2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
12.haftayı atlatıp kusmaları azalan var mı? Çok kusuyorum kızlar ya sonraki randevum 24 ünde.Doktoruma yazdım zoferi bırak dedi başka bir ilaç yazdı prizmi tablet diye kabızlık için de duphalac şurup.Sabah Zofer içmiştim kusmadım bugün diye anneme eşime anlatırken nazar ettim en az 3 defa kusuyorum midemde yemek yok ve kilo vermişim zaten zayıfım Yine serum mu alsam diye düşünüyorum

Topçular şubesinde miydi o doktor. Bi yakınım 10 gün önce doğum yaptı sanırım oda o doktora gidiyordu. Ben şuan şehir dışındayım. Döndüğünde sende benim doktoruma git diyordu

Birde burada arkadaşlar hastanelerde doğum paketi olduğundan bahsetti. Siz hastanede sordunuz mu öyle bişey var mıymış yada söylediler mi size

Ben de Egeye gidiyorum canım. İkili testimi de orada yaptırdım. 9 gün normal bir süre. Ben oradan çok memnunum
Muayeneler nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor Ege de ? Özelde 25-30 dk hatta bazen daha fazla doktor seninle ilgileniyor , Ege’de de ilgililer mi bu şekilde ? Bende gitmek istiyorum oraya bi ama muayeneyi baştan savma yapıp hemen 5 dk da bitirir mi acaba diye çekiniyorum
Ben hiç kusmadım ama yakın arkadaşım mayısta doğum yaptı kızcağız doğuma kadar kustu kolunda kelebekle dolaşıyordu serum takıyorlardı sürekli. Maalesef bazı insanlar daha zor geçiriyor. Bence bi doktora git ve gerekiyorsa serum al.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar isim buldunuz mu ya da araştırıyor musunuz
Biz eşimle 10 yıllık bi sevgililik dönemi geçirdik , 4 yıldır da evliyiz. İlk tanıştığımız zamanlardan beri hep ilk çocuğumuzun adı Deniz olacak diye konuşurduk. Ama şimdi ikiz gebeliğim var. Doktor ikisi de kıza benziyor dedi eğer öyle olursa ilk çıkanın adını Deniz ikinciyi Mila koyacağız. Ama eğer 1 kız 1 erkek olursa erkek olanı Deniz , kızı Mila koyarız. Ama iki erkek ihtimalini hiç düşünmedim daha

Bizim de size benzer bir hikayemiz var 10 yıl sevgililik 1 yıldır evliyiz. O zamanlar belirlediğimiz bir isim vardı ama yıllarca aynı ismi söyleye söyleye sıkıldık sanırım şimdi eşim Gökçe ismini çok seviyor ben de İlay olsun istiyorum nasıl karar vereceğiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…