2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
G

eröekten mi erkekler yaramaz oluyor ya ondan korkuyroum bir de ilk erkek bebeğin kolik olma ihtimali yüksekmiş doğru mu bilmiyorum da

Alerjiler genelde ilk bebekte daha çok çıkıyor.
Alerjiyi de bebekte gazdan ve kakadan anlıyorsun genelde, o sebeple öyle diyorlar.

Bende sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum ama cinsiyet erkek tutmuyor bu rivayetler

14+6 yım bugün kesin olsun diye 16. Haftayı bekleyip giderim doktora bakalım az kaldı öğrenmeye
Bende 13+2 yim tam 15te serklaj olucam o gün söyler inşallah o gün söylemezse 17. Haftada randevum var burda genelde 16. Haftadan önce söylemiyorlar
Ama biz kız diye tahmin ediyoruz evde ismini anarak konusuyoruz eşimle

Kızlar benim bu gün regl ağrıları gibi karnımda hep ağrı oldu gün içinde acaba kötü bişeymidir hiç bu kadar çok olmamıştı

Bende 13+2 yim tam 15te serklaj olucam o gün söyler inşallah o gün söylemezse 17. Haftada randevum var burda genelde 16. Haftadan önce söylemiyorlar
Ama biz kız diye tahmin ediyoruz evde ismini anarak konusuyoruz eşimle
Gönlünüzdeki hayırlısıyla olsun inşallah ben ve eşim hep kız istedik ama ben hep erkek hissedip rüyamda erkek görüyorum artık beyin ters etki mi yapıyor onu bilemiyorum

Gönlünüzdeki hayırlısıyla olsun inşallah ben ve eşim hep kız istedik ama ben hep erkek hissedip rüyamda erkek görüyorum artık beyin ters etki mi yapıyor onu bilemiyorum
gönlündeki neyse sağlıklısından hayırlısından o olsun inşallah

Kızlar bende 12+6 yım ve bugün o hareket olayını hissettim yilan gibi sanki içimde sağdan sola kaydı sanırım bebekti o an gaz ya da başka bi semptom yoktu karnımda ve iki kere oldu

Ben tatlı net yiyemiyorum
Eksi de canım istemiyor total olarak canım çok bi şey istemiyor hayatımı idame için yiyorum gebe kaldığım kilodayım hala
Bir de damarlarımda direnç sınırdaymış günlük hayatımda hamilelik öncesi çok tuz tüketirdim bir de annemde preeklampsi varmış ilk gebelikte bende sınırda damar direnci sebebiyle olma ihtimali ecopirin başlanma ihtimali olduğu için tuzu da bıraktım öyle yaşam idamesi için yiyorum ama doktorumun yazdığı regenesis vitamin iyi geldi iki gündür kendimi iyi hissediyorum

Bu arada bana da doktorum erkek dedi ama yanıldığım oldu bu haftadan dedi o yüzden listeye henüz girmeyeyim iki hafta sonra tekrar gireceğim o zaman net yazalım

Ay ben normalde tatlı hastasıyımdır ama hiç canım çekmiyor şu an

Benim zaten tiroid sorunum var ama hiç olmamıştı şimdiye kadar ayda 1 gidiyorum dahiliyeye tekrar etmedi Allahtan bu perşembe kontrolüm var bakayım ne diyecek
Tiroid bazen tetikleyebiliyormuş nabzı, siz doktorunuza belirtin durumu. Sağlıkla atlatalım süreci inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…