2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Tamam canım saol uzun sürüyor mu ben ilk çocukta yaptırdım ama hatırlamıyorum
yoo kendı soktorum 10 dk falan baktı, sonra radyoljıye gıttım.. ordada 15dk durdum sanırım kan verdım sonra cıktık ..
ama bazı doktorlar ıkılıyı test ıcın gıdınce ulturason muayanesını sadece kendısı yapıyormus o daha kısa olur sanırım ..

Kzılar tansiyon düşüklüğü yaşayan varmı son 4 gündür cok aşırı baş dönmem halsizliğim ve tansiyon düşüklüğü var tüm vucudumda damarlarım artıyor sanki
Ben yaşıyorum 9 5 10 5 şeklinde bazılarına göre normalmiş bu değerler ama beni mahvediyor ayakta duramıyorum. Doktora sordum tansiyon düşüklüğüne yapacağım birşey yok bol bol su iç dedi

benim çok daha erken ama ben de çok yoğun hissediyorum içimde pıt pıt cata pat patlatılıyormuş gibi oluyor

cumartesi gittim bende doktora kordonu tam bacak arasındaydı ne yaptıysa doktor göstermedi kendini:) şuan 12+3 olduk 5 gün önden gidiyormuşuz doktor bir tahminde bulundu kesin olmamakla birlikte herkes atınca heveslendim bende atayım dedim tahmin edebilenlerden yorum bekliyorum

Eklentiler

• IMG_2786.webp
    107,5 KB · Görüntüleme: 85
Kız hissettim tamamen bilgisiz bir yorum

Çok belli olmamakla beraber sanki dik gibi andırdı ama net değil yine de , erkek diyorum ben

Kızlar sabah doktorum aradı ikili tarama temiz çıkmış serklaj ameliyatına onay vermişler.
Ama geçen gün alttan bi cubukla örnek almışlardı enfeksiyon çıkmış
Yarın anestezi doktorunda randevum vardı yanımada ugrayın ilaç yazıcam dedi.
Serklaj için enfeksiyon çok tehlikeli ne yapmalıyım
Enfeksiyona ne iyi gelir.
Hiç yanma acı sık idrar çıkmada yok anlamadım nasıl oldu akıl verin lütfen..

İkili güzel çıkmış cokkk sevindim şükür doktorun dediği dışında bisey kullanma canım gebe olmasan bitki çayları vs var ama suan gebesin doktor daha iyi bilir elbet geçirirler öyle alırlar serklaja

Çok sagol canım
Enfeksiyonla serklaja almıyorlar çünkü serklajın tutmamasına erken su gelmesine neden oluyor çok korkuyorum ya
İnşallah ilaç etki eder

Çok sagol canım
Enfeksiyonla serklaja almıyorlar çünkü serklajın tutmamasına erken su gelmesine neden oluyor çok korkuyorum ya
İnşallah ilaç etki eder
Eder bir iki güne kurur ilaçla için rahat olsun

Kızlaaar merhaba. Bugün doktora gittik cinsiyetimizi öğrendik. Eşimle yıllardır hayalini kurduğumuz küçük civcivimiz kızımız geliyor eşimle o odadan o kadar mutlu çıktık ki saf saf etrafa bakıp bakıp gülüyoruz insanlar bize tuhaf tuhaf bakıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…