2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de öyle tüm hamilelik boyunca almam kiloyu ilk üç ayda aldim sıfırladım kendimce emin ol birkac haftaya daha düzene girecek beslenmemiz
Öğünüm az ordan korudum henüz kilo almadım ama kusmalarım durdu alırım artık sanki

Evi boyattırsanız belki o koku değişebilir boyası yeni mi?

Kızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcam ilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Yeşil mercimekte de protein var onunla ilgili yemek yapabilirsin bana yeşil mercimeği sevdiren bi tarif var istersen atabilirim özelden :)

Ben evdeki koltuktan tiksindim kokuyor gibi geliyor iki kez yıkattık deterjanlarla mis gibi diyorlar ama yok kokuyor da kokuyor benden başka kimse almıyor kokuyu üstelik.. oturasım bile gelmiyor üstüne 2 kat örtü serdim yepyeni yıkayıp yumosla yıkadım örtüde kokuyor gibi

Acaba tütsü falan yaksanız dağılır mı dikkatiniz
Ay aslında aklıma geldi evime dönünce deneyeceğim birşeyler. Neredeyse 1 ay boyunca annemde durcam ama iş sebebiyle eylülde mecbur dönüş var. Bi de bu hafta sonu 12+4de doktor randevum var bakalım cinsiyet belli olacak mi :)

Hafif kokular seç ama bir de o mideni bulandırmasın ayyy çok heyecanlı mutlaka yaz ya

Kızlar bir şey öğrendim ama kesin biliyorsunuzdur biraz koca karı şeysi. Cinsiyet için şey yaparlarmış sen fark etmeden başına tuz dökerlermiş. O anda burnunu tuttuysan erkek, ağzını yüzünü tutarsan kız olurmuş. Duydunuz muuuu

Hafif kokular seç ama bir de o mideni bulandırmasın ayyy çok heyecanlı mutlaka yaz ya
Mutlaka yazarım hergün giriyorum sayfaya takip ediyorum her yazılanı erkekse bence belli olur ama kızsa eğer genelde kıza benziyor deyip kesin cinsiyeti söyleyemiyorlar. Tabiii bacaklarını açarsa minnoş

Mutlaka yazarım hergün giriyorum sayfaya takip ediyorum her yazılanı erkekse bence belli olur ama kızsa eğer genelde kıza benziyor deyip kesin cinsiyeti söyleyemiyorlar. Tabiii bacaklarını açarsa minnoş
Benim kızımda doktorumun cihazı da iyiydi ve ilk zamanlardan beri hep kemik yapısı kıza benziyor diyordu net 18.haftada öğrendik saklanıyordu ama cidden bildi kemik yapısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…