Böyle bir yazı gördüm sonra başka bir sayfada da önerilmediğini gördüm o yüzden bıraktımAa neden önermiyolarmış ki? Bir arkadaşım da bio oil kullanmıştı
Peki bu yağlar ve krem göbekte tüylenme yaptı mı?Badger kullanıyorum ben aynı zamanda doktorum çatlak için shea yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağını karıştırıp kullan ama çatlak kremiylede destekle dedi.
Henüz yeni kullanmaya başladım yaptı ya da yapmadı diyememPeki bu yağlar ve krem göbekte tüylenme yaptı mı?
Benim göbeğim çok tüylendi ama kullandıklarım yüzünden mi yoksa herkeste olan bir şey mi anlamadımHenüz yeni kullanmaya başladım yaptı ya da yapmadı diyemem
Yaa o tüylenme ben krem kullanmadan önce sanki bende de başladı kendi kendime düşünüyordum acaba bu kadar vardı ben mi farketmedim diye ama sanki çok tüylendi gibi sen böyle diyince demekki hamilelik hormonlarıyla oluyor böyle birşeyBenim göbeğim çok tüylendi ama kullandıklarım yüzünden mi yoksa herkeste olan bir şey mi anlamadım
Umarım hormonlardandır ve hamilelik bitince onlar da giderYaa o tüylenme ben krem kullanmadan önce sanki bende de başladı kendi kendime düşünüyordum acaba bu kadar vardı ben mi farketmedim diye ama sanki çok tüylendi gibi sen böyle diyince demekki hamilelik hormonlarıyla oluyor böyle birşeyzaten hormonların coştuğunu biliyorduk ama
Aynı şeyi düşündüm çoğalır diye korktumUmarım hormonlardandır ve hamilelik bitince onlar da giderdoktora gidince göbeğimi açmaya çekiniyorum. Ağda yapmayı düşündüm ama geçici bir durumsa boş yere tüyleri sıklaştırmış olurum belki diye kararsız kaldım
Ben lierac aldım yapısını da sevdim. Ama unutuyorum sürmeyi bebe yağı sürüyorum banyodan çıkarken o etkili mi bilmiyorum ama normalde kullanıyordum diye devam ettimKızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyogöbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım
Sanırım Sarı olanı kullanabiliyoruz bu rengi sıkıntılıBöyle bir yazı gördüm sonra başka bir sayfada da önerilmediğini gördüm o yüzden bıraktım
Benimki de aç gittiğimde hareketli oluyor nedenseBen iki çikolata ve jelibon yemiştim bebek yerinde durmuyor du ikili test te bı şey yemeden gittim gene çok zıplıyor du
Bence de İlayBizim de size benzer bir hikayemiz var 10 yıl sevgililik 1 yıldır evliyiz. O zamanlar belirlediğimiz bir isim vardı ama yıllarca aynı ismi söyleye söyleye sıkıldık sanırım şimdi eşim Gökçe ismini çok seviyor ben de İlay olsun istiyorum nasıl karar vereceğiz bilmiyorum
Olabilir canım ben tahmin ediyorum sadeceNet konuşamadılar bide kız diyen de oldu ondan emin olamadım :) şu son durumda bakanlar hep erkeğe benziyor dedi herhalde 16-17.haftada daha net gösteriyormuş kendini :)
Ben de 11. Haftada regenesis Max kulllanmaya başladım canım. Doğru bi zaman bence başla hemenYa bende 11.ci haftadayımda folikasitim bitti regenesis max önermişti doktorum artık başlasam mı diye düşündüm
Karışlıyor canımKızlar selamlar,
Amniyosentez testini devlet karşılıyor mu
Kürtçe de geçiyorHiç duymamıştım çok güzel bir isimmiş
Kız bebegi elimizde durdurmaya çalıştık çok hateketliydi ben mesela hareketleri hissediyorum diyorum doktor dedi ki senin ki yerinde durmuyor hissedersin dediBenimki de aç gittiğimde hareketli oluyor nedense
teşekkür ederim birtanem sağolasın sağlıklı sıhhatler olsunlar inşAllahBen de 11. Haftada regenesis Max kulllanmaya başladım canım. Doğru bi zaman bence başla hemen
Kaçıncı hafta?benim bebe de hareketli ben de hissediyorum 11+3te bebek değildir bağırsak hareketiyle karıştırılır genelde dedi doktorum banaKız bebegi elimizde durdurmaya çalıştık çok hateketliydi ben mesela hareketleri hissediyorum diyorum doktor dedi ki senin ki yerinde durmuyor hissedersin dedi
Ben de pazartesi kan vercem, 350$ demişti doktorum direkt o gönderecek sonucu alacakfetal dna’yi ne kadara yaptirdiniz bana 400 € dediler
Nipt Plus firmasına 360$ yaptırdıkfetal dna’yi ne kadara yaptirdiniz bana 400 € dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?