2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar merhaba 9+3 haftalık hamileyim ama neredeyse hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl? Daha önce düşüklerim de oldu korkuyorum bu yüzden

Kızlar hiç sivilce çıkmayan yüzümde sivilce çıktı kız bebek sivilce yapar annede derler doğrumu cinsiyetii belli olanlar beni yorumlasınn

Merhaba kızlar 14. Haftadayım bu 2 haftaya yakındır baş ağrılarım arttı. Sebebini anlayamadım. Ayrıca da hamileliğimin başından beri aşırı saç dökülmem var. Benim durumumda olup bi bilgisi olan var mı

iki arkadaşın yazdığı Papp-a sonuç arasında baya fark var neden acaba birde doktora göründüz mü kızlar ne dedi doktorlarınız sonuç için banada 10 gün geçer dediler bende bekliyorum hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Benimde saçlarım dökülüyor ki bu genelde vitamin eksildiği için oluyor özellikle d vitamini, baş ağrısıda normal eğer migreniniz varsa hamilelikte hormonlar sebebiyle daha çok ortaya çıkar bol su için ortadan kalkar

Ağızdan Progestan kapsül ve haftada 1 proluton iğne yaptırıyorum. 9+0 haftalık. Sarı sarımtırak sümüksü akıntıntısı olan var mı? Herhangi bir kaşıntı koku da yok.
Ben vajınal alıyorum aynı zamanda haftalık iğnem var dediğiniz şekilde akıntım oluyor ama her zaman değil geçmeye başladı

Kızlar ikili sonucum çıkmış doktorla görüştüm sonuç güzel risk düşük dedi. İkili olduğu için kesin bişey söylemiyorlar kesin yok demiyor sadece risk düşük diyor bende sordum bana ne zaman kesin çocukta bişey yok diyebilirsiniz dedim dedi ki ikili de hiç bir zaman diyemem doğana kadar risk vardır dedi. Ama fetal dna yapsaydın kesin bişey yok derdim dedi. Ee böyle diyince de insan sonuç güzel çıksa da acaba diyor.

Canım merhaba bilmiyorum yani bu konu ile ilgili hiçbir bilgim yok doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi tabii diğer değerlere bakarak da söyledi ben sadece arkadaş sorduğu için yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…