2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Arkadaşlar günaydın, boğazında hafif tahriş olan var mı ? Havaların değişkenliği sıcak soğuk klima cam derken biraz çarptı galiba :) Aynı şekilde olup denediğiniz birşey olmuş muydu? ılık ballı limonlu su icicem inşallah ilerlemeden durur..

Arkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı
Canım bende şu an 14+4 düm dün ilk defa afedersjniz sabah bulantısı ve kusma yaşadım 3 ay boyunca ilk defa , baş agrilarim son 1 haftadır neredeyse her gun var bide rahmim sol tarafı çekiliyor gibi onu dert etmiyorum da basım çok yoruyor beni

Bende sırf o yüzden doktor değiştirdim, çok iyi diye tavsiye ettikleri bir doçent vardı kendi bile bakmadı, eski doktoruma geri döndüm, cumartesi tekrar kontrolüm var eğer geçmez ise alttan muayene isteyeceğim, teşekkür ederim bilgilendirme için

Cistus pastil kullaniyorum bitkisel faydası oluyor doktoruna danışıp kullanabilirsin

Arkadaşlar günaydın bütün mesajları okudum da cinsiyette değişimler olmuş açıkçası biraz endişelendim bana 14+5te kız demişti değişir mi sizce? Size kaçıncı haftada söylemişlerdi sonradan değişti?

Evet canım ben de 13+1 bugün ve iki gündür dediğin gibi mide kısmı acaip büyüdü. Ama ben memlekete geldim düğün yemeği falan burda yemeye başladım ondandır diye düşünmüştüm.belki de haftayla alakalı

Arkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı
Benim de öyle ya geçti sanıp ilacı bıraktım meğerse geçmemiş tekrar kusmaya başladım. Bulantılardan dolayı yemem de yine azaldı

Günaydın kızlar son 3 4 gündür sürekli başım ağrıyor ya gerçi bu haftalarda normalmiş ama gerçekten hiçbir şey yapasım gelmiyor
Bende nerdeyse her gün baş ağrısı çekiyorum. Dün sabahtan yatana kadar baş ağrım hiç geçmedi. Artan kan hacmi ve kan dolaşımından bu baş ağrıları çok normal

12.haftaya gelmişken ümitlenmiştim azalacak diye bu postu görünce tekrar hayal kırıklığı oldu umarım hepimizin geçer keyifli bir 2.trimester geçiririz
Benim de öyle ya geçti sanıp ilacı bıraktım meğerse geçmemiş tekrar kusmaya başladım. Bulantılardan dolayı yemem de yine azaldı

Bu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğim
Beni de tabloya ekler misiniz. Sat 08.05.23. Kese 5+0’da göründü. Kalp atışları 6+1’de görüldü. Cinsiyet henüz netleşmedi. Yaş 27. İlk çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…