- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Güle güle bebeğinle kullanırsın inşallahGeldi çok tatlı
Ya doktor bakar bakmaz cinsiyeti öğrenmek ister misin dedi şok oldumbu kadar açanı da ilk defa gördüm. ya maşallah 40 bin kere çok tatlı❤
Ay neden yaaa. O kadar tatlı olucak ki bidaha istiyceksinEvet canım ilk çocuk ama tek çocuk yaparım diye düşündüğüm için 33 yaşına kadar bekleyip yapmadım. Şimdi hiç 2.de erkek olur diye risk almam herhalde
İnşallah canım benim hepimizinki sağlıkla gelir inşAyyyyyhadi bakalım hoşgelsin sağlıkla gelsin yakışıklı
Giderken ne yemiştin acaba haraketli olması ondan kaynaklana bilirmiYa doktor bakar bakmaz cinsiyeti öğrenmek ister misin dedi şok oldumve muayene boyunca açtı bacakları
eröekten mi erkekler yaramaz oluyor ya ondan korkuyroum bir de ilk erkek bebeğin kolik olma ihtimali yüksekmiş doğru mu bilmiyorum daAy neden yaaa. O kadar tatlı olucak ki bidaha istiyceksin
Aç gittim valla hatta dedim yemek ver bana kadın diye tekmeliyor herhaldeGiderken ne yemiştin acaba haraketli olması ondan kaynaklana bilirmi
Demek ki önemli olan görüntü iki bacak arası olanDimi ben de düz diye görüyorum ama bacak arasını gördük baya belirgindi
İnşallah hepimizinki uslu olur yaG
eröekten mi erkekler yaramaz oluyor ya ondan korkuyroum bir de ilk erkek bebeğin kolik olma ihtimali yüksekmiş doğru mu bilmiyorum da
Of şimdi okuyunca canım çekti naptın yaKızlar benim gibi tatlı krizleri geçirenler varmı
Hergün waffle krep çikolatalı dondurmalar yiyorum ama asla yetmiyor
Böyle bol bol çikolata soslu tatlılar istiyorum.
Normalde turşu hastasıyımdır ama artık turşuda yiyemiyorum
Ay ben bu. Ama ben yiyince midem bulanıyor ondan sadece hayal ediyorumKızlar benim gibi tatlı krizleri geçirenler varmı
Ben de aksine ne kadar tatlı yesem yine isteyen bir insanken kaç aydır gözüm görmüyorKızlar benim gibi tatlı krizleri geçirenler varmı
Ben de aynı canım istiyor yiyince midem bulanıyorAy ben bu. Ama ben yiyince midem bulanıyor ondan sadece hayal ediyorum
Sizin ramziyi kim yorumlamıştıKızlar bugün ikili test için doktora gittim ense kalınlığı güzel çıktı ve cinsiyet hiç acaba demeden kendini belli ettisivilcem var kesin kızdır diyordum erkekmiş B Buffalosos tabloya ekleyebilirsin canım Ramzi doğru bildi
Ben resmen turşu ekşi hastasıydım ama tatlıya abanmış durumdayım hatta eşim almaya gittiOf şimdi okuyunca canım çekti naptın ya
İki gündür sürekli lokum yiyorum ben de
gün içinde de turşuyla turşu suyu içiyorum
Şükür benim bulantım felan yok ama hareketsiz olduğum için bu gebeliğin sonunda obez olabilirimAy ben bu. Ama ben yiyince midem bulanıyor ondan sadece hayal ediyorum
Benim zaten tiroid sorunum var ama hiç olmamıştı şimdiye kadar ayda 1 gidiyorum dahiliyeye tekrar etmedi Allahtan bu perşembe kontrolüm var bakayım ne diyecekMerhaba. Bana oldu 2 hafta önce, ritim holter taktırdı kardiyolog. Rutinde bir sorun göremedi ama 24 saatlik holterde nabzımın ortalaması yüksek çıktı. İlaç kullandırmak istemedi ama düzenli yürüyüş ve düzenli olarak tiroid kontrolü önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?