- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
bende sucuk yedim bayada canım istiyor güvendiğim yerden alıyorum ve çok pişiriyorum kuruma derecesine geliyor neredeyse en azından isteğimi karşılıyor :))))Ya ben çiğ köfte de yedim sucukta yedim . Sucuğun zararlı olduğunu hiç bilmiyordum çiğ köfte de çiğ etten yapılmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
Bende aynı cigkoftede sucuk da yedim çiğ köfte zaten bulgurdan yapıyor çoğu yer sucuk da bilmediğim hafta yemiştim sonra tiksindim yiyemedim Bi santim yok şükürYa ben çiğ köfte de yedim sucukta yedim . Sucuğun zararlı olduğunu hiç bilmiyordum çiğ köfte de çiğ etten yapılmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
Anladım canım sağolAsidik oranı yüksek olduğu için önerilmiyor
Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece sıkıntı yoktur sanırım ya hatta iyidir bileBöyke oluncada çok endişeleniyorum sanki karnimda bebek yok
Her ikisini de yiyorumKızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Sağol bebeğimcanım çok sevindim sağlıkla büyütelim :))) ne zaman gideceksin doktora
kızlar en son 22 temmuzda gittim doktora artık bu hafta randevu aldım fetal sonucunu bekliyordum bakalım ne kadar büyüdü sürekli aklımda 13+3 olacağız soyu kilo ne kadar oluyor çok merak ediyorum elleri ayakları iyice belli olmuştur artık :)
Hosgeldin yerin belliydi valla özledik seniKızlarrrr polemik sebebiyle ceza aldımgeldim
Ben de siziii özledim
Bugün e bebek gezdik arabalara baktık kıyafet baktık cinsiyet net olunca almaya başlarız dedik
Karnım baya çıktı dışarıdan hamile olduğumu bilen aaa çıkmış diyor
Benimde artmadı 57-58 civarları gidiyordum hala öyleKızlar merhaba nasılsınız? Ben daha çoc bisey almadım. Reflü yatagi bitane hastane cikisi beyaz renk aldim daha cinsiyyet bilmedigim icin. Ağız bezleri aldim caramel markasi varya yumuşacık. Bir tanede muslin ortu aldim.
Kızlar bişey sorucam hiç kilosu artmayan varmi? Ben 60kiloydum mayısta şimdi 56,7
Bazende 57,5 falan oluyorum neden artmiyor kilom endişeleniyorum
Yaaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
Ben sucuk da yedim etsiz cigkofte de yedimKızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Ben hamileliğin başından beri çiğköfte yiyorum bildiğin biryerden ve etsiz yiyebilirsib sucukta yiyorum gidip biz yaptırıyoruz marketten almasım hiçKızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Henüz tam araştıramadımB Buffalosos senin kesin fikrin araştırman vardır babybjorn mu 4moms mi ?
Bir de bunların bir iki güzel muadilleri var onları biliyor musun ?
Ben aslında kanguru ve babybjorn akmak istiyorum ama içimde 4moms da
Benim zayıf olmama rağmen şiş bir göbeğim vardı. Şimdi o göbek sertleşti ordan anlıyorum. Rutin kontrollerde haftası ile uyumlu çıkıyorsa dert edecek birşey yok, büyüyorlar Allah'ın izniyle.Bende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yani
Benim zayıf olmama rağmen şiş bir göbeğim vardı. Şimdi o göbek sertleşti ordan anlıyorum. Rutin kontrollerde haftası ile uyumlu çıkıyorsa dert edecek birşey yok, büyüyorlar Allah'ın izniyle.Bende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yani
Canım doğal kuru kayısı yersen daha iyi olur. Zaten ilaçların hep yan etkileri varKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Doktor ayda bir cagiriyor bende merak ediyorum en son 6agustos gitmiştim şimdiden meraklandimBebeğin gelişimi iyi olduğu sürece sıkıntı yoktur sanırım ya hatta iyidir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?