2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğim
Kışın örtmek için kullanılmaz ama yaz için çok uygun aslında terletmez çünki müslin örtüleri çok amaçlı olarak düşünebilirsin örtü, kundak, emzirme örtüsü, kurulama örtüsü vs vs birsürü şekilde kullanıliyor

12.haftaya gelmişken ümitlenmiştim azalacak diye bu postu görünce tekrar hayal kırıklığı oldu umarım hepimizin geçer keyifli bir 2.trimester geçiririz
Bana da doktor 9.haftada bir iki hafta dayan geöer dedi 13te gittim 16da geçer dedi böyle böyle hamileliği bitiririm galiba

Bu örtüler ne için kullanılıyor canım çocuğu mu sarıyoruz üstünü mü örtüyoruz ne olacak benim bu konudaki cahilliğim
Ben de pek anlamadım ama herkes al al çok işe yarıyor dedi üstünü örtmeye sarmaya, bebeği kucağa alınca kıyafetimize ağzı değmesin diye omuza falan atılıyormuş. ama ben havlu aldım Bella maisondan o bile yıkanınca sertleşecek gibi ondan ilk doğduğunda banyodan sonra buna sararım dedim. Bir de 4 katlı müslin aldım onu üstüne örterim diye düşünüyorum daha Kalın çünkü

Kızlar sabahları burun kanaması yaşayan var mı? Ciddi bir kanama değil sabahları oluyor hamileliğe bağlı olarak burun damarları daralıyor falan diye şeyler okudum ama emin değilim
Bazen sabahlari hapsirinca kan geldiği oluyor hafif öyle çok bişey değil . Ciddiye almadım aslında önemli Miki acaba

Arkadaşlar temiz içerikli kullandığınız multivitamin var mi? Folik asiti bıraktım. Doktor decavit kullanabilirsin dedi ama biraz daha bitkisel içerikli ilaç arayisindayim. Sizler ne kullanıyorsunuz.

Canım bende takipteyim detaylıda bile değişen olmuş çok şaşkınım banada 14 te kıza benziyor kesin değil kimseye söyleme dediği için bende bi emin olamıyorum ssnin gibi çin takvimi kaenımın şekli hislerim hep erkek gibiydi hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle tabii ben o yüzden alışverşe başlamadım

Kızlar sabahları burun kanaması yaşayan var mı? Ciddi bir kanama değil sabahları oluyor hamileliğe bağlı olarak burun damarları daralıyor falan diye şeyler okudum ama emin değilim
Bugün hastanede polikliniğin önünde hamile biri de burun kanaması şikayeti ile gelmişti bende de çok kusma yaşayınca çok hafif peçeteye geliyor

Kusmadan sonra bende de sol tarafım da bir ağrı oluyor. İnanılmaz boyuta geldi bugün bulantım hastaneye gittim acilde 2 serum verdiler

Benim de öyle ya geçti sanıp ilacı bıraktım meğerse geçmemiş tekrar kusmaya başladım. Bulantılardan dolayı yemem de yine azaldı
Bende ilacı içmiyordum öyle böyle gidiyordu ama bu sefer berbat duruma geldim 2 tane serum verdi doktor ilacı da geri kullanmamı söyledi geri içeceğim

Kusmadan sonra bende de sol tarafım da bir ağrı oluyor. İnanılmaz boyuta geldi bugün bulantım hastaneye gittim acilde 2 serum verdiler
Canım ben daha önce hiç ilaç kullanmadım dedim ya ilk defa kustum o da bomboştu ve sabah aç karnıydı daha sonra bugün yine yaşadım aynı şeyi doktordan geldikten sonra bir tiksinti ile birlikte kusma hissi geldi ama kusmadım baş ağrım benim de çok oluyor ama doktor günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi artık içeceğim yani çünkü duramıyorum baş ağrısından başladığı zaman benim serum takılacak kadar değil ama yine de anlık örme isteği ve o gün de kusma olmuştu sadece bir kere bugün olmadı

B Buffalosos bugün 13+4 doktor randevumuz vardı hem gelişimine hem de cinsiyetini öğrenmek amaçlı gitmiştim gelişimi gayet güzel dedi biraz hareketli ediyordu onu da gördük sabah aç karnına olmama rağmen cinsiyete ise " burası göbek bağı burası ise ben buna klitoris diyemem çünkü bu bildiğiniz pipiyi %60-70 erkek dedi hatta iyice baktı evirdi çevirdi ben buna %100 erkek diyorum" dedi şok oldum net öğrendim eğer degismezse listeye ekleyebilirsin bir erkek bebek daha geliyor

hayırlı olsun canımmm yakışıklımız geliyor demekkkk
Ekliyorum listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…