Teşekkür ederim bilgi için 1 haftadır vitamin kullanıyorum inşallah geçer.Benimde saçlarım dökülüyor ki bu genelde vitamin eksildiği için oluyor özellikle d vitamini, baş ağrısıda normal eğer migreniniz varsa hamilelikte hormonlar sebebiyle daha çok ortaya çıkar bol su için ortadan kalkar
Rica ederim düzenli kullanımda geçecektirTeşekkür ederim bilgi için 1 haftadır vitamin kullanıyorum inşallah geçer.
Doktora sordun mu neden olabilirmiş
Canım sen antepte hangi doktora hastaneye gidiyorsunDoktora sordun mu neden olabilirmiş
Emine Hanım var kendi kliniği varCanım sen antepte hangi doktora hastaneye gidiyorsun
Anladım cnm, ben hastaneye gidiyorumda halen tam anlamıyla ok dediğim biri olmadı o yüzden sordum, özel sağlığım olduğu için benim ek ücret ödemek istemiyorumEmine Hanım var kendi kliniği var
Alttan muayene ediyorlar mı ikili testtegünaydın kızlar,
benım dun ıkılı taramam vardı, kan verdimm.. inşallah tertemiz çıkar12+3 tüm..
öncesinde kendi doktoruma göründüm, sonra radyolıjiye geçtim detaylıca bakıldı, ense, burun, kalp kapakcıgı vs bır kac seye bakmıslar güzel geçti..
inşallah kan sonucumda güzel çıkar , hepimizinki tertemiz çıksın ve sağlıkla kucaklarımıza alalım
ıkı doktorda %70 kız dedi ama bakalım, nasip inşallah sağlıkla gelsinde hayırlı evlat olsunlar
Kimlere gittinAnladım cnm, ben hastaneye gidiyorumda halen tam anlamıyla ok dediğim biri olmadı o yüzden sordum, özel sağlığım olduğu için benim ek ücret ödemek istemiyorum
İbrahim büyükbeşe eski doktorum, şimdide liv de gidiyorum ali bey var ona yani bilemedim bir iki daha gidicem bakalım memnun kalmaSam İbrahim beye döneceğimKimlere gittin
yok canım gobekten muayane oldumAlttan muayene ediyorlar mı ikili testte
Günaydın canım suan klozetin başında aynı böyleyimGünaydın kızlar güne yine böyle başladıkEki Görüntüle 3283839
Bende klozetin başındayım hazır kusmuşken atıyım dedimGünaydın canım suan klozetin başında aynı böyleyim
Ah bende senin gibiyim yemek yemeyi red eder gibiyim ac geziniyorum .tatli tatlimsiz gelecek hicbirseyi agzima koyamiyorum. Gucsuz hissediyorum kendimiBen tatlı net yiyemiyorum
Eksi de canım istemiyor total olarak canım çok bi şey istemiyor hayatımı idame için yiyorum gebe kaldığım kilodayım hala
Bir de damarlarımda direnç sınırdaymış günlük hayatımda hamilelik öncesi çok tuz tüketirdim bir de annemde preeklampsi varmış ilk gebelikte bende sınırda damar direnci sebebiyle olma ihtimali ecopirin başlanma ihtimali olduğu için tuzu da bıraktım öyle yaşam idamesi için yiyorumama doktorumun yazdığı regenesis vitamin iyi geldi iki gündür kendimi iyi hissediyorum
Tamam canım saol uzun sürüyor mu ben ilk çocukta yaptırdım ama hatırlamıyorumyok canım gobekten muayane oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?