- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Ay nub teorisi yalan resmennnn burda ben düz derdim12+6 tahmin bile demedi daha değişmez dedipipisini gördük
sizdeki 350 dolar bizde 595 manat. Amma fetal dna 1200 manat burda. Ola bilir belki orda daha pahalidir bizde sonuclari turkiyeye gonderip ogreniyorlarmiş onun icin pahali dediler. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı olurAslında yine burda daha pahalı. 20 bin TL 1300 manat gibi bişey yapıyor. 350 dolara yaptırmış arkadaşın birisi yukarılarda gördüm . Bizim TL birimiyle 10 bin TL yakın para yapıyor. Konudan alakasız ama söylemek istedim burda daha pahalı aslında :)
Umarım hepimizin test sonuçları iyi çıkar. Bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız. Amin
Tebrik ederim canım sağsalim doğsun12+6 tahmin bile demedi daha değişmez dedipipisini gördük
Bende devlette çok iyi bir doktor buldum hem özel hem devlet devam ediyorum öyleKızlar devlette rutinleri yaptıran var mi? Çok tatlı bir doktor buldum devlete mi gitsem arada da , önemli haftalarda özelde doktoruma giderim diyorum 650₺ malum her ay iki kez veriyorum böyle nerdeyse
Bi de bizim doğumlar 2024 olacak 25-30 bandı bile az kalabilir (İns olmaz da)Bende devlette çok iyi bir doktor buldum hem özel hem devlet devam ediyorum öylebenim bulunduğum bölgede ücretler biraz daha fazla 850 veriyorum ama zam gelecek çokta hazırlıksız yakalandık sigorta yapamadık doğum paketi de soracağım bakalım normal doğum 25 bindir aşağı yukarı diye tahmin ediyorum
EvetTebrik ederim canım sağsalim doğsunsen kızmı istiyodun?
Şimdiden üç beş koyuyorum köşeye doğum için çok artmaz inşallah bebek ürünlerinin fiyatlarıda epey artmış hepimize güç kuvvet kolaylık diliyorumBi de bizim doğumlar 2024 olacak 25-30 bandı bile az kalabilir (İns olmaz da)
Diğeri kız olur inşallahİ
Evetteşekkür ederim canım
Bende devletten bi doktor buldum arada da ona gideceğim. Bence mantıklı hem 2 doktor takip etmiş olur hemde sürekli özele gidip para vermiş olmayızKızlar devlette rutinleri yaptıran var mi? Çok tatlı bir doktor buldum devlete mi gitsem arada da , önemli haftalarda özelde doktoruma giderim diyorum 650₺ malum her ay iki kez veriyorum böyle nerdeyse
Anladım canım. Amin inşallah .sizdeki 350 dolar bizde 595 manat. Amma fetal dna 1200 manat burda. Ola bilir belki orda daha pahalidir bizde sonuclari turkiyeye gonderip ogreniyorlarmiş onun icin pahali dediler. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur
Geldi çok tatlıKızlar yataş junolarınız geldimi nasıl guzelmi benimkide geliyor gumrukden gecti. Çokta ağır deyilmis. Az para odedim
Ya valla elimden gelse sıksam bile çıkıyor mecbur yapacak bir şey yokOyy geçmiş olsun canımvardır bir hayır sıkma canını.
İnsanlık hali gebesin çok normal insanları da düşünme ben de sokakta kusmuslugum var yürürken
bu kadar açanı da ilk defa gördüm. ya maşallah 40 bin kere çok tatlı12+6 tahmin bile demedi daha değişmez dedipipisini gördük
AyyyyyKızlar bugün ikili test için doktora gittim ense kalınlığı güzel çıktı ve cinsiyet hiç acaba demeden kendini belli ettisivilcem var kesin kızdır diyordum erkekmiş B Buffalosos tabloya ekleyebilirsin canım Ramzi doğru bildi
Çok teşekkür ederimCanım ben genoks a gönderttim
Yiğidin malı meydanda olur be12+6 tahmin bile demedi daha değişmez dedipipisini gördük
Dimi ben de düz diye görüyorum ama bacak arasını gördük baya belirgindiAy nub teorisi yalan resmennnn burda ben düz derdim
Evet canım ilk çocuk ama tek çocuk yaparım diye düşündüğüm için 33 yaşına kadar bekleyip yapmadım. Şimdi hiç 2.de erkek olur diye risk almam herhaldeDiğeri kız olur inşallahsenin ilk çocukmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?