- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Kaynanam bize küstü geç haber verdik diyeDoğum şeklimize zaten genelde kaynanalar ve komşular karar veriyor
Benim kv öyle her şeye burnunu sokan biri değildir ama komşuların maşallahı var.
Rahimağzı yetmezliğinden..Neden serklaj olacaksınız?
Lokman Hekim 'den aldım kalp atışı duyulduktan sonra alınıyorcanım merhaba hangi özeli tercih ettin hamilelikten sonra aldın değil mi
Yok hayır.Hasteneye özel oluyor her muyanede belli bir ücret ödüyorsun normalde ama doğum paketi alınca daha uyguna geliyor.Özel hastaneleri arayıp bilgi ve fiyat alabilirsin canım.Merhaba doğum paketi dediğiniz özel sağlık sigortasımı?
Hmm benim gittğim özelde maalesef doğum paketi yoktu olsa söylerlerdi herhalde doğum fiyatını konuşmaya gittiğimizdeLokman Hekim 'den aldım kalp atışı duyulduktan sonra alınıyor
Yok hayır.Hasteneye özel oluyor her muyanede belli bir ücret ödüyorsun normalde ama doğum paketi alınca daha uyguna geliyor.Özel hastaneleri arayıp bilgi ve fiyat alabilirsin canım.
Valla doktorumda çıkıntı yok kıza benziyor dedi 3 hafta sonra cinsiyet için gidicez nasipse bakalım ne dicek güzel haberler alırsınız inşallahMerhaba kızlar. Migreni olanlar başı sürekli ağrıyanların kızı olur derlerne kadar dogru bir deyim bilemiyorum artık
Ben saat 1de doktora gidicem ultrasona sonra kan testi vericem dua edin benim için ne olur. 2gündür kendimi ruhen iyi hiss etmiyorum inşallah güzel haberler duyarım
ferro sanol canımdemir ilacı olarak hangi marka kullanıyorsunuz
Ben de aynılarını kullanıyorum. Sadece multvitamin decavitFeramat demir ilaci femix omega vitamin bir de d vit kullaniyorum ben
Feramat, decavit ve devit3 kullanıyorumkızlar merhabalar 12. hafta itibariyle kullandığınız ilaçlar neler söyleyebilir misiniz?
Feramat bende de ishal yapıyoraslında kızlar marka olarak soruyorum içeriği temiz hemde mesela demir ilacı kabızlık yapıyor genelde örn. önceki hamileliğimde feramat kullanmıştım kabızlık yaşamamıştım
Aynı şekilde benim de hemen hemen her gün başım ağrıyor sürekli parol da içmek istemiyorum. D vitamini eksikliği de baş ağrısı yapıyormuş sanırım. Vitamin aldığımdan beri biraz hafifledi sanki.Hadi ya herkestede migren var anladığım kadarıyla yatıyorum kafamın arkası ağrıyor kalkıyorum beynim zonkluyor kaç hafta sürücekmiş bu böyle?Valla hayattan soğudum desem yeri sersem gibi oluyorum şu migren gelince bide gece kustum eşimde dahada kötü olursan acile gidelim dedi ama gözüm yemedi valla
Beni de ilk gun yapti ama sonra yapmadi bi dahaFeramat bende de ishal yapıyor
Bende yeni başladım demir ilacına ve aynı gün kabızlık gaz sorunum oldu. Geçiyor mu vücut alışınca ilaca. Yoksa ilaç mı değiştirmem lazımaslında kızlar marka olarak soruyorum içeriği temiz hemde mesela demir ilacı kabızlık yapıyor genelde örn. önceki hamileliğimde feramat kullanmıştım kabızlık yaşamamıştım
Ben de ferrum kullanıyordum. Bende o ishal yaptı. Bana da doktor bunu yazdı bugünBeni de ilk gun yapti ama sonra yapmadi bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?