyordu
Ay ne güzel yaaa ben korkarım ruyalardan aksi çıkar diye ne güzel olmuş sizinkk. Ben hep kız hissediyordum birden dün erkek bebek gördüm. İnşallah sağlıklı olsunlar

Bu ara ben de rüyalarımda erkekten kıza döndüğünü görüyorum

Eşimle şey konuşuyoruz bu ara çünkü, tamam iki cinsiyetten de çocuğumuz olacak ama NE DEMEK TEKRAR BİR KIZIMIZ DAHA OLMAYACAK falan. Muhtemelen ondan etkileniyorum.

Benimde akıntım var sarı renkte oluyor. İnfeksiyon falan cikmadı idrarımda biraz bakteri varmış doktorum simdi ilaç yazamam bebege zarar dedi sonra yazacakmış amma rahatsız oluyorum sarı akıntıdan

Kızlar bende son 1 haftadır çok fazla gaz problemi var sizde de öyle mi? Hatta bir gece çok büyük sancıyla uyandım düşük yapıyorum sandım baktım hareketlenme var gaz sancısı olduğunu anladım. Şükür sonra öyle sıkışma olmadı ama çok gazım var

Benim bu hamilelikte çok gaz sancım var afedersin ama çıkmıyor da sisiyorum zaten bugün mide ağrısından yanmasından öldüm öldüm 4 kaşık gaviscon içtim yemek de yiyemedim uykum var uyuyamıyorum da bu hamilelik bı değişik ya ilk cocukta rahattım bu kadar ağrı sancı yoktu hepsi bir olmuyor demekki ya bide midem hazmetmiyor yediklerimi orda kalıyor ne iniyor ne cikiyor ne yapım ben şimdi yarın ikili testim var gitmisken soylim bari bunları

Güzelmiş ben doyarımda benim eşim onlarla doymaz poff

Valla ben de çok şişkinim 2 günde 1 wc ye çıkar oldum aşırı rahatsız oluyorum davul gibiyim streste yapıyor dün başım ağrıdı artık sıkıntıdan kustum rahatladım öyle uyuyabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…