2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcam ilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Tadını mı sevmiyorsun başka ne olabilir bakliyatta var mi protein acaba

Kızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcam ilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Bende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydir

Hani diyorlar ya hamilelikte bazı kokulardan tiksinince o öyle devam ediyor sonrasında da o kokuyu sevemiyorsun diye. Bana benim evim kokuyor ben evime nasıl ısınıcam çok kafama takılıyor 2 hafta önce taşındım. Ev yeni taşındığım süreç aşırı kötüydü çok kusmuştum kokuyor ev diye. Şimdi annemdeyim ama evimden nefret ettim gidesim yok

Yeşil mercimekte yumurtada var ama et kadar yok maalesef ama bence biraz zaman ver kendine geçici bir süreç bence benim oğlumda etin muhabbeti geçse kusardim ama geçmişti sonra yiyebiliyordum diye hatirliyorum

Yeşil mercimekte yumurtada var ama et kadar yok maalesef ama bence biraz zaman ver kendine geçici bir süreç bence benim oğlumda etin muhabbeti geçse kusardim ama geçmişti sonra yiyebiliyordum diye hatirliyorum
Sonrasında geçmiş ya önemli olan bu rahatladım sadece karbonhidrat tüketebiliyorum midem bulanmıyor öyle

Kontrol et kendini çok sık tansiyon sıkıntılı bir şey doktoruna sordun mu
Bugün yazdım haftaya kontrol vardı normal de ama bu hafta çağırır sanırım yarın cevap döner daha yüksek olsaydı arardım ama 12-13 şerde olunca yazdım sadece

Bugün yazdım haftaya kontrol vardı normal de ama bu hafta çağırır sanırım yarın cevap döner daha yüksek olsaydı arardım ama 12-13 şerde olunca yazdım sadece
Pap değerin nasıldı ikilide ? Benim eski doktorum demişti ki papın yüksek tansiyonu kontrol et yüksek olsa direkt söyle

Ben de hiperemezisli olarak et balık bırak yemeyi markette olduğu bölüme bile girmiyorum. Çok çok uzak bana şuan. Zaten sadece ekmek ve peyniri kusmuyorum 14. Haftadan sonra rahatlama başlayacakmış gün sayıyorum

Ben de hiperemezisli olarak et balık bırak yemeyi markette olduğu bölüme bile girmiyorum. Çok çok uzak bana şuan. Zaten sadece ekmek ve peyniri kusmuyorum 14. Haftadan sonra rahatlama başlayacakmış gün sayıyorum
Seni üzmek istemem ama 14. Haftamdayım ve çok fena bulantım devam ediyor malesef

Bayılırdım ben tadını sevmek de ne ama Şuan yiyemiyorum hamilelikte gözümde karardı mide bulandırdı . araştırayım ya
Ben de kıyma yiyemiyorum çok kokuyor protein yeşil mercimekte de var bildiğim kadarıyla onu yiyebilir misin

Seni üzmek istemem ama 14. Haftamdayım ve çok fena bulantım devam ediyor malesef
hiç mi azalma olmadı. Bazılarının 20. Haftalara sürebiliyomuş küçük bi azınlığında en sona kadar sürüyomuş. Benim şuan durmayan bi bulantım var. Nebileyim sadece sabahları olsa bekleriö geçer derim. Böyle gerçekten çok zor. Hem size hem kendime bol bol sabır ve dirayet diliyorum
Allahın gücüne gitmesin isteyen herkesin sağlıklı bebişi olsun ama bazı gebelikler gerçekten çok zormuş.

Sonrasında geçmiş ya önemli olan bu rahatladım sadece karbonhidrat tüketebiliyorum midem bulanmıyor öyle
Ben de öyle tüm hamilelik boyunca almam kiloyu ilk üç ayda aldim sıfırladım kendimce emin ol birkac haftaya daha düzene girecek beslenmemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…