- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.004
- 598
Tadını mı sevmiyorsunKızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcamilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Bende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydirKızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcamilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Bu ben ya nefret ediyorum resmen acaba yaz ya havalar sıcak o mu tetikliyorBende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydir
Bayılırdım ben tadını sevmek de neTadını mı sevmiyorsunbaşka ne olabilir bakliyatta var mi protein acaba
Tek duam desemBende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydir
Yeşil mercimekte yumurtada var ama et kadar yok maalesef ama bence biraz zaman ver kendine geçici bir süreç bence benim oğlumda etin muhabbeti geçse kusardim ama geçmişti sonra yiyebiliyordum diye hatirliyorumKızlar ben et tavuk yiyemiyorum en fazla biraz kıyma yiyebiliyorum o da yoğurtla falan . Doktor da artık protein ağırlıklı beslen dedi. Napcamilk gebelikte ne güzel her şeyi sorunsuz yerdim
Sonrasında geçmiş ya önemli olan bu rahatladımYeşil mercimekte yumurtada var ama et kadar yok maalesef ama bence biraz zaman ver kendine geçici bir süreç bence benim oğlumda etin muhabbeti geçse kusardim ama geçmişti sonra yiyebiliyordum diye hatirliyorum
Bugün yazdım haftaya kontrol vardı normal de ama bu hafta çağırır sanırım yarın cevap döner daha yüksek olsaydı arardım ama 12-13 şerde olunca yazdım sadeceKontrol et kendini çok sık tansiyon sıkıntılı bir şey doktoruna sordun mu
Pap değerin nasıldı ikilide ? Benim eski doktorum demişti ki papın yüksek tansiyonu kontrol et yüksek olsa direkt söyleBugün yazdım haftaya kontrol vardı normal de ama bu hafta çağırır sanırım yarın cevap döner daha yüksek olsaydı arardım ama 12-13 şerde olunca yazdım sadece
Ay valla bilmiyorum ama en sevdiğim şeylere dönmek istiyorum artıkBu ben ya nefret ediyorum resmen acaba yaz ya havalar sıcak o mu tetikliyor
Bende dönerciydim şimdi dönercinin önünden geçerken kafamı çeviriyorumTek duam desemkebaba bayılırdım şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor
Of ben hala yiyorum hepBende dönerciydim şimdi dönercinin önünden geçerken kafamı çeviriyorum
Ay inş geçer de kavuşuruzBende dönerciydim şimdi dönercinin önünden geçerken kafamı çeviriyorum
Seni üzmek istemem ama 14. Haftamdayım ve çok fena bulantım devam ediyor malesefBen de hiperemezisli olarak et balık bırak yemeyi markette olduğu bölüme bile girmiyorum. Çok çok uzak bana şuan. Zaten sadece ekmek ve peyniri kusmuyorum14. Haftadan sonra rahatlama başlayacakmış gün sayıyorum
Ben de kıyma yiyemiyorum çok kokuyor protein yeşil mercimekte de var bildiğim kadarıyla onu yiyebilir misinBayılırdım ben tadını sevmek de neama Şuan yiyemiyorum hamilelikte gözümde karardı mide bulandırdı . araştırayım ya
Seni üzmek istemem ama 14. Haftamdayım ve çok fena bulantım devam ediyor malesef
Ben de öyle tüm hamilelik boyunca almam kiloyu ilk üç ayda aldim sıfırladım kendimce emin ol birkac haftaya daha düzene girecek beslenmemizSonrasında geçmiş ya önemli olan bu rahatladımsadece karbonhidrat tüketebiliyorum midem bulanmıyor öyle
387.30 değerim ama birşey demedi bana güzel herşey demiştiPap değerin nasıldı ikilide ? Benim eski doktorum demişti ki papın yüksek tansiyonu kontrol et yüksek olsa direkt söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?