2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
kızlar multivitamine ne zaman geçtiniz?
Ben doktora ilk gittiğimde folik asit vermişti b12 içeren. 5.haftada falandım henüz. Onu bitirince 8-9.haftada diğer asıl doktorum multivitamine başlatmıştı, yine folik asitli ve diğer yan vitaminlerin olduğu.

Canım ben normal polikliniğe gidiyordum. Orada baya sıra bekleniyor ilk gittiğimde sistemi pek beğenmemiştim ama sonra öğrenince normal geliyorUltrasonda fotoğraf vermiyorlar çok uzun da sürmüyor. Ama gerektiği kadar bakıyorlar yine. En son 13te gittim bizim bebek baş aşağı dönmüş oynuyordu. Doktor hemen kameraya çek dedi. Çok tatlı bi anımız oldu Cihazları çok iyi. Doktora istediğini sorup cevap alabiliyorsun. Bir de her gittiğinde ayrıntılı kan ve idrar tahlili yapıyorlar. Ben ama sonrasında Doç Dr İsmet Hortuya gitmeye başladım. İstersen hocalardan özel randevu da alabiliyorsun. Özel muayene ücreti 370 tl ödedik. 15 dk kadar perinatolojideki ultrasonda muayene etti. Çok ayrıntılı organlarını damarları herseyini inceledi. Karın baş çevresi herseyini ölçtü. Baya memnun kaldık açıkçası. Ben üniversiteden çok memnunum. Ben orada ikili tarama amniyosentez falan da yaptırdım. O kadar iyi geçti ki herşey. Hele amniyosentezde psikolojik olarak da çok rahatlattılar beni. Büyük bir ekip olarak bakıyorlar. Tek bir doktordansa bir sürü göz senin bebeğinle ilgileniyor. Bi sorun olsa biri görmese biri görür diyorsun. En çok da bunu seviyorum açıkçası. Bir de bir sürü vaka görüyorlar tecrübeliler. Hemşirelere bile çok soru sorup yardım aldığım oldu. Ama özelden biraz daha yorucu tabi. Kan vermek bile yorucu. Bunlara katlanırım diyorsan mutlaka tavsiye ediyorum

Takip ettiğim biri var. Kızlarının adını Güneş ve Parla koymuş çok hoşuma gitmişti :) fikir olsun

Merhaba, Yaşım 26, ilk çocuğum, son adet tarihim 18.05.23, kese 5+0, kalp atışı 6+4. İstanbul

canım ama tüp bebekte sağlıklı yumurta ve spermleri seçtikleri için genetik hastalık çıkma olasılığı çok düşük
canım değiştirmeyin ilk çıkanı deniz 2. yi milan koyun :) milan ismide çok güzel ben çok beğeniyorum :)

Ben doktora ilk gittiğimde folik asit vermişti b12 içeren. 5.haftada falandım henüz. Onu bitirince 8-9.haftada diğer asıl doktorum multivitamine başlatmıştı, yine folik asitli ve diğer yan vitaminlerin olduğu.
Ya bende 11.ci haftadayımda folikasitim bitti regenesis max önermişti doktorum artık başlasam mı diye düşündüm

Kızlar selam dün fetal dna için kanımı verdim en geç haftaya pazartesi sonucum gelecekmiş broşürü de buraya bırakıyorum
Hangi hastalıklara bakıldığına dair belki düşünenleriniz vardır yardımcı olur.

Kızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyogöbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım

Ben 9. Haftada lierac ve bio oil alıp o zamandan kullanmaya başladım hala göbeğim çıkmadı ama olsun ben önlem amaçlı çok erken başladım ama bio oili daha sonra hamilelere önermediklerini gördüm onu bıraktım

Topçular şubesinde miydi o doktor. Bi yakınım 10 gün önce doğum yaptı sanırım oda o doktora gidiyordu. Ben şuan şehir dışındayım. Döndüğünde sende benim doktoruma git diyordu

Birde burada arkadaşlar hastanelerde doğum paketi olduğundan bahsetti. Siz hastanede sordunuz mu öyle bişey var mıymış yada söylediler mi size
Evet topçularda ben daha sormadım maalesef hep aklıma geliyor ama oraya gidince unutuyorum fakat araştırdığıma göre doğum paketi yok orada doğum ücreti en son 15bin oldu diye okumuştum bazı forumlarda.

Badger kullanıyorum ben aynı zamanda doktorum çatlak için shea yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağını karıştırıp kullan ama çatlak kremiylede destekle dedi.

Aa neden önermiyolarmış ki? Bir arkadaşım da bio oil kullanmıştı

Canım bünyeden bünyeye değişiyor heralde senin yaşadığın çok zor bir durum ben sadece 8. Haftada kustum , 1 hafta sürdü şükür bir daha olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…