- 8 Temmuz 2023
- 84
- 45
- 18
- 36
Hastanenin kendi sitesinde sonuçları gördüm e nabıza daha düşmemişMasallah erken çıkmış bayae nabızda mı gördün bana 10 güne çıkar dediler çıkmamış :/
Bende aynıyım canım 14. Haftamdayım sıfır belirti ikinciKızlar merhaba 9+3 haftalık hamileyim ama neredeyse hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl? Daha önce düşüklerim de oldu korkuyorum bu yüzden
Çok sağ ol canım insanın içinde hep bir tereddüt işte. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinBende aynıyım canım 14. Haftamdayım sıfır belirti ikinci
Hamileliğim ikiside böyleydi seninde öyledir içnii ferah tut
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alınKızlar benim fetal dna sonucum çıktı cinsiyet kesinleşti erkek
Ay benim de cildim kurudur normalde geçen burnumun kenarında bir sivilce bu nedir şimdi dedim.cinsiyet konusunu duymamıştım ama..Kızlar hiç sivilce çıkmayan yüzümde sivilce çıktı kız bebek sivilce yapar annede derler doğrumu cinsiyetii belli olanlar beni yorumlasınn
İlk çocuğun cinsiyeti ne canım merak ettim.Bende aynıyım canım 14. Haftamdayım sıfır belirti ikinci
Hamileliğim ikiside böyleydi seninde öyledir içnii ferah tut
Benimde saçlarım dökülüyor ki bu genelde vitamin eksildiği için oluyor özellikle d vitamini, baş ağrısıda normal eğer migreniniz varsa hamilelikte hormonlar sebebiyle daha çok ortaya çıkar bol su için ortadan kalkarMerhaba kızlar 14. Haftadayım bu 2 haftaya yakındır baş ağrılarım arttı. Sebebini anlayamadım. Ayrıca da hamileliğimin başından beri aşırı saç dökülmem var. Benim durumumda olup bi bilgisi olan var mı
Ben vajınal alıyorum aynı zamanda haftalık iğnem var dediğiniz şekilde akıntım oluyor ama her zaman değil geçmeye başladıAğızdan Progestan kapsül ve haftada 1 proluton iğne yaptırıyorum. 9+0 haftalık. Sarı sarımtırak sümüksü akıntıntısı olan var mı? Herhangi bir kaşıntı koku da yok.
Ne zaman başladı canım kaç haftadır kullanıyorsunBen vajınal alıyorum aynı zamanda haftalık iğnem var dediğiniz şekilde akıntım oluyor ama her zaman değil geçmeye başladı
Kızdı canımİlk çocuğun cinsiyeti ne canım merak ettim.
Geçen pazartesiden beri kullanıyorum, kanamam durulmaya başlayınca başladı o akıntı olayıNe zaman başladı canım kaç haftadır kullanıyorsun
AdaklıMerkez siz nerelisiniz
9+0 ım hafif sarı sümüksü akıntım var göğüslerim elleyince ağrıyor karnım şiş. Benim de 1 kaybım var inşallah bu tutunacak.Kızlar merhaba 9+3 haftalık hamileyim ama neredeyse hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl? Daha önce düşüklerim de oldu korkuyorum bu yüzden
Canım merhaba bilmiyorum yani bu konu ile ilgili hiçbir bilgim yok doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi tabii diğer değerlere bakarak da söyledi ben sadece arkadaş sorduğu için yazmak istedimiki arkadaşın yazdığı Papp-a sonuç arasında baya fark var neden acaba birde doktora göründüz mü kızlar ne dedi doktorlarınız sonuç için banada 10 gün geçer dediler bende bekliyorum hayırlı sonuçlar alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?