- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Kışın örtmek için kullanılmaz ama yaz için çok uygun aslında terletmez çünki müslin örtüleri çok amaçlı olarak düşünebilirsin örtü, kundak, emzirme örtüsü, kurulama örtüsü vs vs birsürü şekilde kullanıliyorBu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğim
Bana da doktor 9.haftada bir iki hafta dayan geöer dedi 13te gittim 16da geçer dedi böyle böyle hamileliği bitiririm galiba12.haftaya gelmişken ümitlenmiştim azalacak diye bu postu görünce tekrar hayal kırıklığı oldu umarım hepimizin geçer keyifli bir 2.trimester geçiririz
Ben de pek anlamadım ama herkes al al çok işe yarıyor dediBu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğim
Benimde tutmadı ki gösteriyordu canım. Ultrasonda çok net erkkekdiBenim tutmadı♀
Bun göre benimki doğru çıktı diğer uygulamalar kız gösteriyordu am ultasonda erkek gördük
Analık işte daha doğmadan başladıAynı durumdayız bende kullanmak istemiyorum dayanıyorum şuan için
Bazen sabahlari hapsirinca kan geldiği oluyor hafif öyle çok bişey değil . Ciddiye almadım aslında önemli Miki acabaKızlar sabahları burun kanaması yaşayan var mı? Ciddi bir kanama değil sabahları oluyor hamileliğe bağlı olarak burun damarları daralıyor falan diye şeyler okudum ama emin değilim
cok teşekkür ederimCistus pastil kullaniyorum bitkisel faydası oluyor doktoruna danışıp kullanabilirsin
Benimki bundada tutmuyor hiçbi uygulamada tutmadıBun göre benimki doğru çıktı diğer uygulamalar kız gösteriyordu am ultasonda erkek gördük
Neet vermiyor ki hep başlarda uygulama kiz diyor diye kız diye düşündüm ama içimden hep erkek geçiyorduBenimki bundada tutmuyor hiçbi uygulamada tutmadıhepsi erkek diyor benim kızım olucak
Canım bende takipteyim detaylıda bile değişen olmuş çok şaşkınım banada 14 te kıza benziyor kesin değil kimseye söyleme dediği için bende bi emin olamıyorum ssnin gibiArkadaşlar günaydınbütün mesajları okudum da cinsiyette değişimler olmuş açıkçası biraz endişelendim bana 14+5te kız demişti değişir mi sizce? Size kaçıncı haftada söylemişlerdi sonradan değişti?
Sanırım aktif kanama olmadığı sürece önemli değilmişBazen sabahlari hapsirinca kan geldiği oluyor hafif öyle çok bişey değil . Ciddiye almadım aslında önemli Miki acaba
Bugün hastanede polikliniğin önünde hamile biri de burun kanaması şikayeti ile gelmişti bende de çok kusma yaşayınca çok hafif peçeteye geliyorKızlar sabahları burun kanaması yaşayan var mı? Ciddi bir kanama değil sabahları oluyor hamileliğe bağlı olarak burun damarları daralıyor falan diye şeyler okudum ama emin değilim
Kusmadan sonra bende de sol tarafım da bir ağrı oluyor. İnanılmaz boyuta geldi bugün bulantım hastaneye gittim acilde 2 serum verdilerCanım bende şu an 14+4 düm dün ilk defa afedersjniz sabah bulantısı ve kusma yaşadım 3 ay boyunca ilk defa , baş agrilarim son 1 haftadır neredeyse her gun var bide rahmim sol tarafı çekiliyor gibi onu dert etmiyorum da basım çok yoruyor beni
Bende ilacı içmiyordum öyle böyle gidiyordu ama bu sefer berbat duruma geldim 2 tane serum verdi doktor ilacı da geri kullanmamı söyledi geri içeceğimBenim de öyle ya geçti sanıp ilacı bıraktım meğerse geçmemiş tekrar kusmaya başladım. Bulantılardan dolayı yemem de yine azaldı
Canım ben daha önce hiç ilaç kullanmadım dedim ya ilk defa kustum o da bomboştu ve sabah aç karnıydı daha sonra bugün yine yaşadım aynı şeyi doktordan geldikten sonra bir tiksinti ile birlikte kusma hissi geldi ama kusmadım baş ağrım benim de çok oluyor ama doktor günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi artık içeceğim yani çünkü duramıyorum baş ağrısından başladığı zaman benim serum takılacak kadar değil ama yine de anlık örme isteği ve o gün de kusma olmuştu sadece bir kere bugün olmadıKusmadan sonra bende de sol tarafım da bir ağrı oluyor. İnanılmaz boyuta geldi bugün bulantım hastaneye gittim acilde 2 serum verdiler
hayırlı olsun canımmm yakışıklımız geliyor demekkkkB Buffalosos bugün 13+4 doktor randevumuz vardı hem gelişimine hem de cinsiyetini öğrenmek amaçlı gitmiştim gelişimi gayet güzel dedi biraz hareketli ediyordu onu da gördük sabah aç karnına olmama rağmen cinsiyete ise " burası göbek bağı burası ise ben buna klitoris diyemem çünkü bu bildiğiniz pipiyi %60-70 erkek dedi hatta iyice baktı evirdi çevirdi ben buna %100 erkek diyorum" dedi şok oldum net öğrendim eğer degismezse listeye ekleyebilirsin bir erkek bebek daha geliyor
Evet sen nub yorumlanmıştın erkek demiştinhayırlı olsun canımmm yakışıklımız geliyor demekkkk
Ekliyorum listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?