Ye tatlıyı doğur atlıyıBen de aksine ne kadar tatlı yesem yine isteyen bir insanken kaç aydır gözüm görmüyor
Şükür bulantı yok bende , inşallah seninde bian önce geçer canımBen de aynı canım istiyor yiyince midem bulanıyorleSourire
Bu hafta çok iyi gitti son 2 gün geri geldi eyyamı bahur sıcakları gibiŞükür bulantı yok bende , inşallah seninde bian önce geçer canım
Yok öyle birşey, senin sütün gaz yaparsa çocuğa o ayrı oda senin yediğin içtiğinle alakalo ben oğlumda hiç bilmedim çok şükürG
eröekten mi erkekler yaramaz oluyor ya ondan korkuyroum bir de ilk erkek bebeğin kolik olma ihtimali yüksekmiş doğru mu bilmiyorum da
Ben full ekşi yedim oğlumdaYe tatlıyı doğur atlıyı
Ye ekşiyi doğur ayşeyi derlermiş bakalım doğru çıkıcakmı canımnormalde bende pek tatlı sevmem fransanın tatlıları meşhurdur ama pek severek yemezdim şimdi hastasıyım
Bak ben de kızımda limon tuzlar yerdim hiç unutmam ya ve yerdim her şeyden böyle midem bulanmazdı. En çok ben merak ediyorum bu bebeyiBen full ekşi yedim oğlumda
Annem erkek kardeşimde ekmek arası tuz yiyordu ya aklıma o geldiBen full ekşi yedim oğlumda
Yaa darısı bizimkine o zamanYok öyle birşey, senin sütün gaz yaparsa çocuğa o ayrı oda senin yediğin içtiğinle alakalo ben oğlumda hiç bilmedim çok şükür
KendimSizin ramziyi kim yorumlamıştı
YuhAnnem erkek kardeşimde ekmek arası tuz yiyordu ya aklıma o geldi
Bende atım ozmnKendim
Hususi gittim yeşil alma aldım tuz döküp yemek içinbenim canım hiç tatlı istemiyor ya turşu kısır çiğköfte limon böyle ekşili şeyler istiyor hep özellikle her şeye tuz döküp yemek istiyorum
ay bende öyle ya bayılıyorum böyle taze salatalık üstüne tuz döküp yemek en büyük hobim mecbur yarın bana pazar yolu göründüHususi gittim yeşil alma aldım tuz döküp yemek için
Senin yüzünden bana da mutfak yolu göründüay bende öyle ya bayılıyorum böyle taze salatalık üstüne tuz döküp yemek en büyük hobim mecbur yarın bana pazar yolu göründü
Her gün mutlaka bi çikolata yiyorum reçel yemezdim kahvaltılarda onu da yemeye başladım canımın istediği tek şey tatlıKızlar benim gibi tatlı krizleri geçirenler varmı
Hergün waffle krep çikolatalı dondurmalar yiyorum ama asla yetmiyor
Böyle bol bol çikolata soslu tatlılar istiyorum.
Normalde turşu hastasıyımdır ama artık turşuda yiyemiyorum
kiloları hep beraber alacağız birbirimizi yalnız bırakmak yokSenin yüzünden bana da mutfak yolu göründü
Salatalık kilo yapmıyor canım oturup bir çuval yıyebılırsın sıkıntı yokkiloları hep beraber alacağız birbirimizi yalnız bırakmak yok
o neki hiç unutmuyorum susamlı çubuk kraker varya ondan alıyodu bi bardak su bi bardak tuz onu ilk suya sonra tuza batırıp yiyodu
Ayy Allah tan tansiyon hastası değilmiş vallao neki hiç unutmuyorum susamlı çubuk kraker varya ondan alıyodu bi bardak su bi bardak tuz onu ilk suya sonra tuza batırıp yiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?