Benim 2 gün sonra çıkmıştı şehir hastanesindeKızlar ikili test sonucunuz kaç günde çıktı? Benim randevuma daha iki hafta var zaman geçmiyor birde test sonucunu bekleyeceğim çatlıycam sanırım
Son âdet tarihim 20 Mayıs.Tamam işte son adet tarihiniz hangi ayda tahmini birşey yazarsınız. Çin takvimi çok da önemli bir şey değil gerçekliği ne kadar doğru tartışılır eğlencesine paylaştım
Canım bende şu an 14+4 düm dün ilk defa afedersjniz sabah bulantısı ve kusma yaşadım 3 ay boyunca ilk defa , baş agrilarim son 1 haftadır neredeyse her gun var bide rahmim sol tarafı çekiliyor gibi onu dert etmiyorum da basım çok yoruyor beniArkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı
Bende sırf o yüzden doktor değiştirdim, çok iyi diye tavsiye ettikleri bir doçent vardı kendi bile bakmadı, eski doktoruma geri döndüm, cumartesi tekrar kontrolüm var eğer geçmez ise alttan muayene isteyeceğim, teşekkür ederim bilgilendirme içinNet bisey demiyordu doktor sormama rağmen önemli bjsey değil kanama alanı falan da öyle küçük bisey diyordu anlayacağın beni geçiştiriyordu özel olmasına ragmen. Ama bu kadar uzun süre ne iğne ile ne fitil ile durmayan kanamanın yaradan olabileceği akıl edilmeliydi. Sizde korkmayın benim vajinismus geçmişim olmasına rağmen çok acılı bi muayene olmadi alttan baktirin içiniz rahat etsin.
Cistus pastil kullaniyorum bitkisel faydası oluyor doktoruna danışıp kullanabilirsinArkadaşlar günaydın, boğazında hafif tahriş olan var mı ? Havaların değişkenliği sıcak soğuk klima cam derken biraz çarptı galiba :) Aynı şekilde olup denediğiniz birşey olmuş muydu? ılık ballı limonlu su icicem inşallah ilerlemeden durur..
Yaptım bakalım kız çıkıyor ama nasip kıxismet inşallah
Evet canım ben de 13+1 bugün ve iki gündür dediğin gibi mide kısmı acaip büyüdü. Ama ben memlekete geldim düğün yemeği falan burda yemeye başladım ondandır diye düşünmüştüm.belki de haftayla alakalıArkadaşlar benim 13. haftama geldim bugün itibari ile karnım sekillenmeye basladi sanırım ama daha çok midem büyüdü sanki yani alt karın dan ziyade midem daha ön planda
sanırım karın mideye doğru baskı yaptığı için oldu kontrole gidince sorcam doktora
Buna benzer durum yaşayan var mı
Benim de öyle ya geçti sanıp ilacı bıraktım meğerse geçmemiş tekrar kusmaya başladım. Bulantılardan dolayı yemem de yine azaldıArkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı
Bende nerdeyse her gün baş ağrısı çekiyorum. Dün sabahtan yatana kadar baş ağrım hiç geçmedi. Artan kan hacmi ve kan dolaşımından bu baş ağrıları çok normalGünaydın kızlar son 3 4 gündür sürekli başım ağrıyor ya gerçi bu haftalarda normalmiş ama gerçekten hiçbir şey yapasım gelmiyor
Günümüzü çok keyifsizleştiriyor ya yerimden kalkasım bile olmuyorBende nerdeyse her gün baş ağrısı çekiyorum. Dün sabahtan yatana kadar baş ağrım hiç geçmedi. Artan kan hacmi ve kan dolaşımından bu baş ağrıları çok normal
Benimde hiç birşey yapasım gelmiyor ama yapacakta birşey yokGünümüzü çok keyifsizleştiriyor ya yerimden kalkasım bile olmuyor
Benim de öyle ya geçti sanıp ilacı bıraktım meğerse geçmemiş tekrar kusmaya başladım. Bulantılardan dolayı yemem de yine azaldı
Bu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğimKızlar cigitin müslin örtüsünü aldım bugün geldi çok da beğendim almak isteyen varda link atıyorum
Cigit Naturel Battaniye 90 x 100 cm Füme Ince Çizgili
Beni de tabloya ekler misiniz. Sat 08.05.23. Kese 5+0’da göründü. Kalp atışları 6+1’de görüldü. Cinsiyet henüz netleşmedi. Yaş 27. İlk çocuk.Bu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğim
Aynı durumdayız bende kullanmak istemiyorum dayanıyorum şuan içinBenimde hiç birşey yapasım gelmiyor ama yapacakta birşey yokAslında parol tablet içilebilir ama ilaç kullanmak istemiyorum çekiyorum bu ağrıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?