2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ayyy foto var mıııı nasıl belli etti kuzucukk kaçıncı haftaydı canım

Kızlar devlette rutinleri yaptıran var mi? Çok tatlı bir doktor buldum devlete mi gitsem arada da , önemli haftalarda özelde doktoruma giderim diyorum 650₺ malum her ay iki kez veriyorum böyle nerdeyse

Bende fetal dna istiyorum bir tarafdanda çok pahalı ikili test sonucuna bakıcam artık
İlaçlarım iğnelerim o kadar çok ki sadece pıhtılaşma igneme ayda 4000tl oduyoruz sizin parayla. Fetal dna bakuda daha phali 20bin tl. İnşallah ikili testim iyi çıkarda gerek kalmaz. Bende genetik biraz sorunlar var diye bir tarafdan çok korkuyorum bişey çıkıcak diye

Ben yapmadım canım normalde evhamlı biriyim. İkili sonucuna göre bakacağım.
20 bin cokmus ya masrafınız da var.
Eşin ne diyor yaptırma taraftarı mi?

Ben yapmadım canım normalde evhamlı biriyim. İkili sonucuna göre bakacağım.
20 bin cokmus ya masrafınız da var.
Eşin ne diyor yaptırma taraftarı mi?
Bakalım canım ikili testimiz nasıl çıkıcak ultrason da da risk olursa yaptırırız birşekilde. Eşimde eğer risk olursa yaptırırız napalım artık diyor. Bakalım doktorumuz nasıl konuşucak

Hayırlı olsun kaç haftalıksınız ve doktor tahminde bulunmuş muydu ? Bir de fetal DNA ne kadara yaptırdınız çok sordum
Teşekkürler 13. Haftaya girdim 12. Haftada ver demişti doktor 4 günde çıktı sonuç. Doktor tahminde bulunmamıştı genoks Ankara'da ki firma ya gönderdiler. 9000 tl fiyatı

Aslında yine burda daha pahalı. 20 bin TL 1300 manat gibi bişey yapıyor. 350 dolara yaptırmış arkadaşın birisi yukarılarda gördüm . Bizim TL birimiyle 10 bin TL yakın para yapıyor. Konudan alakasız ama söylemek istedim burda daha pahalı aslında :)

Umarım hepimizin test sonuçları iyi çıkar. Bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız. Amin

Kızlar bugün sadece 7 dakika geç kaldım doktor ameliyata gitmiş ne zorluklarla gittim hastaneye ama boş yarın tekrar gitcem perinatoloji bölümüne. Gidene kadar minibüste kusmaktan öldüm öyle de utandım ki insanlar bakıyor diye herkes anladı hamile olduğumu.

Oyy geçmiş olsun canım vardır bir hayır sıkma canını.
İnsanlık hali gebesin çok normal insanları da düşünme ben de sokakta kusmuslugum var yürürken

Kızlar devlette rutinleri yaptıran var mi? Çok tatlı bir doktor buldum devlete mi gitsem arada da , önemli haftalarda özelde doktoruma giderim diyorum 650₺ malum her ay iki kez veriyorum böyle nerdeyse
Ben şimdiye kadar devlete gittim sürekli farklı illerde olmak durumunda olduğum için doktor belirleyemedim ama devlette eğer tatlı dilli konuşulabilecek birini bulabildiysen ordan da devam et derim. Ben maalesef özel doktorlarına para söz konusu olduğu için çok güvenemiyorum. Mecbur gideceğim özele oda sırf doğumda özel bir odam olsun eşim girebilsin diye. Çünkü devlette böyle bir imkan yok diye biliyorum muayene sırasında bile almıyorlar içeri. Özellikle araştırma hastanelerinin doktorlarına tercih etmezdim özeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…