İnşallah çok teşekkür ederimTabiki her işlemin riskleri var ama insallah çok güzel geçecek dualarımız seninle
Selam kızlar, ocak annesi olacağım Allah’ın izni ile. Bizim grupta kızdan erkeğe dönen hiç olmadı. Hepsi erkekten kıza döndü. Hatta çoğu net erkekten kıza döndü. 16. haftaya kadar hiçbir hazırlık yapmamanızı öneririm. Sağlıkla gelsin bebişlerinizAy bende baktim bazilarının cinsiyyeti farkli cikmis once kiz sonra oglan
Kuşadasındayım yine diğer yerlere göre küçük hastaneBende geçen bunu anlatmaya çalışmıştım bi arkadaş neden böyle şeyler diyorsunuz diye bana çıkışmıştı doğunun geneli böyle siz de sanırım batidasiniz ama ilçedesiniz sanırım ilçeler de bu şekildeyani imkanları bazı yerlerde gerçekten çok sınırlı
Sağlıkla gelsin yakışıklımızKızlar selam benim fetal dna sonucu çıktı erkek olduğu kesinleşti B Buffalosos tabloya ekleyebilir misin
Evet inanır mısınız ben bebeğimin bi kere kalp atışını duydum bir çıktım varKuşadasındayım yine diğer yerlere göre küçük hastaneo ultrasona sok oldum resmen 90’lardan kalma bilgisayar ekranı gibiydi özelde gittiğim kocaman ekran bu 37 ekrandan bile küçük gibiydi bu kadarını beklemiyordum açıkçası
Bu bebekten bebeğe değişir canim bazı bebeklerin metabolizması çok çalışır aynı bizdeki gibi bazilarininki de daha az bir de her bez her bebeğe iyi gelmiyor anlıyorsun ya sizdiriyor ya kalın geliyor pişik yapıyor bence bezde stok yapmak riskli elinde kalabilir hastane çantasına almak için bir paket alınabilir 1 numaraNumara aralığını nasıl alıyorsunuz mesela 1 numaradan kaç adet bez kullandıktan sonra 2 numaraya geçiyoruz bende bi kaç bez almak istiyorum ama kaç numaradan ne kadar gidiyor acaba diye düşündüm
Bugün yaptırdım 8000 demişlerdi tüm hastaneleri aradım hepsi farklı fiyat veriyor doktorum bölge müdürü numarasını verdi kendimiz pazarlık ettik fatura istemezsen bir miktar daha indiriyorlar 7000 diyen hastane oldu en düşük hepsini arayın derimKızlar genoks la konuştum 8500 fiyat verdiler
Daha uygun yaptıran var mı aranızda
İnşallah Allah gönlündekini nasip etsin sağlıklı bir şekildeAy Allahım darısı başımatebrik ederim prensessss geliyor
Beni 20. Haftada çağırdı detaylı ultrason içinKızlar detaylı ultrason hangi haftadaydı size söylediler mi ben unuttum ya
Bugün ben de şehir Hastanesi'ne gittim ve ozelin gözünü seveyim dedim resmen.sistem karışık.dr yerine ilgisiz bir asistan.bebegin kalp atışını bile duyamadım.donuk bir resim verdi elime.ne jel ne peçete kullandı.ilac yazdiracaktim sistem sorunlu çıktı içim şişti resmenBen de aynı durumu yaşamıştım.
Bir de şehir hastanesiydi sözde son teknoloji falan üfff.
Bebek bebek gibi değil de buzdolabı poşetindeki donuk et gibi görünüyordu ajsjajsjajs el kol bile yok gibiydi
Cinsiyeti de şey demişti bana "aldırmak istiyorlar diye söylemiyorum"
Aman bir derde deva olmayın aman yani.
Ay aynen bebeği göremedim bile ödüm koptu et parçasına benziyor insanlıkla ilgisi yoktu ekrandaözelde elindeki 5 parmağa kadar gördüm halbuki
Bacak arasına bakalım dedim yok dedi ne garip ya valla Allah düşürmesin zaten randevu bulamamıştım düşeş gelmişti bir randevu daha almam bebekle ilgili bisey öğrenemedim ki ense kalınlığını bile göremiyorum dedi o derece
Özelde 1.02 ölçüldü ikili testte öğrenmiştim iyiki
Kuşadasındayım yine diğer yerlere göre küçük hastaneo ultrasona sok oldum resmen 90’lardan kalma bilgisayar ekranı gibiydi özelde gittiğim kocaman ekran bu 37 ekrandan bile küçük gibiydi bu kadarını beklemiyordum açıkçası
Kızlar detaylı ultrason hangi haftadaydı size söylediler mi ben unuttum ya
19. Hafta da radyolojiden yapılıyor detaylı ultrason denildi banaKızlar detaylı ultrason hangi haftadaydı size söylediler mi ben unuttum ya
Bende ayakta duramıyorum ya vücudumda tüm damarlar atıyorBen yaşıyorum 9 5 10 5 şeklinde bazılarına göre normalmiş bu değerler ama beni mahvediyor ayakta duramıyorum. Doktora sordum tansiyon düşüklüğüne yapacağım birşey yok bol bol su iç dedi
Hiç bir şey fayda etmiyor bana ya her şeyi denedimİlk zamanlar çok yaşadım tuzlu şeyler iyi geliyor ama sunada daha iyiyim baya geçti
Aslında son adetime göre 12+5ti ama ultrasonda 14+5 göründü doktorum da son adet tarihimi geriye çektiAllah sağlıcakla kızınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah kaçıncı hafta acaba
Sıcaklarda tetikliyor olabilir doktor öyle söylemiştiBende ayakta duramıyorum ya vücudumda tüm damarlar atıyor
Bugün kontrole gittim bana 20 21 gibi randevu al hatta şimdiden al dedi (üniv hastanesine yönlendirmişti) doktordan sonra bi bakıyım dedim de ekime kadar randevu kalmamisKızlar detaylı ultrason hangi haftadaydı size söylediler mi ben unuttum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?