2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Süt sağma makinesi bebek arabası emzirme yastığı tekstil ürünleri sonra da olabilir bez alt açma pamuk ürünleri. Kendine pijama gecelik
Süt sağma makinası çalışan anne değilseniz gerek yok, emzirme yastıgı cidden gereksiz kalabalıktan başka birşey değil, ben kendime kışlık alıyorum su an sadece oda indirimden bir iki oduncı gömlek, pantolon, mont fln bebeğe daha çok erken 5/6 ayı bir doldursın inşallah öyle alırım

Benim 3 yıl önce oğluma almış olduğum kıyafetlerden çok memnun kaldığım markalar oldu asla kumaşları kendini salmadı. Kitikate andwawa İdil baby bir de hellobaby . Ben aziz bebe almıştım 2 kere yıkadıktan sonra kıyafetin şaftı kaydı kullanamadım. Alt üst ayrı takımlar aşırı kullanışlı tulumlara göre. Ayaklılar hiç kullanışlı değil sıcak tutmuyor ille de Ayaklı alacağım derseniz çoraplılar var hatta büyük beden alınıp uzun kullanabilirsiniz. İlk aylarda 1 numaralı bez çok fazla kullanılıyor stok yapabilirsiniz. Genelde gebelik okullarında asla biberon kullanmayın vs diye ebeler söylüyor ama ben doğum yapınca sütüm yeterli değildi bebeğin kan şekeri aşırı düşüktü o yüzden hemen biberonla mama verildi mutlaka alın 1 tane yanınıza bendeki aventin cam küçük modeli o bana baya yetti.

Kefir iyi geliyor,kuru kayısı incir küçük küçük dogra bir bardak Kefirin içine koy mixer yap milkshake gibi oluyor iç iyi gelir içine hamile olmasak keten tohumu da koyuluyor bu tarifte ama hamileyiz keten tohumu yasak

Önceki hamılelıgımden tecrübe ettiğim için okdr çok fazladan gereksiz piyasada sırf satılsın diye üretilen ürün var ki, bir çok şeyi fazladan fazladan almaya hiç gerek yok bebekle beraber alırım çünkü ilk hamılelıgımde baya 4 un üstünde ve boyu uzun dendi cocuk bir çıktı 3250 birde ılk hafta şişlikleri indi 2650 oldu sonra bir anda bir kılo aldı bir uzadı, çok değişken oluyor yani o yuzden bez de stoklamıyorum başka birşeyde lazım oldukça almak daha mantıklı, ama ilk bebek olunca anneler heves edıyor bende öyleydim çünkü ikincide akıllanıyor insan

Çalıştığım için makine en büyük yardımcımdı. Yastıkta şöyle ben aldım çünkü emzirirken aşırı sırt ağrım oldu kullanmaya başladıktan sonra asla olmadı mesela ablam hiç almadı ama yanıma geldiği zaman o da kullandığında rahat olduğunu söyledi ama asla almadı kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda tabikide alışveriş yapması daha doğru. Piyasa derya deniz bir çok ürün ve marka var

Kesinlikle katılıyorum ama bir yandan da arkadaşların söyle bir durumu var piyasa çok değişken her şey zamlaniyor iki üç katına çıkıyor beşik gibi mama sandalyesi ana kucağı gibi büyük parçaları şimdiden almak daha iyi gibi duruyor ama şimdiden bez stoklanmamali eşim de oğlumda bezi stoklardi cocuk buyurdu kullanamazdim yarısını

Soğuk süt,erik ve armut da çalıştırıyor bağırsakları canim

Kızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca

Bende dün kabızdım çok kotu oldum gunlerle çıkamıyorum allah yardimci olsun hepimize

Beyaz lenlebi yemenin ve bol bol su iç canm meyve ye aynı problem bendede vardı Sok sukur 1 haftadır çok rahatım duphalac verdi doktorum.ama kullanmadım lifli yiyecekler o zman gunluk düzenli cikiyorsun

Bende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yani
Bende bu hafta nedense sanki bebeğe bisi olmaz gibi geliyor sonra scmala diyorm kendi kendime kontrolün çarşamba Bi gidip rahtlaycm inşallah cumarteside kızım doğum günüydü kardeşi olacağını söyledik çok mutlu şuanda kızım inşallah çarşamba kontrolüm de güzel geçer

Kızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Çiğ köfte canım istemediği için yemedim ama etsiz yapan yerler var onlardan yiyebilirsin bence. Sucuk aslında yasak sakatat olduğu için ama sucuğu çok severim ayda 1 kere ufacık bir parça yiyorum canım çekiyor. Sucuğun çiğ kalmadığından emin ol iyice pişsin ama kömür gibide yakmamak lazım.

Kızlaaar kutlamayı yaptık veeee bir kızımız olaacaaak
B Buffalosos tabloya ekleyebilirsin bebeğim
canım çok sevindim sağlıkla büyütelim :))) ne zaman gideceksin doktora

kızlar en son 22 temmuzda gittim doktora artık bu hafta randevu aldım fetal sonucunu bekliyordum bakalım ne kadar büyüdü sürekli aklımda 13+3 olacağız soyu kilo ne kadar oluyor çok merak ediyorum elleri ayakları iyice belli olmuştur artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…