- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 30
Doktora söyledin mi? Ben söylediğimde bana 3 aylıkken rahim ağzı yetmezliği var mı bakalım dedi. Sizin kaç haftalık? :)Geçen pazartesiden beri kullanıyorum, kanamam durulmaya başlayınca başladı o akıntı olayı
Fetal dna nedirKızlar ikili sonucum çıkmış doktorla görüştüm sonuç güzel risk düşük dedi. İkili olduğu için kesin bişey söylemiyorlar kesin yok demiyor sadece risk düşük diyor bende sordum bana ne zaman kesin çocukta bişey yok diyebilirsiniz dedim dedi ki ikili de hiç bir zaman diyemem doğana kadar risk vardır dedi. Ama fetal dna yapsaydın kesin bişey yok derdim dedi. Ee böyle diyince de insan sonuç güzel çıksa da acaba diyor.
İnşallah9+0 ım hafif sarı sümüksü akıntım var göğüslerim elleyince ağrıyor karnım şiş. Benim de 1 kaybım var inşallah bu tutunacak.
Yok hiç olmadı sadece iştahsızlık varİnşallahAllah bir daha kayıp yaşatmasın bulantı falan varmıydı sizde?
Benim var sarımsı, sümüksü uzayan yapısı var . Bazen sarımsı bazen renksiz .Bende de kaşıntı acı koku yok. Yarın gittiğimde sorcam doktora .Ağızdan Progestan kapsül ve haftada 1 proluton iğne yaptırıyorum. 9+0 haftalık. Sarı sarımtırak sümüksü akıntıntısı olan var mı? Herhangi bir kaşıntı koku da yok.
Kaç haftalık sizinki? Progestan proluton falan kullanıyor musunBenim var sarımsı, sümüksü uzayan yapısı var . Bazen sarımsı bazen renksiz .Bende de kaşıntı acı koku yok. Yarın gittiğimde sorcam doktora .
O da yine down sendromu yada benzeri genetik rahatsızlıkların teşhisini yapan bir testmiş. %99.9 doğruluk payı varmış ama ücreti biraz fazla 350 dolar dediler bizeFetal dna nedir
7+4 . Son 1haftadır oluyor hep bu akıntı. Doktor bana vermedi progestan falan hiçbişey. Ben daha kalp atışını bile duymadım inşallah yarın gittiğimde duyucam.Kaç haftalık sizinki? Progestan proluton falan kullanıyor musun
Söyledim doktor kontrolündeyim ztn öyle birşey söylemedi hamilelikte normal ilacın etkisiyle beraber olur dedi benim 7+4Doktora söyledin mi? Ben söylediğimde bana 3 aylıkken rahim ağzı yetmezliği var mı bakalım dedi. Sizin kaç haftalık? :)
Bu bir ihtimal testi sadece yüksek deseydi olmama ihtimali olduğu gibi düşük çıksa da olma ihtimali var. Benim doktorum kesinlik istersen karnından sıvı alıp bakabiliriz dedi. Ben gerek duymadığım için bir kağıda karnımdan sıvı alınmasını istemiyorum şeklinde imzaladım.Kızlar ikili sonucum çıkmış doktorla görüştüm sonuç güzel risk düşük dedi. İkili olduğu için kesin bişey söylemiyorlar kesin yok demiyor sadece risk düşük diyor bende sordum bana ne zaman kesin çocukta bişey yok diyebilirsiniz dedim dedi ki ikili de hiç bir zaman diyemem doğana kadar risk vardır dedi. Ama fetal dna yapsaydın kesin bişey yok derdim dedi. Ee böyle diyince de insan sonuç güzel çıksa da acaba diyor.
Acaba deme Allah'a tevekkül et çok şükür deKızlar ikili sonucum çıkmış doktorla görüştüm sonuç güzel risk düşük dedi. İkili olduğu için kesin bişey söylemiyorlar kesin yok demiyor sadece risk düşük diyor bende sordum bana ne zaman kesin çocukta bişey yok diyebilirsiniz dedim dedi ki ikili de hiç bir zaman diyemem doğana kadar risk vardır dedi. Ama fetal dna yapsaydın kesin bişey yok derdim dedi. Ee böyle diyince de insan sonuç güzel çıksa da acaba diyor.
