2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
sizdeki 350 dolar bizde 595 manat. Amma fetal dna 1200 manat burda. Ola bilir belki orda daha pahalidir bizde sonuclari turkiyeye gonderip ogreniyorlarmiş onun icin pahali dediler. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur

Kızlar yataş junolarınız geldimi nasıl guzelmi benimkide geliyor gumrukden gecti. Çokta ağır deyilmis. Az para odedim

Kızlar devlette rutinleri yaptıran var mi? Çok tatlı bir doktor buldum devlete mi gitsem arada da , önemli haftalarda özelde doktoruma giderim diyorum 650₺ malum her ay iki kez veriyorum böyle nerdeyse
Bende devlette çok iyi bir doktor buldum hem özel hem devlet devam ediyorum öyle benim bulunduğum bölgede ücretler biraz daha fazla 850 veriyorum ama zam gelecek çokta hazırlıksız yakalandık sigorta yapamadık doğum paketi de soracağım bakalım normal doğum 25 bindir aşağı yukarı diye tahmin ediyorum

Bi de bizim doğumlar 2024 olacak 25-30 bandı bile az kalabilir (İns olmaz da)

Ocak annelerini izliyorum. Maşallah artık ikinci trimestrdalar çoğu kişi. Bebek ihtiyaçlarından güzel şeylerden konuşuyorlar cinsiyyetde bilindi artık. Bir an önce bizde o levela geçsek te ciddi riskleri geride bırakalım istiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorumm

Kızlar devlette rutinleri yaptıran var mi? Çok tatlı bir doktor buldum devlete mi gitsem arada da , önemli haftalarda özelde doktoruma giderim diyorum 650₺ malum her ay iki kez veriyorum böyle nerdeyse
Bende devletten bi doktor buldum arada da ona gideceğim. Bence mantıklı hem 2 doktor takip etmiş olur hemde sürekli özele gidip para vermiş olmayız

Ayyyyy hadi bakalım hoşgelsin sağlıkla gelsin yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…