- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Nerde gordün 3 cizgiyi bende baktim tekrar tekrar goremedim yaAyyy değişmez 3 çizgisini gördüm şıp diyeeeeekızzz bu prensesss
Şu anda kav haftalik bence kizBizim de cinsiyetimizi tahmin edebilir misiniz
En soldaNerde gordün 3 cizgiyi bende baktim tekrar tekrar goremedim ya
Benim de 4.17 di dahiliye doktoru ilac tedavisine başladı.. en yüksek 2 buçuk olmalıymış gebelerde..Merhabalar. Tsh hormonum yüksek çıkmış 5.1 hiç yüksek çıkan oldu mu? Naptınız ?11+2 yim
13. HaftadayizŞu anda kav haftalik bence kiz
Evet yaş sizden bağımsız değeriniz gayet guzelİkili test kombine sonucuna mı bakılıyor 6982/1 normal dedi bugün doktor yaşım 32 yaş 458/1 çıkmış ama yaş galiba bağımsız bir değermiş
Bizde de öyle oldu biraz çikolata yiyip gittim yerinde durmadı göstermediKızlar biz bugün 13+1 olduk.. doktor randevum vardı gittik ama bebek yüz üstü uzanmisti kendini göstermedi bize ya.. yine öğrenemedik cinsiyeti.. ama ense kalınlığı 1.6 di.. doktor iyi dedi
Solda üsteki cizgilermi maşallah gözlere nasil ayitdettin okadarıEn solda
Detaylı ultrason da net belli olur hayırlısı olsunKuzum
eğer değişmez ise evet inşallah sağlıkla gelsin
Çokta heyecanla gittik cinsiyet öğrenecez diye bizimki nazlı çıktıBizde de öyle oldu biraz çikolata yiyip gittim yerinde durmadı göstermedi
Benim ikili testim vardı gergindim sağlık cinsiyetin önüne geçti ama kontrolüm var pazartesi aynı heyecan bende de olcak bakalım ne gelicek kız mi acaba sizin nazlı çıkmışÇokta heyecanla gittik cinsiyet öğrenecez diye bizimki nazlı çıktı
Benim de 63 ile erkekAh be ilk defa tutmayan birine denk geldim.
Yaş 32 burun kemiği var ense kalınlığı 1.10 dedi35 yaşından sonra down swndrom riski artıyor diyorlar genelde yasa bağlı ense kalınlığı hafif yüksek çıkıyor muş diye okudum
Allahim sağlıklı evlatlar versin neler duyuyoruz her gün farklı hastalıklar allah böyle annelere sabır ve sonunj hayr eylesin inşallahCanim ben bu değerleri bilmiyorum benim 2018 yılıydı ense kalınlığı 5.7 çıkmıştı direk başka doktora yonlendirdiler cvs amniyosentez ayrıntılı ultrason falan yapıldı kromozom genetik testi yapıldı hersey temiz çıktı ama cocugumdq iskelet bozukluğu varmis cucelik bir çok sorun kromozom bozukluğu yoktu
Bende de ense kalınlıgı 1.6 çıktı doktor garip konustu bende genetik problemler var diye evhamlandirdi beni siz ikili test yaptırdınızmı?Kızlar biz bugün 13+1 olduk.. doktor randevum vardı gittik ama bebek yüz üstü uzanmisti kendini göstermedi bize ya.. yine öğrenemedik cinsiyeti.. ama ense kalınlığı 1.6 di.. doktor iyi dedi
Her iki doktorda bana 2 buçuk altı çok normal sayıyoruz dedi canım senin 1.6 iyi çıkmış evham yapma hiçBende de ense kalınlıgı 1.6 çıktı doktor garip konustu bende genetik problemler var diye evhamlandirdi beni siz ikili test yaptırdınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?