Canım birebir ölçüde sirke ve suyu karıştırarak duş sonrası yıkama önermişti bana vajinayı doktor. Haftada bir kezKızlar sabah doktorum aradı ikili tarama temiz çıkmış serklaj ameliyatına onay vermişler.
Ama geçen gün alttan bi cubukla örnek almışlardı enfeksiyon çıkmış
Yarın anestezi doktorunda randevum vardı yanımada ugrayın ilaç yazıcam dedi.
Serklaj için enfeksiyon çok tehlikeli ne yapmalıyım
Enfeksiyona ne iyi gelir.
Hiç yanma acı sık idrar çıkmada yok anlamadım nasıl oldu akıl verin lütfen..
Bunu hemen deniyim canım inşallah etkisi olurCanım birebir ölçüde sirke ve suyu karıştırarak duş sonrası yıkama önermişti bana vajinayı doktor. Haftada bir kez
Ay Allahım darısı başımaKızlaaar merhaba. Bugün doktora gittik cinsiyetimizi öğrendik. Eşimle yıllardır hayalini kurduğumuz küçük civcivimiz kızımız geliyoreşimle o odadan o kadar mutlu çıktık ki saf saf etrafa bakıp bakıp gülüyoruz insanlar bize tuhaf tuhaf bakıyordu
Kızlar ya devlette muayeneden çıktım cihaz o kadar kötüydü ki anlatamam piksel piksel herşey hayatta görünmedi ne nub ne bacak arası. Gittiğim özelde naklen yayın gibiydi bebek.
Çok da ilgilenmediler devlette görüntü bile vermedi elime bebek daha küçük cinsiyeti 18.19. Haftada söylüyorum dediacayip sinir oldum ya kendi doktorumun gözünü seveyim
Ay aynen bebeği göremedim bile ödüm koptu et parçasına benziyor insanlıkla ilgisi yoktu ekrandaBen de aynı durumu yaşamıştım.
Bir de şehir hastanesiydi sözde son teknoloji falan üfff.
Bebek bebek gibi değil de buzdolabı poşetindeki donuk et gibi görünüyordu ajsjajsjajs el kol bile yok gibiydi
Cinsiyeti de şey demişti bana "aldırmak istiyorlar diye söylemiyorum"
Aman bir derde deva olmayın aman yani.
Allah sağlıcakla kızınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah kaçıncı hafta acabaKızlaaar merhaba. Bugün doktora gittik cinsiyetimizi öğrendik. Eşimle yıllardır hayalini kurduğumuz küçük civcivimiz kızımız geliyoreşimle o odadan o kadar mutlu çıktık ki saf saf etrafa bakıp bakıp gülüyoruz insanlar bize tuhaf tuhaf bakıyordu
mühendisin oğlu diye bir sayfa var intradan ordan takip etmiştim primada petrol atığı olduğu ve zararlı bulunmuştu sleepy en güvenilir bezler katagorisindeydi ben oyüzden kızımda primadan sleepye geçmiştim ve çok memnun kaldım şimdi bu bebiş içinde sleepy aldım 3 tane her ay ne kadar alsak iyi gibi :)Primayla baya fark var fiyat olarakta ben ped’te çok rahattım orkid molped falan hep pişik yapıyordu bendekaşıntıdan ölüyordum
Bende haftaya devlete gideceğim bir deneyim dedimKızlar ya devlette muayeneden çıktım cihaz o kadar kötüydü ki anlatamam piksel piksel herşey hayatta görünmedi ne nub ne bacak arası. Gittiğim özelde naklen yayın gibiydi bebek.
Çok da ilgilenmediler devlette görüntü bile vermedi elime bebek daha küçük cinsiyeti 18.19. Haftada söylüyorum dediacayip sinir oldum ya kendi doktorumun gözünü seveyim
Numara aralığını nasıl alıyorsunuz mesela 1 numaradan kaç adet bez kullandıktan sonra 2 numaraya geçiyoruz bende bi kaç bez almak istiyorum ama kaç numaradan ne kadar gidiyor acaba diye düşündümmühendisin oğlu diye bir sayfa var intradan ordan takip etmiştim primada petrol atığı olduğu ve zararlı bulunmuştu sleepy en güvenilir bezler katagorisindeydi ben oyüzden kızımda primadan sleepye geçmiştim ve çok memnun kaldım şimdi bu bebiş içinde sleepy aldım 3 tane her ay ne kadar alsak iyi gibi :)
1 numaradan 2 paketten fazla almayın bence il aylarda çabuk kilo alıyor 2 ve 3den fazla alabilirsinizNumara aralığını nasıl alıyorsunuz mesela 1 numaradan kaç adet bez kullandıktan sonra 2 numaraya geçiyoruz bende bi kaç bez almak istiyorum ama kaç numaradan ne kadar gidiyor acaba diye düşündüm
Hiç tedirgin olmayın çok güzel olacak serklaj işlemine bi kere katılmıştım insallah sizinki de çok başarılı olacakÇok sagol canım
Enfeksiyonla serklaja almıyorlar çünkü serklajın tutmamasına erken su gelmesine neden oluyor çok korkuyorum ya
İnşallah ilaç etki eder
Bende geçen bunu anlatmaya çalışmıştım bi arkadaş neden böyle şeyler diyorsunuz diye bana çıkışmıştı doğunun geneli böyle siz de sanırım batidasiniz ama ilçedesiniz sanırım ilçeler de bu şekildeKızlar ya devlette muayeneden çıktım cihaz o kadar kötüydü ki anlatamam piksel piksel herşey hayatta görünmedi ne nub ne bacak arası. Gittiğim özelde naklen yayın gibiydi bebek.
İnşallah öyle olur aslında korkmuyordum ama günler yaklaştıkça çok korkmaya başladım doktorum serklajdan sonra kese delinmesi erken doğum başlayabilir bunları size söylemek zorundayım dedi bunu söyleyince daha çok korktumHiç tedirgin olmayın çok güzel olacak serklaj işlemine bi kere katılmıştım insallah sizinki de çok başarılı olacak
Tabiki her işlemin riskleri var ama insallah çok güzel geçecek dualarımız seninleİnşallah öyle olur aslında korkmuyordum ama günler yaklaştıkça çok korkmaya başladım doktorum serklajdan sonra kese delinmesi erken doğum başlayabilir bunları size söylemek zorundayım dedi bunu söyleyince daha çok korktum
evet serklajların çogu başarılı geçiyor ama bu tehlikelerde var sonuçta
2den 3e hangi aydan yada hangi kilodan sonra geçiş yapılıyor. 2 numara ne kadar süre kullanılıyor yani1 numaradan 2 paketten fazla almayın bence il aylarda çabuk kilo alıyor 2 ve 3den fazla alabilirsiniz
Fiyat çok iyiymiş hangi şehirdesiniz acaba.Ben pazartesi fiyat alacağım testi o zaman yaptıracağımKızlar genoks la konuştum 8500 fiyat verdiler
Daha uygun yaptıran var mı aranızda
Sonuç ne kadar sürede çıkıyor ve bulunduğumuz şehirde nasıl yapıyorlarKızlar genoks la konuştum 8500 fiyat verdiler
Daha uygun yaptıran var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?