Senin ne zaman belli olacak haftan gelmiş sanki aslındaaaAyyy inşallah
EkleAyyy kız kız işteeeeekleyeyim mi
Benim de 13-14 arası büyüdü acaba tuvalete çıkamadım ondan mı dedim çıktım hala duruyorKızlar benim iki günde karnım çok büyüdü sizde de var mı
Benim hepsi kızdıBenim her şey Çin Rus Ramzi erkek diyordu doğru çıktı
Son adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
Geçmiş olsun aynısı bana da olmuştu ama geçti çok şükürKırmızı renk progestan sayesinde sanırım dün ve bugün durdu
İç karnın dardır benim gibi arkadaşım pztsi doğuma giricek ben 12 haftalığım nerdeyse onun karnı kadar var karnımKızlar benim iki günde karnım çok büyüdü sizde de var mı
Magosit 365 mg kullanıyorum magnezyum için. Kalsiyum tek başına kullanmıyorum bir ilacımın içeriğinde kalsiyum var ordan alıyorum kalsiyumuKızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Bende bugün tam 14+0 oldum bende öyle dedim çok yedim diye mi tuvalete çıkamadım diye mi o zaman sanırım büyüdükBenim de 13-14 arası büyüdü acaba tuvalete çıkamadım ondan mı dedim çıktım hala duruyor
Yaaa çok tatlı ne bileyim birden büyüyünce dedim Sknti falan olmasın teşekkürlerİç karnın dardır benim gibi arkadaşım pztsi doğuma giricek ben 12 haftalığım nerdeyse onun karnı kadar var karnım
Evet ya bende karnım büyüyünce nefes alamam yürüyemem uyuyamam diye korkuyorumBende bugün tam 14+0 oldum bende öyle dedim çok yedim diye mi tuvalete çıkamadım diye mi o zaman sanırım büyüdükinanın bundan bile tedirgin olabiliyorum öyle ki manyak bi psikoloji
Onu düşünmedim ama şu an düşününce daraldım benim şimdiden göğsüm ağrıyor nefesim darEvet ya bende karnım büyüyünce nefes alamam yürüyemem uyuyamam diye korkuyorumbenim gibi düşünen var mı acaba
Bence ben gelir işini yaparım demek istemiştirKızlar sizden bi konuda akıl almak istiyorum bunun için bdv ye konu açmak istemedim..
Biliyosunuzki ben 1 aydır felan hiç kalkmıyorum tuvalet ve yemek haricinde kalkıp geri yatıyorum
Ayaga kalktıgımda zaten bebek alta baskı yapıyor ve çok ağrım oluyor neyse cuma günüde serklaj olucam ve doğuma kadar bu şekilde devam edicem (ayaga kalkmam yasak)
Neyse.. türkiyeden arkadaşım aylar öncesinden yurtdısına tasınıcagını ve gidicegi ülkeden önce yanıma gelip kalıcagını söyledi çok sevinmiştim kabul ettim.. ama suan işler değişti ben hamile kaldım ve ayaga kalkamıyorum 1 ay önce mesaj attı bende durumu anlattım, anlasın diye çok açık konustum ve bana yazdıki geçmiş olsun canım 1-2 ay sonra yanına gelicem inşallah.. ben şoook
Şimdi bu arkadaş gelse ben full yatıcam ayaga kalkmam yasak kahvaltımı bile eşim hazırlıyo ben uyanıncq yiyorum geri yatıyorum akşam yemegi için eşimin gelmesini bekliyorum. Bu arkadaşım gelince hiçbişey yapamıycam. Napmalıyım bi akıl bi fikir lütfenkıza açık bi şekilde belirttiğim halde hala gelicem diyor.
Bende doğrusu bebiş gelene kadar kayınvalideme taşınmayı düşünüyorum.
Sanmıyorum iş yapmak için geliceginiBence ben gelir işini yaparım demek istemiştirumursamadığına göre. Gelmişken bir zahmet yardım eder diye düşünüyorum
Bilemedim o zamanSanmıyorum iş yapmak için gelicegini
Çünkü hayatında ilk defa parise gelmiş biri iş yapmaktansa gezmeyi düşünür ve ilk bana yazdıgında gezme planları felan yapıyordu
Sanırım 1 hafta kalıcak ve bu durumu daha eşime söylemedim söylediğimde büyük kavga çıkıcagına eminim ayaga fazla kalktıgımda çok kızıyor şimdi arkadaşın gelicek ayaklanıcaksın diye kafayı yiycek adamBilemedim o zamankaç gün kalacak peki uzun süreyse cidden zor olur sana da
Tabloda ekliyim canım yazamadım buralara bi süredir sadeceSon adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?