Bu deneyimlere dayanarak hangi bebek arabası ve oto koltuğunu önerirsiniz model önerisi de olursa baya yardımcı olursunuz bize kafam baya karışık bu konudaBebek arabası olarak travel sistemleri düşünebilirsiniz ama hepsi parça parça ayrılıp katlananlar mantıklı değil çok yer kaplıyor, oto koltuğu parça çıkmadan üzerine monte edilenler daha mantıklı, çünkü ek baston arabaya gerek kalmıyor onlarla, çift yöne bakması çok iyi güneşe göre çocuğun yönü değişebiliyor, amartisörlü olması önemli taşlık tümsek alandan geçerken sarsıntı çok olmuyor, tek elle kapanabilmesi önemli, ayrıca tepsili modeller gerçekten çok işinize yarayacak, tentesi en geniş olan modellere bakın her zmn, çocuğun ayağını uzatacağı alan uzun olsun dar olmasın ki ileri yaşlara kdr kullanabilesiniz benim ilk oğlum çok hızlı boy attığı için kabin boy bebek arabasını çok kısa sürede değiştirdik, tam yatar olması önemli çocuk uyurken çok fayda sağlıyor size iç minderi vs takılmayın bunlara müslin örtülü ve normal pamuklu örtülerden mınder kılıflar alıp kullanıyorsunuz zaten çocuğu terletmesin vs diye arka kısmında ufakta olsa malzeme koyabilecek fermuarlı alan olursa kıda yürüyüş vs modunda işinize baya yarıyor, sepetidr geniş olursa çok daha rahat edersiniz benim deneyimlerim bu şekilde 3 bebek arabası değiştirmiş biri olarak yazdım
Bence baya erkek duruyoKizlar 12+2 de kiz dediler 12+5 de baska bir doktor erkek dedi
Bi tane derken bi paket miOna bakarsanız cips de yasak ama dayanamıyorum dünden beri canım istiyor yedim vallaabartmadıktan sonra bence bitane yenebilir
Aynen Amerika’ya gitti benimki, bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla kısa sürede gelirBenim anladığım kadarıyla yurt içi daha çabuk çıkıyor. Benimki Fransa’ya gitmişti .Sizinki de belki yurt dışıdır Amerika’ya falan gönderenler de var
İnsan sabredemiyor da ya zaman geçmek bilmiyor dünden beri şimdidenBenim 6gün oldu hala bekliyorum10gün dediler ama bakalım
Memorial zelal hocaya gidiyordum doktor yurt dışına çıkınca şu an dünya park berrin hocaya gidiyorumHangi doktora gidiyorsnz acaba. Ben de diyarbakirdaym
Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka/model var mı? Varsa birkaç link atabilir misiniz?Bebek arabası olarak travel sistemleri düşünebilirsiniz ama hepsi parça parça ayrılıp katlananlar mantıklı değil çok yer kaplıyor, oto koltuğu parça çıkmadan üzerine monte edilenler daha mantıklı, çünkü ek baston arabaya gerek kalmıyor onlarla, çift yöne bakması çok iyi güneşe göre çocuğun yönü değişebiliyor, amartisörlü olması önemli taşlık tümsek alandan geçerken sarsıntı çok olmuyor, tek elle kapanabilmesi önemli, ayrıca tepsili modeller gerçekten çok işinize yarayacak, tentesi en geniş olan modellere bakın her zmn, çocuğun ayağını uzatacağı alan uzun olsun dar olmasın ki ileri yaşlara kdr kullanabilesiniz benim ilk oğlum çok hızlı boy attığı için kabin boy bebek arabasını çok kısa sürede değiştirdik, tam yatar olması önemli çocuk uyurken çok fayda sağlıyor size iç minderi vs takılmayın bunlara müslin örtülü ve normal pamuklu örtülerden mınder kılıflar alıp kullanıyorsunuz zaten çocuğu terletmesin vs diye arka kısmında ufakta olsa malzeme koyabilecek fermuarlı alan olursa kıda yürüyüş vs modunda işinize baya yarıyor, sepetidr geniş olursa çok daha rahat edersiniz benim deneyimlerim bu şekilde 3 bebek arabası değiştirmiş biri olarak yazdım
1,5 yaşa kadar kullanılabiliyor. İçindeki yenidoğan pedi çıkarılıyor. 1,5 yaşa kadar da oto koltuğu ihtiyacı kalmıyor.Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır
3 cizgi var kiz gibiBu minigin cinsiyeti hakkinda nasil bir tahminde bulunursunuz kizlar? Ultrason 12 haftalik.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınızAynen Amerika’ya gitti benimki, bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla kısa sürede gelir
Nub düz kiz gibi geldiBu minigin cinsiyeti hakkinda nasil bir tahminde bulunursunuz kizlar? Ultrason 12 haftalik.
Ayyy kız kız işteeeeKızlar bende dün kontrole gitmiştim 14.haftamda yine kız dedi doktorum ama %85 dedi16yı bekleyelim felan dedi öyle diyince yine ikna olamadım ama beni de mi kız diye ekleseniz acaba listeye
Nub teorisi için doğru pozisyonda değil canım düz durması gerekMerhaba hanımlar rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi12 haftalık olduk ama cinsiyeti göremedik çok merak ediyorum teorilerden anlamıyorum cinsiyet farketmez ama ilk alışverişinizi için sabırsızlanıyorum tahmininiz varmı
Doktor söylüyor canım tablo onda oluyor e nabızda tablo görünmüyorKızlar ikili test sonuçları enabizda görünüyor mu ya da doktor mu arıyor bilgi için
Ya agzindan bal mi damliyor seninNub düz kiz gibi geldi
Ayyy inşallahYa agzindan bal mi damliyor seninsenin de gonlunden gecen neyse o olsun
Benim her şey Çin Rus Ramzi erkek diyordu doğru çıktıValla ya ben aslında kız hissediyordum cin takvimide tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?