2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim göbeğim çok tüylendi ama kullandıklarım yüzünden mi yoksa herkeste olan bir şey mi anlamadım
Yaa o tüylenme ben krem kullanmadan önce sanki bende de başladı kendi kendime düşünüyordum acaba bu kadar vardı ben mi farketmedim diye ama sanki çok tüylendi gibi sen böyle diyince demekki hamilelik hormonlarıyla oluyor böyle birşey zaten hormonların coştuğunu biliyorduk ama

Umarım hormonlardandır ve hamilelik bitince onlar da gider doktora gidince göbeğimi açmaya çekiniyorum. Ağda yapmayı düşündüm ama geçici bir durumsa boş yere tüyleri sıklaştırmış olurum belki diye kararsız kaldım

Aynı şeyi düşündüm çoğalır diye korktum mecbur böyle devam edicez

Ben lierac aldım yapısını da sevdim. Ama unutuyorum sürmeyi bebe yağı sürüyorum banyodan çıkarken o etkili mi bilmiyorum ama normalde kullanıyordum diye devam ettim

Bence de İlay

Net konuşamadılar bide kız diyen de oldu ondan emin olamadım :) şu son durumda bakanlar hep erkeğe benziyor dedi herhalde 16-17.haftada daha net gösteriyormuş kendini :)
Olabilir canım ben tahmin ediyorum sadece her doktor erken dönemde söylemeyi tercih etmez. Ama 16-18 civarı söylerse genelde değişmiyor

Kız bebegi elimizde durdurmaya çalıştık çok hateketliydi ben mesela hareketleri hissediyorum diyorum doktor dedi ki senin ki yerinde durmuyor hissedersin dedi
Kaçıncı hafta?benim bebe de hareketli ben de hissediyorum 11+3te bebek değildir bağırsak hareketiyle karıştırılır genelde dedi doktorum bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…