2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Canım birebir ölçüde sirke ve suyu karıştırarak duş sonrası yıkama önermişti bana vajinayı doktor. Haftada bir kez

Kızlar ya devlette muayeneden çıktım cihaz o kadar kötüydü ki anlatamam piksel piksel herşey hayatta görünmedi ne nub ne bacak arası. Gittiğim özelde naklen yayın gibiydi bebek.
Çok da ilgilenmediler devlette görüntü bile vermedi elime bebek daha küçük cinsiyeti 18.19. Haftada söylüyorum dedi acayip sinir oldum ya kendi doktorumun gözünü seveyim

Ay Allahım darısı başıma tebrik ederim prensessss geliyor

Ben de aynı durumu yaşamıştım.
Bir de şehir hastanesiydi sözde son teknoloji falan üfff.
Bebek bebek gibi değil de buzdolabı poşetindeki donuk et gibi görünüyordu ajsjajsjajs el kol bile yok gibiydi
Cinsiyeti de şey demişti bana "aldırmak istiyorlar diye söylemiyorum"
Aman bir derde deva olmayın aman yani.

Ay aynen bebeği göremedim bile ödüm koptu et parçasına benziyor insanlıkla ilgisi yoktu ekranda özelde elindeki 5 parmağa kadar gördüm halbuki
Bacak arasına bakalım dedim yok dedi ne garip ya valla Allah düşürmesin zaten randevu bulamamıştım düşeş gelmişti bir randevu daha almam bebekle ilgili bisey öğrenemedim ki ense kalınlığını bile göremiyorum dedi o derece
Özelde 1.02 ölçüldü ikili testte öğrenmiştim iyiki

Allah sağlıcakla kızınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah kaçıncı hafta acaba

Primayla baya fark var fiyat olarakta ben ped’te çok rahattım orkid molped falan hep pişik yapıyordu bende kaşıntıdan ölüyordum
mühendisin oğlu diye bir sayfa var intradan ordan takip etmiştim primada petrol atığı olduğu ve zararlı bulunmuştu sleepy en güvenilir bezler katagorisindeydi ben oyüzden kızımda primadan sleepye geçmiştim ve çok memnun kaldım şimdi bu bebiş içinde sleepy aldım 3 tane her ay ne kadar alsak iyi gibi :)

Bende haftaya devlete gideceğim bir deneyim dedim malesef hiç güvenmiyorum devlete ama yine de bir gitmek istedim büyük ihtimal aynı şekilde cinsiyet felan söylemeye yeltenmezler. Bazen tesadüf eseri devlet hastanelerinde de kaliteli doktor bulunabiliyor ama genel olarak malesef devlette ilgi alaka sıfır

Numara aralığını nasıl alıyorsunuz mesela 1 numaradan kaç adet bez kullandıktan sonra 2 numaraya geçiyoruz bende bi kaç bez almak istiyorum ama kaç numaradan ne kadar gidiyor acaba diye düşündüm

Numara aralığını nasıl alıyorsunuz mesela 1 numaradan kaç adet bez kullandıktan sonra 2 numaraya geçiyoruz bende bi kaç bez almak istiyorum ama kaç numaradan ne kadar gidiyor acaba diye düşündüm
1 numaradan 2 paketten fazla almayın bence il aylarda çabuk kilo alıyor 2 ve 3den fazla alabilirsiniz

Çok sagol canım
Enfeksiyonla serklaja almıyorlar çünkü serklajın tutmamasına erken su gelmesine neden oluyor çok korkuyorum ya
İnşallah ilaç etki eder
Hiç tedirgin olmayın çok güzel olacak serklaj işlemine bi kere katılmıştım insallah sizinki de çok başarılı olacak

Bende geçen bunu anlatmaya çalışmıştım bi arkadaş neden böyle şeyler diyorsunuz diye bana çıkışmıştı doğunun geneli böyle siz de sanırım batidasiniz ama ilçedesiniz sanırım ilçeler de bu şekilde yani imkanları bazı yerlerde gerçekten çok sınırlı

Hiç tedirgin olmayın çok güzel olacak serklaj işlemine bi kere katılmıştım insallah sizinki de çok başarılı olacak
İnşallah öyle olur aslında korkmuyordum ama günler yaklaştıkça çok korkmaya başladım doktorum serklajdan sonra kese delinmesi erken doğum başlayabilir bunları size söylemek zorundayım dedi bunu söyleyince daha çok korktum
evet serklajların çogu başarılı geçiyor ama bu tehlikelerde var sonuçta

Kızlar genoks la konuştum 8500 fiyat verdiler
Daha uygun yaptıran var mı aranızda

Tabiki her işlemin riskleri var ama insallah çok güzel geçecek dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…