- 18 Temmuz 2022
- 6.070
- 10.071
- 198
Ben gebelik öncesi 50 kullanıyordum 75e çıkardık. Tsh ilk 12 hafta 2,5 altı sonraki dönemde 3 altında olmalı. Ayda bir bakılıyor düşmezse ya da yükselirse doz artırılıyor. Bu şekilde devam ederse de aynı doz devam ediyor. 1 ay sonra tekrar baktırırsınız. Tsh şakaya gelmez. Çözümü en basit ama en önemli sorunlardan biriBa
Bana 75 lik verdi. Kullanacağım bakalım..
Bana geçen sene doktor sen zor hamile kalırsın anca tedavi demişti25 yaş üstüne artmaya başlıyor risk diye hatırlıyorum.
Benim ilki o yaştaydı, en yüksek risk ondan çıkmıştı
Küfür gibi gelmişti
Şimdiki gebeliğimde de işte bebek zor görününce menapoz başlangıcı olabilir dediler, yani tabi ki her şey olabilir ama 32 yaşındayım ilk akla gelen bu olmamalı bence
Merhaba daha önce 2 farklı yaşam hastanesine 2 farkli doktora gittim memnun kalmadım araştırarak Medstar Mustafa Sağlamı buldum şimdi ona devam ediyorum doğuma kadar da mustafa bey ile devam edeceğim çünki enerjisini çok sevdimMerhaba Antalyada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz gebelik takibi için
KuzumYaaaaa ozgisimm poncik bir kız annesi mi olacaksınsağlıkla gelsin insallh minik prensesss
Doktorun dahiliyeye yönlendirir canım ilaç veriyorlar, düşer bı on güne falan..Merhabalar. Tsh hormonum yüksek çıkmış 5.1 hiç yüksek çıkan oldu mu? Naptınız ?11+2 yim
Ben gebelik öncesi 50 kullanıyordum 75e çıkardık. Tsh ilk 12 hafta 2,5 altı sonraki dönemde 3 altında olmalı. Ayda bir bakılıyor düşmezse ya da yükselirse doz artırılıyor. Bu şekilde devam ederse de aynı doz devam ediyor. 1 ay sonra tekrar baktırırsınız. Tsh şakaya gelmez. Çözümü en basit ama en önemli sorunlardan biri
Tamam takipte olalım inşallah düzelir :)Doktorun dahiliyeye yönlendirir canım ilaç veriyorlar, düşer bı on güne falan..
Benim de 4.19du hap kullanıyorum
Benzer şeyler yaşamışız canım ama Allah nasip ederse en olmazı bile oldurur şu anki halimize bin şükürBana geçen sene doktor sen zor hamile kalırsın anca tedavi demiştipko vardı ama böyle de söylenmemeliydi.. çok üzülmüştüm öyle diyince ağlamıştım
Nasılsa olmaz diye korunmayı bıraktık hamile kaldım düşük oldu ama sonra anladım ki olacak demek 6-7 ay ara verdim korunduk şimdi yine oldu şükürbazen doktorlar evham yaptırıyor
Ayyy değişmez 3 çizgisini gördüm şıp diyeeeeeBugün 15+2deyiz cinsiyet %100 kız dedi geçen hafta başka doktor da aynı net kız demişti bu haftadan sonra değişir mi cinsiyet
Bugün uyuyor dedi doktor bazen böyle hareketsiz olabiliyor mu bebekler tembel dedi doktor kalp atışı vardı normaldi gelişimiAyyy değişmez 3 çizgisini gördüm şıp diyeeeeekızzz bu prensesss
Bazı arkadaşlar tatlı çikolata yiyip gidiyormuş hareketli oluyormuş o zamanBugün uyuyor dedi doktor bazen böyle hareketsiz olabiliyor mu bebekler tembel dedi doktor kalp atışı vardı normaldi gelişimi
Amiiin insallah bir daha yaşamazsınız umarım çok iyi geçer kontrolünüz11+2 gunluk ikili tarama gunu geldi hiç yaptırmak istemiyorum 2 gebeligim sıkıntılıydi ve 18 haftalik bebeğimi kaybettim ense kalınlığı çıkmıştı allahim bidaha yaşatmasın ins 36 yaşındayım risk altındayım yaştan dolayı rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayirli cocuklar nasip etsin
Amon insallahhhhh rabbim herkesin gönlüne göre verdinAmiiin insallah bir daha yaşamazsınız umarım çok iyi geçer kontrolünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?