2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Aynısı bende de var ve ilk belirti zamanlarimdan beri var hazımsızlık miğde yanması miğde bozulması gaz şişkinlik geçer dedim ama 13 . Hafta olduk hala aynı progesteron hormonu sebep oluyor yazıyordu internette vücut değişime uğradığı için ama hepsi bı yana miğde yanması kalp krizi gibi ağlatıyor adamı oturarak uyuyorum bazen yakarak çıkmasın yukarı diye hiç keyifli olamıyorum inşallah kısa zamanda bu belirtiler geçer

Merhaba, kadın doğum doktoru tavsiyesine çok çoook ihtiyacım var. İstanbuldayım. Şişli bölgesinde. Lütfen varsa tavsiyeniz bana yazar mısınız

Gaz, mide yanması, şişkinlik vs için hamlie ve emziren annelerin rahatlıkla tüketebileceği bir çay var oda REZENE özellikle yemeklerden sonra tüketirseniz hem rahatlıkla tuvalete gidiyorsunuz hemde gaz sorununu çözüyor, gaz içinde normalde yemeklerinize bir çay kaşığının ucuyla kimyon koyup yemeklerinizi öyle tüketebilirsiniz, bunların hiç bir sıkıntısı yok, ben diyetisyene gidiyorum aynı zmnda doktorumada sordum, sizlerde emin olmak için sorabilirsiniz çay günde 2 bardağı aşmamalı yalnız

Kızlar merhaba uzun suredir buralara giremiyordum. Bugun ikili tarama vardi. Ultrasonda normal gorunuyor dedi. Hareketli de ayni zamanda dedi. Hareketlerini de gordum cok sukur. Ama uç bolgede yani cok riskli olmayan bir bolgede ufak bir kanama alani gorunuyor dedi. Ben kafama takarim simdi bunu dedim. O da cok endise edilecek bir durum degil dedi. Progestan kullanayim mi dedim. Kullan dedi. 10 gun sonra kan sonuclarimi gostermek icin gidicem ama sizce korkmali miyim ya da baska bir doktora daha gitmelimiyim? Biraz endiselendim

yeni doğum yapmış bir arkadaşım şey demişti duşta uzun uzun kalmayı çok özledim o zaman çok gülmüştüm şimdi kesin başıma gelir
Malesef öyle oluyor bazen apar topar çıkmak zorunda kalıyor insan Bi kızım var ikinciye hamileyim benimde şimdiden en çok düşündügum uykusuz geceler

Kızlar merhaba dün 2 kere kalp çarpıntım oldu kalbim o kadar hızlı attı ki vücudumu titretti uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırınca geçti başına gelen oldu mu hiç?
Merhaba. Bana oldu 2 hafta önce, ritim holter taktırdı kardiyolog. Rutinde bir sorun göremedi ama 24 saatlik holterde nabzımın ortalaması yüksek çıktı. İlaç kullandırmak istemedi ama düzenli yürüyüş ve düzenli olarak tiroid kontrolü önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…