- 8 Aralık 2022
- 1.299
- 1.383
- 63
- 31
Bana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?ben 12. Haftada perinatologa gittiğimde erkek düşünüyorum ama yanilabilirim demişti bugün ki kadin dogum uzmanı nöbetçi arkadaşımın yanına gittim usg biraz kötüydü zaten pozisyon olarak da göremedi maalesef haftaya tekrar perinatologa gideceğim o zaman netleşir gerçi ben nipt testi yaptırdım ordan da belli oluyor
Bende de var ve ilk doğumda acayip derecede çıkmıştı mahvolmuştum. Sırf ondan normal doğumdan çekiniyorum. Ama teyzem bunun için bir alet kullandıklarını ve hemoroidin çıkmadığını söylemişti eğer doğruysaNormal doğum hemoroid’i büyük oranda tetikliyor. Sizde de böyle bir durum olduğu için normal doğum sonrasında (hemoroid açısından) doğum öncesine göre daha çok zorlanabilirsiniz hemoroid ameliyatı ihtiyacınız artabilir yani doktor bunu kastetmiştir.
Sizin baya yüksekmiş benim bu aralar sinir strestende yükselmiş olablir diye düşünüyorum ama yinede sordum bakalımAynen benim 4000 küsürdü benim
İlk çocuk erkek miydiBenimde 6aylık gibi ilk iki gebeliğimdede böyleydi 12 hafta olduktan sonra çıkıyor bir anda. Akşamları yemek sonrası suda içtim mi doğuma gidiyormuşum gibi oluyorbenim karnım büyğk oluyor hep ikiz sanıyorlar kapılardan sığmıyorum son aylarda
Geçmiş olsun. Ben hiç görmedim ve duymadım öyle bir aletBende de var ve ilk doğumda acayip derecede çıkmıştı mahvolmuştum. Sırf ondan normal doğumdan çekiniyorum. Ama teyzem bunun için bir alet kullandıklarını ve hemoroidin çıkmadığını söylemişti eğer doğruysa
Açıkçası ben deGeçmiş olsun. Ben hiç görmedim ve duymadım öyle bir alet
Ben de berrin hocaya gidiyorm. Ama ugur beye gececem 4. aydan sonra galiba. Onun sezaryeni iyi diyorlar. Zelal hanimi dusunuyorduk aslnda ama gitmis demek. Cok arkdsimin dogumunu yapmistiMemorial zelal hocaya gidiyordum doktor yurt dışına çıkınca şu an dünya park berrin hocaya gidiyorum
Sat ı takip ediceksin canım3 haftanın sonunda bugün kontolüm vardıııGöbeğim biraz çıkmasa hamile değilim diyeceğiiiim Şimdi bir şey soracağım sizlere transfer tarihime göre 11+2 SATa göre 11+3 üm bugün ultrasonda doktor 11+5 dediii ben hangisinden devam ediceem saymayaaa
Ve bugün doktorumunda tavsiyesi üzerine fetal DNA için kan verdim insallah güzel sonuçlar alırım
Doktorum cinsiyet tahmini de yapmaya hiç istekli değildi ki benim bebişte ayaklarını çapraz yapmış keyif yapıyordu onunda niyeti yoktu
Çoook teşekkür ediyorum canımSat ı takip ediceksin canım
bebek bazen önden bazen geriden gelebilir ama hep sat takip edilir
Bende de aynı durumlar sade ekmek bile daha iyi geliyorBende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydir
Su içmediğimiz için tansiyon düşüyor o da baş ağrısı yapıyormuş. Cidden suyu arttırdım benim azaldıAyy kızlar bugün bütün gün baş ağrısı çektim hala da devam ediyor nasıl beter bişeymiş gözlerimden yaşlar akıyor ağrıdan, enseme kadar vuruyor ağrısı migren taşı kullanıyorum normalde sürünce hemen geçiyordu bu sefer o bile fayda etmedinasıl bir ağrı bu ne yapsam geçer kızlarrr
Şuan bende aynıyımAyy kızlar bugün bütün gün baş ağrısı çektim hala da devam ediyor nasıl beter bişeymiş gözlerimden yaşlar akıyor ağrıdan, enseme kadar vuruyor ağrısı migren taşı kullanıyorum normalde sürünce hemen geçiyordu bu sefer o bile fayda etmedinasıl bir ağrı bu ne yapsam geçer kızlarrr
Ben içiyordum ama 3 gündür bulantımdan ağzıma su alamaz oldum doğru söylüyorsun belkide ondan dolayı oldu bide dün sabaha karşı 5de uyudum dönüp durdum uyuyamıyorum da artık uyuyamayınca da strese giriyorum o da yapmış olabilirSu içmediğimiz için tansiyon düşüyor o da baş ağrısı yapıyormuş. Cidden suyu arttırdım benim azaldı
Ben direniyorumŞuan bende aynıyımağrı kesici içtim mecbur
Ben içiyordum ama 3 gündür bulantımdan ağzıma su alamaz oldum doğru söylüyorsun belkide ondan dolayı oldu bide dün sabaha karşı 5de uyudum dönüp durdum uyuyamıyorum sa artık uyuyamayınca da strese giriyorum o da yapmış olabilir
2 gün su içmedim 3. Gün başım ağrıdı arttırmak zorlamak lazım. Doktor dedi ki hamile olmasan suyuna karışmazdım ama mecbursun şimdi vs ben de arttırdım . Normalde de su sevmemBen içiyordum ama 3 gündür bulantımdan ağzıma su alamaz oldum doğru söylüyorsun belkide ondan dolayı oldu bide dün sabaha karşı 5de uyudum dönüp durdum uyuyamıyorum da artık uyuyamayınca da strese giriyorum o da yapmış olabilir
Hayır burda parol yok dolipran diye bi hap içtim 1000likBen direniyorumparol mu içtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?