- 13 Kasım 2022
- 718
- 397
- 33
- 28
Ya annesi çok tatlu onu yerler üzülmeDaha değişmez pipisinin boyu bile belli
O da kız istiyordu ama güldü söyleyince ne güzel sağlıklı evladımız oluyor benim parçam benim için cinsiyeti değil sağlığı ilk Sırada dedi beni sakinleştiriyorEşin ne tepki verdi peki :) o da mı kız istiyordu
O da kız istiyordu ama güldü söyleyince ne güzel sağlıklı evladımız oluyor benim parçam benim için cinsiyeti değil sağlığı ilk Sırada dedi beni sakinleştiriyorcanım oğlum diyor ama kiz olsun istiyordu baya baya
Şimdi siz en son ne zaman gittiniz canım iki bacak arasını gördü mü tekrardan kesin kız dedi dimi sizevalla benim eşimde çok kız istiyordu ilk cinsiyete erkek diyince bana şakayla git şuradan yaklaşma yanıma felan dedi sonra kabullendi yerim onu felan dedi 2 hafta boyu erkek babası gibi takıldı şimdi tekrar kız diyince doktora diyor ki değişmesin artık o kadar alışveriş yapıyoruz diyor
Ayy maşallahKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
Pazartesi gittim %85 kız dedi ben de özellikle sordum bacak arasını mı gördünüz yoksa tahmin mi ediyorsunuz dedim bacak arasını gördüm ama siz yine de alışveriş yapmayın 16 da gel net olur dediŞimdi siz en son ne zaman gittiniz canım iki bacak arasını gördü mü tekrardan kesin kız dedi dimi size
Yani bir kan testiyle kesin sonuç alsaydık keşke kolayca böyle stres oluyoruz hepimizPazartesi gittim %85 kız dedi ben de özellikle sordum bacak arasını mı gördünüz yoksa tahmin mi ediyorsunuz dedim bacak arasını gördüm ama siz yine de alışveriş yapmayın 16 da gel net olur dediöyle diyince hala ikna olmuş değilim
Seninki de değişiyormuş bideYani bir kan testiyle kesin sonuç alsaydık keşke kolayca böyle stres oluyoruz hepimiz
Eveeeet bende de oluyor hem çarpıntı hem sanki göğüs skismasi nefes darlığı gibiKızlar 13. Haftadayız , ben bu aralar kalp çarpıntısı yaşıyorum sık sık. Size de oluyor mu ?
Çok gülerim ya değişmez diye düşünüyorum o ortadaki çok belli büyük bir deSeninki de değişiyormuş bide
Aynen bide kordonmuşÇok gülerim ya değişmez diye düşünüyorum o ortadaki çok belli büyük bir dekordonmus bir de o hahaha bu sefer de oğlana alıscam
Doktor iyi kıvırmışBu doktor biraz espriliydi iyice evirdi çevirdi döndürdü çocuğuben bi ağlar gibi oldum annemle teyzemde yanımızdaydı asistanla beraber hepsi ekrana kitlendi doktorum diyor ki benim kocamda kova annesine düşkün o açıdan bak dedi
Hayırlı olsunnn üzülme ikisinin de ayrı ayrı tatlılığı güzelliği var erkek de dağ olur yanında kollar seni büyüyünce :) ben de başta bi kız gibi beklemiştim ama erkeği duyunca da çok sevindim :) ama bakalım değişir mi benimki de :)Kızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
Ya kıyamam yüz ifadesi değişti ultrasonu koyar koymazDoktor iyi kıvırmış
Nipt testiYani bir kan testiyle kesin sonuç alsaydık keşke kolayca böyle stres oluyoruz hepimiz
Ya kıyamam yüz ifadesi değişti ultrasonu koyar koymazben bunu nasıl söylicem diye düşünüyordu o gördüğüm şey inşallah pipi değildir dedim ya malesef ama şeyyy dedi
E geçen biri yazmıştı nipt ile cinsiyet ters çıktı diyeNipt testi
Kontrol et kendini çok sık tansiyon sıkıntılı bir şey doktoruna sordun muSelamlar bu aralar tansiyonum 13 ve 12 çıkıyor ensem çok ağrıyor böyle olan varmı?Tansiyon hastalığı şeker vs bişey yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?