- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
yeni doğum yapmış bir arkadaşım şey demişti duşta uzun uzun kalmayı çok özledim o zaman çok gülmüştüm şimdi kesin başıma gelir
Aynısı bende de var ve ilk belirti zamanlarimdan beri var hazımsızlık miğde yanması miğde bozulması gaz şişkinlik geçer dedim ama 13 . Hafta olduk hala aynı progesteron hormonu sebep oluyor yazıyordu internette vücut değişime uğradığı için ama hepsi bı yana miğde yanması kalp krizi gibi ağlatıyor adamı oturarak uyuyorum bazen yakarak çıkmasın yukarı diye hiç keyifli olamıyorum inşallah kısa zamanda bu belirtiler geçerBenim bu hamilelikte çok gaz sancım var afedersin ama çıkmıyor da sisiyorum zaten bugün mide ağrısından yanmasından öldüm öldüm 4 kaşık gaviscon içtim yemek de yiyemedim uykum var uyuyamıyorum da bu hamilelik bı değişik ya ilk cocukta rahattım bu kadar ağrı sancı yoktu hepsi bir olmuyor demekki ya bide midem hazmetmiyor yediklerimi orda kalıyor ne iniyor ne cikiyor ne yapım ben şimdi yarın ikili testim var gitmisken soylim bari bunları
Kötü haber, başına gelecekyeni doğum yapmış bir arkadaşım şey demişti duşta uzun uzun kalmayı çok özledim o zaman çok gülmüştüm şimdi kesin başıma gelir
Hatırlı olsun canım sağlıkla gelsin yakışıklıKızlar benim fetal dna sonucum çıktı cinsiyet kesinleşti erkek
Sağol canım inşallah hepimizin ki sağlıkla dünyaya gelirHatırlı olsun canım sağlıkla gelsin yakışıklı
Malesef öyle oluyor bazen apar topar çıkmak zorunda kalıyor insan Bi kızım var ikinciye hamileyim benimde şimdiden en çok düşündügum uykusuz geceleryeni doğum yapmış bir arkadaşım şey demişti duşta uzun uzun kalmayı çok özledim o zaman çok gülmüştüm şimdi kesin başıma gelir
Hayırlı olsunKızlar benim fetal dna sonucum çıktı cinsiyet kesinleşti erkek
Merhaba. Bana oldu 2 hafta önce, ritim holter taktırdı kardiyolog. Rutinde bir sorun göremedi ama 24 saatlik holterde nabzımın ortalaması yüksek çıktı. İlaç kullandırmak istemedi ama düzenli yürüyüş ve düzenli olarak tiroid kontrolü önerdi.Kızlar merhaba dün 2 kere kalp çarpıntım oldu kalbim o kadar hızlı attı ki vücudumu titretti uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırınca geçti başına gelen oldu mu hiç?
Aynen canım gelecek bişeyyeni doğum yapmış bir arkadaşım şey demişti duşta uzun uzun kalmayı çok özledim o zaman çok gülmüştüm şimdi kesin başıma gelir
1742 mıu/l çıkmış canım benimKızlar benim ikili tarama sonucum çıkmış papp-a değeriniz kaçtı sizin?
Valla uykusuzluk zor gerçekten bizim bir de tam kış uyku nasıl tatlı gelirMalesef öyle oluyor bazen apar topar çıkmak zorunda kalıyor insan Bi kızım var ikinciye hamileyim benimde şimdiden en çok düşündügum uykusuz geceler
Fitil koydugun icin tam nasıl bilmiyodum onla karışık geliyorJel gibi mi
Valla arkadaşlar sanırım bunlar iyi günlerimizAynen canım gelecek bişeyben eşimi bekliyordun eve gelse de bı duşa girsem diye
Masallah erken çıkmış bayaKızlar benim ikili tarama sonucum çıkmış papp-a değeriniz kaçtı sizin?
2,93 canımKızlar benim ikili tarama sonucum çıkmış papp-a değeriniz kaçtı sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?