2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ba

Bana 75 lik verdi. Kullanacağım bakalım..
Ben gebelik öncesi 50 kullanıyordum 75e çıkardık. Tsh ilk 12 hafta 2,5 altı sonraki dönemde 3 altında olmalı. Ayda bir bakılıyor düşmezse ya da yükselirse doz artırılıyor. Bu şekilde devam ederse de aynı doz devam ediyor. 1 ay sonra tekrar baktırırsınız. Tsh şakaya gelmez. Çözümü en basit ama en önemli sorunlardan biri

Bana geçen sene doktor sen zor hamile kalırsın anca tedavi demişti pko vardı ama böyle de söylenmemeliydi.. çok üzülmüştüm öyle diyince ağlamıştım
Nasılsa olmaz diye korunmayı bıraktık hamile kaldım düşük oldu ama sonra anladım ki olacak demek 6-7 ay ara verdim korunduk şimdi yine oldu şükür bazen doktorlar evham yaptırıyor

Merhaba Antalyada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz gebelik takibi için
Merhaba daha önce 2 farklı yaşam hastanesine 2 farkli doktora gittim memnun kalmadım araştırarak Medstar Mustafa Sağlamı buldum şimdi ona devam ediyorum doğuma kadar da mustafa bey ile devam edeceğim çünki enerjisini çok sevdim

Benzer şeyler yaşamışız canım ama Allah nasip ederse en olmazı bile oldurur şu anki halimize bin şükür inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

Bugün 15+2deyiz cinsiyet %100 kız dedi geçen hafta başka doktor da aynı net kız demişti bu haftadan sonra değişir mi cinsiyet

Eklentiler

• 7E1212F6-B3A6-4D07-BDEE-3D5B77AB58B4.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 131
  • 575237D6-C72A-4148-8CF1-2D75A380D090.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 133
Bugün uyuyor dedi doktor bazen böyle hareketsiz olabiliyor mu bebekler tembel dedi doktor kalp atışı vardı normaldi gelişimi
Bazı arkadaşlar tatlı çikolata yiyip gidiyormuş hareketli oluyormuş o zaman bidahakine tatlı biseyler yiyip git canım

Bizim de cinsiyetimizi tahmin edebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20230810_223443.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20230810_223421.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 120
11+2 gunluk ikili tarama gunu geldi hiç yaptırmak istemiyorum 2 gebeligim sıkıntılıydi ve 18 haftalik bebeğimi kaybettim ense kalınlığı çıkmıştı allahim bidaha yaşatmasın ins 36 yaşındayım risk altındayım yaştan dolayı rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayirli cocuklar nasip etsin

Amiiin insallah bir daha yaşamazsınız umarım çok iyi geçer kontrolünüz

İkili test kombine sonucuna mı bakılıyor 6982/1 normal dedi bugün doktor yaşım 32 yaş 458/1 çıkmış ama yaş galiba bağımsız bir değermiş

Canim ben bu değerleri bilmiyorum benim 2018 yılıydı ense kalınlığı 5.7 çıkmıştı direk başka doktora yonlendirdiler cvs amniyosentez ayrıntılı ultrason falan yapıldı kromozom genetik testi yapıldı hersey temiz çıktı ama cocugumdq iskelet bozukluğu varmis cucelik bir çok sorun kromozom bozukluğu yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…