2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Şu karından bakma olayı beni daha çok geriyor kızlar ya aşırı bastırıyor dünden beri ağrım var ultrasonu bastırdığı için. Keşke bana alttan baksalar onda çok rahatım hiç acı olmuyor karından bakınca kasılıyorum ağrıdan

Doğum şeklimize zaten genelde kaynanalar ve komşular karar veriyor
Benim kv öyle her şeye burnunu sokan biri değildir ama komşuların maşallahı var.
Kaynanam bize küstü geç haber verdik diye Amniyosentez sonucumuz güzel gelirse haber vereceğiz herkese. Onun umrunda değil tabi ne yaşadığımız.Doğunca mı söyleyecektiniz dedi küstü şaka gibi ya ama kimseye söylemeyince gebelik daha rahat oluyor zaten kilo almadım daha kimse de anlamıyor çok rahatım

Güzel insanlar aklıma bir şey takıldı. Her kontrole gittiğimde ikinci kesemin boş olduğunu söylüyorlar ama bir kere bile olsun sormak aklıma gelmedi neden iki kese gözüküyor diye? Bu durumu normal sayıyordum çünkü yolunda giden bir gebeliğim var. Rahim orası yani 2 kese de gözükebilir diyordum, ama bugün karşıma eğer 2 kese varsa aslında ikiz gebelik olması gerektiği yazıyordu ama ikinci kese boş ise sadece bir bebeğin geliştiği de yazıyordu... Ben şu an 23+5 teyim en son gittiğim zaman 21 haftalığa yakın bir zamandı ve onda da yine ikinci kesen boş denmişti şimdi ayın 17 sinde şeker yüklemesi olacak o gün soracağım artık doktora neden ikinci kese çıkıyor diye? Sizlerin başına böyle bir şey geldi mi? Yani aslında ikiz bebeklerimin mi olması lazımdı da ikinci kese boş gebelik mi oldu? Kanamam olmadı hiç bunu da belirtmek istedim. Yoksa dediğim gibi ikinci kesenin görülmesi gayet normal bir durum olabilir mi?

Kızlar çok garip bir şey fark ettim.
Benim gebeliğim 14+ falan bir şey tam bilmiyorum.
13 ile 14 arasında çok fark var nasıl oldu anlamadım. Bebiş 14 cm görünüyor uygulamada. Artık baştan popoya değil baştan ayağa ölçülen haftaya geldik sanırım. Bir anda fark çıkıyordu önceki gebelikten hatırlıyorum o top gibi duruş gidiyor bu hafta.
Bizim grubun ilk doğuracaklarından biriyim, 14 hafta sonrası size de gelecek bu güncelleme haberiniz olsun

canım merhaba hangi özeli tercih ettin hamilelikten sonra aldın değil mi
Lokman Hekim 'den aldım kalp atışı duyulduktan sonra alınıyor
Merhaba doğum paketi dediğiniz özel sağlık sigortasımı?
Yok hayır.Hasteneye özel oluyor her muyanede belli bir ücret ödüyorsun normalde ama doğum paketi alınca daha uyguna geliyor.Özel hastaneleri arayıp bilgi ve fiyat alabilirsin canım.

Hmm benim gittğim özelde maalesef doğum paketi yoktu olsa söylerlerdi herhalde doğum fiyatını konuşmaya gittiğimizde

Valla doktorumda çıkıntı yok kıza benziyor dedi 3 hafta sonra cinsiyet için gidicez nasipse bakalım ne dicek güzel haberler alırsınız inşallah

Kızlar bacakları görmeye uygun değildi doktor kıza benziyor ama kesin birşey diyemiyoeum dedi 15. Hafta ben erkek hissediyordum sizcee??

Eklentiler

• 5BBD7DCA-7A03-4E4E-9EF9-B227FD29D1BA.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 78
Aynı şekilde benim de hemen hemen her gün başım ağrıyor sürekli parol da içmek istemiyorum. D vitamini eksikliği de baş ağrısı yapıyormuş sanırım. Vitamin aldığımdan beri biraz hafifledi sanki.

aslında kızlar marka olarak soruyorum içeriği temiz hemde mesela demir ilacı kabızlık yapıyor genelde örn. önceki hamileliğimde feramat kullanmıştım kabızlık yaşamamıştım
Bende yeni başladım demir ilacına ve aynı gün kabızlık gaz sorunum oldu. Geçiyor mu vücut alışınca ilaca. Yoksa ilaç mı değiştirmem lazım

Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum. Benim de ilk bebiş. Heyecan dorukta. 11+1 deyim. Şubat sonu annesiyim inşallah. Cinsiyet tahmini alabilirim :))

Eklentiler

• 655DA6ED-C8F8-45C8-831B-0A5DC9AD3716.webp
    37 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ben doktordan geldim ikili test verdim
Ultrasonda plesentam hala gitmemis yapışmış çıktl progesteronum azmış ondan. Progesteron ilaçlarımı daha da artırdı. Bide pıhtılaşma çıktı yine. Onuda artırdı doktorum benim bebek ilaçlarla büyüyecek böyle giderse. Kızlar sizin bebeginizin ense kalinligi ve burun kemik ölçüsü kaç çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…