Çok yüksekmiş fiyatı cidden.O da yine down sendromu yada benzeri genetik rahatsızlıkların teşhisini yapan bir testmiş. %99.9 doğruluk payı varmış ama ücreti biraz fazla 350 dolar dediler bize
Doktora sorduğunuzda bana da yazabilir misiniz? İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız :)7+4 . Son 1haftadır oluyor hep bu akıntı. Doktor bana vermedi progestan falan hiçbişey. Ben daha kalp atışını bile duymadım inşallah yarın gittiğimde duyucam.
Ben devlette yaptırdım ikiliyi fetal dna dan söz bile etmedi direkt istersen sıvı alırız dedi.Acaba deme Allah'a tevekkül et çok şükür dediğer testinde yüzde 1 yanılma payı var sonucta hiç bir test yüzde yüz doğruyu vermez ki, doktorlar ve hastaneler anlaşmış bu fetal dna için hepsi elinden zırt dıye buroşür çıkartıyor hemen, devlette takipte olupta böyle bir test var diyen doktor var mı yaptırılması çok lüzumlu olsaydı ben inanıyorumki o doktorlarda söylerdi. Sizin genetik rahatsızlığınız vardır atıyorum eşinizin genetik bir rahatsızlığı vardır o zmn evet erken çözümü var hastalığın anne karnında çözümü var deyip yaptırdık sonuç bu hadi çözüme bakalım derdiniz ama böyle bir durum söz konusu değilse inanın şu koşullarda hiç gerek yok bir çok kişide ilk hamileliği bu sebeple doktor dedi kesin bişi vardır yoksa demezdi mantığıyla hareket edip yaptırıyor ya da sırf cinsiyet vs öğrenmek için 350 dolar bugun çokda uygun bir tutar değil ne kdr bütçeniz elverişli olsada
Ben de ctsi kontrole gideceğim ben de bir sorayım inşallah normal derSöyledim doktor kontrolündeyim ztn öyle birşey söylemedi hamilelikte normal ilacın etkisiyle beraber olur dedi benim 7+4
Nasıl çıkmıştı sonucun ?Bu bir ihtimal testi sadece yüksek deseydi olmama ihtimali olduğu gibi düşük çıksa da olma ihtimali var. Benim doktorum kesinlik istersen karnından sıvı alıp bakabiliriz dedi. Ben gerek duymadığım için bir kağıda karnımdan sıvı alınmasını istemiyorum şeklinde imzaladım.
Düşük çıktıNasıl çıkmıştı sonucun ?
Bn de özele gdiyirm benim dokotrumda aynı şeyleri söyledi ikili taramayı yaparz Bi tehlike çıkarsa istersen fetal dna yi yaparz dedi 35 yaş üstündekiler istiyorum dedi bana gerek görmedi suanda bende yaptrmyi düşünmüyorm kızımda da sadece ikili taramayı yaptırmıştım bunda da aynısını düşünüyorm Allah in izniyleAcaba deme Allah'a tevekkül et çok şükür dediğer testinde yüzde 1 yanılma payı var sonucta hiç bir test yüzde yüz doğruyu vermez ki, doktorlar ve hastaneler anlaşmış bu fetal dna için hepsi elinden zırt dıye buroşür çıkartıyor hemen, devlette takipte olupta böyle bir test var diyen doktor var mı yaptırılması çok lüzumlu olsaydı ben inanıyorumki o doktorlarda söylerdi. Sizin genetik rahatsızlığınız vardır atıyorum eşinizin genetik bir rahatsızlığı vardır o zmn evet erken çözümü var hastalığın anne karnında çözümü var deyip yaptırdık sonuç bu hadi çözüme bakalım derdiniz ama böyle bir durum söz konusu değilse inanın şu koşullarda hiç gerek yok bir çok kişide ilk hamileliği bu sebeple doktor dedi kesin bişi vardır yoksa demezdi mantığıyla hareket edip yaptırıyor ya da sırf cinsiyet vs öğrenmek için 350 dolar bugun çokda uygun bir tutar değil ne kdr bütçeniz elverişli olsada
Anladım cnm buralı mısın? Kaç haftalık hamilesin ilk gebeliğin miAdaklı
Bendede oyle canim bende proluton iğne yaptırıyorum haftada 1Ağızdan Progestan kapsül ve haftada 1 proluton iğne yaptırıyorum. 9+0 haftalık. Sarı sarımtırak sümüksü akıntıntısı olan var mı? Herhangi bir kaşıntı koku da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?