2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bu mantar enfeksiyonu ne kadar kötü bişeymiş ya ilk defa başıma geliyor ama şok içerisindeyim
Her mendille silişimde akıntı geliyor ama böyle normal değil dolu dolu
Ayaga kalktıgımdada sanki altıma kaçırmısım gibi iç çamasırımın heryeri akıntı oluyor çok tuhaf
Günde 5-6 kez iç çamaşırı değiştiriyorum

Maşallah Allah bağışlasın canım rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin

Off evet maalesef çok kötü bişe hamile kalmadan önce geçirmiştim. İç çamaşırlarının ağ kısmını yüksek ısıyla ütüle mutlaka..

Off evet maalesef çok kötü bişe hamile kalmadan önce geçirmiştim. İç çamaşırlarının ağ kısmını yüksek ısıyla ütüle mutlaka..
Evet canım ütülüyorum bu kadar çok çok akıntı gelmesi normalmi ya enfeksiyon oldugumu bilmesem suyum geldi diycem

Evet canım ütülüyorum bu kadar çok çok akıntı gelmesi normalmi ya enfeksiyon oldugumu bilmesem suyum geldi diycem
Bende bi zamanlar olmusdum kaşıntıdan ölüyodum bide igrenc akıntı geliyordu bana o zamanlar doktorum kendini kaynanmış suyla yu tuvalet suyuyla yıkama demişti

Bende bi zamanlar olmusdum kaşıntıdan ölüyodum bide igrenc akıntı geliyordu bana o zamanlar doktorum kendini kaynanmış suyla yu tuvalet suyuyla yıkama demişti
Bende kaşıntı yok ilk gün olmuştu evet bende sıcak su tutuyorum ama şunu fark ettim sıcak su tutunca akıntı daha çok geliyor

Peki ultrasonla bakıldıgında kanama alanı görülmüşmüydü bende de devam eden kanama var önceleri kanama alanı görülmedi en son cuma gittiğimde artış var diye ozmn kanama alanı görüldü, ama hamıle kalmadan önce enfeksiyon tedavisi görmüştüm banada doktorum ozmn yara var demişti şimdi siz yazınca dikkatimi çekti acaba benmkide yaradan olabilir mi vs dıye

Çok kötü bir şey hamile değildim geçirdiğimde 2 yıl falan oluyor fitil kullanmıştım geçmişti sonrasında her duşta duş suyunun bir maşrapasına diyeyim bir yemek kaşığı sirke karıştırıp suyla vagina bölgemi yıkadım çok şükür bir daha yakalanmadım

Bende fitil aldım 2 kez üç gün arayla kullandım inşallah işe yarar doktorum vajinal sabun yazmış günlük onla yıkıyorum inşallah geçer diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…