Kıymayı patates yoğurt patlıcan közleme ile dene bak tadı değişiyorBen de kıyma yiyemiyorum çok kokuyor protein yeşil mercimekte de var bildiğim kadarıyla onu yiyebilir misin
Bende öyle iştahla yemek yemeyi özledimAy valla bilmiyorum ama en sevdiğim şeylere dönmek istiyorum artık
Öğünüm az ordan korudum henüz kilo almadım ama kusmalarım durdu alırım artık sankiBen de öyle tüm hamilelik boyunca almam kiloyu ilk üç ayda aldim sıfırladım kendimce emin ol birkac haftaya daha düzene girecek beslenmemiz
Aynen benim 4000 küsürdü benim387.30 değerim ama birşey demedi bana güzel herşey demişti
Evi boyattırsanız belki o koku değişebilir boyası yeni mi?Hani diyorlar ya hamilelikte bazı kokulardan tiksinince o öyle devam ediyor sonrasında da o kokuyu sevemiyorsun diye. Bana benim evim kokuyor ben evime nasıl ısınıcam çok kafama takılıyor2 hafta önce taşındım. Ev yeni taşındığım süreç aşırı kötüydü çok kusmuştum kokuyor ev diye. Şimdi annemdeyim ama evimden nefret ettim gidesim yok
Yeşil mercimekte de protein var onunla ilgili yemek yapabilirsin bana yeşil mercimeği sevdiren bi tarif var istersen atabilirim özelden :)Kızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcamilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Ev duvar kağıdı ve heryer dolap ev sıfır yeni olduğu için kokuyorEvi boyattırsanız belki o koku değişebilir boyası yeni mi?
Ay çok isterim gerçi mutfağıma girebildiğim de yok da eşime yaptırayımYeşil mercimekte de protein var onunla ilgili yemek yapabilirsin bana yeşil mercimeği sevdiren bi tarif var istersen atabilirim özelden :)
Acaba tütsü falan yaksanız dağılır mı dikkatinizEv duvar kağıdı ve heryer dolap ev sıfır yeni olduğu için kokuyorçok ağır. Çıra gibi odun gibi ama boyayla karışık bir koku tarifi yok
canım wmf nin ev kokuları var o biraz kokuyu alıyor eve alışamadın ya ondan öyle ben de olmuştu eve alışamadım evin kokusu beni mahvetti evine alışmaya çalışEvi boyattırsanız belki o koku değişebilir boyası yeni mi?
Ay aslında aklıma geldiAcaba tütsü falan yaksanız dağılır mı dikkatiniz
Mahzuru yoksa buradan da paylaşabilir misiniz severim yeşil mercimeğiYeşil mercimekte de protein var onunla ilgili yemek yapabilirsin bana yeşil mercimeği sevdiren bi tarif var istersen atabilirim özelden :)
Hafif kokular seç ama bir de o mideni bulandırmasınAy aslında aklıma geldievime dönünce deneyeceğim birşeyler. Neredeyse 1 ay boyunca annemde durcam ama iş sebebiyle eylülde mecbur dönüş var. Bi de bu hafta sonu 12+4de doktor randevum var bakalım cinsiyet belli olacak mi :)
Mutlaka yazarım hergün giriyorum sayfaya takip ediyorum her yazılanıHafif kokular seç ama bir de o mideni bulandırmasınayyy çok heyecanlı mutlaka yaz ya
Amaaa içime erkek doğuyorMutlaka yazarım hergün giriyorum sayfaya takip ediyorum her yazılanıerkekse bence belli olur ama kızsa eğer genelde kıza benziyor deyip kesin cinsiyeti söyleyemiyorlar. Tabiii bacaklarını açarsa minnoş
Benim kızımda doktorumun cihazı da iyiydi ve ilk zamanlardan beri hep kemik yapısı kıza benziyor diyordu net 18.haftada öğrendik saklanıyordu ama cidden bildi kemik yapısındanMutlaka yazarım hergün giriyorum sayfaya takip ediyorum her yazılanıerkekse bence belli olur ama kızsa eğer genelde kıza benziyor deyip kesin cinsiyeti söyleyemiyorlar. Tabiii bacaklarını açarsa minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?