Bakalım bizim bebişlerin cinsiyeti ne olucakHer gün mutlaka bi çikolata yiyorum reçel yemezdim kahvaltılarda onu da yemeye başladım canımın istediği tek şey tatlı
Hayırlısı inşallahBakalım bizim bebişlerin cinsiyeti ne olucak
Onunla ilgili bi problem çıkıp çıkmadıgını hiç hatırlamıyorum vallaAyy Allah tan tansiyon hastası değilmiş valla
G
eröekten mi erkekler yaramaz oluyor ya ondan korkuyroum bir de ilk erkek bebeğin kolik olma ihtimali yüksekmiş doğru mu bilmiyorum da
14+6 yım bugün kesin olsun diye 16. Haftayı bekleyip giderim doktora bakalım az kaldı öğrenmeyeBakalım bizim bebişlerin cinsiyeti ne olucak
Bende sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum ama cinsiyet erkek tutmuyor bu rivayetlerYe tatlıyı doğur atlıyı
Ye ekşiyi doğur ayşeyi derlermiş bakalım doğru çıkıcakmı canımnormalde bende pek tatlı sevmem fransanın tatlıları meşhurdur ama pek severek yemezdim şimdi hastasıyım
Bende 13+2 yim tam 15te serklaj olucam o gün söyler inşallah o gün söylemezse 17. Haftada randevum var burda genelde 16. Haftadan önce söylemiyorlar14+6 yım bugün kesin olsun diye 16. Haftayı bekleyip giderim doktora bakalım az kaldı öğrenmeye
Turşumubenim canım hiç tatlı istemiyor ya turşu kısır çiğköfte limon böyle ekşili şeyler istiyor hep özellikle her şeye tuz döküp yemek istiyorum
Güle güle bebeğinle kullanırsın inşallah
Gönlünüzdeki hayırlısıyla olsun inşallahBende 13+2 yim tam 15te serklaj olucam o gün söyler inşallah o gün söylemezse 17. Haftada randevum var burda genelde 16. Haftadan önce söylemiyorlar
Ama biz kız diye tahmin ediyoruz evde ismini anarak konusuyoruz eşimle
gönlündeki neyse sağlıklısından hayırlısından o olsun inşallahGönlünüzdeki hayırlısıyla olsun inşallahben ve eşim hep kız istedik ama ben hep erkek hissedip rüyamda erkek görüyorum artık beyin ters etki mi yapıyor onu bilemiyorum
Kesinlikle bebek bence bende ilk gebeliğimde içimde balık kayıyomuş gibi hissettimKızlar bende 12+6 yım ve bugün o hareket olayını hissettim yilan gibi sanki içimde sağdan sola kaydı sanırım bebekti o an gaz ya da başka bi semptom yoktu karnımda ve iki kere oldu
Evet sanki böyle yilan gibi kayma hissettim çok değişiktiKesinlikle bebek bence bende ilk gebeliğimde içimde balık kayıyomuş gibi hissettim
Ay ben normalde tatlı hastasıyımdır ama hiç canım çekmiyor şu anKızlar benim gibi tatlı krizleri geçirenler varmı
Hergün waffle krep çikolatalı dondurmalar yiyorum ama asla yetmiyor
Böyle bol bol çikolata soslu tatlılar istiyorum.
Normalde turşu hastasıyımdır ama artık turşuda yiyemiyorum
Tiroid bazen tetikleyebiliyormuş nabzı, siz doktorunuza belirtin durumu. Sağlıkla atlatalım süreci inşallahBenim zaten tiroid sorunum var ama hiç olmamıştı şimdiye kadar ayda 1 gidiyorum dahiliyeye tekrar etmedi Allahtan bu perşembe kontrolüm var bakayım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?