2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu deneyimlere dayanarak hangi bebek arabası ve oto koltuğunu önerirsiniz model önerisi de olursa baya yardımcı olursunuz bize kafam baya karışık bu konuda

Benim anladığım kadarıyla yurt içi daha çabuk çıkıyor. Benimki Fransa’ya gitmişti .Sizinki de belki yurt dışıdır Amerika’ya falan gönderenler de var
Aynen Amerika’ya gitti benimki, bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla kısa sürede gelir
Benim 6gün oldu hala bekliyorum 10gün dediler ama bakalım
İnsan sabredemiyor da ya zaman geçmek bilmiyor dünden beri şimdiden

Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka/model var mı? Varsa birkaç link atabilir misiniz?

Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya 2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır
1,5 yaşa kadar kullanılabiliyor. İçindeki yenidoğan pedi çıkarılıyor. 1,5 yaşa kadar da oto koltuğu ihtiyacı kalmıyor.

Merhaba hanımlar rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 12 haftalık olduk ama cinsiyeti göremedik çok merak ediyorum teorilerden anlamıyorum cinsiyet farketmez ama ilk alışverişinizi için sabırsızlanıyorum tahmininiz varmı

Eklentiler

• IMG_20230815_125200.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar bende dün kontrole gitmiştim 14.haftamda yine kız dedi doktorum ama %85 dedi 16yı bekleyelim felan dedi öyle diyince yine ikna olamadım ama beni de mi kız diye ekleseniz acaba listeye

Nub teorisi için doğru pozisyonda değil canım düz durması gerek tam anlayamadım anlayan arkadaş varsa yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…