- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Süt sağma makinası çalışan anne değilseniz gerek yok, emzirme yastıgı cidden gereksiz kalabalıktan başka birşey değil, ben kendime kışlık alıyorum su an sadece oda indirimden bir iki oduncı gömlek, pantolon, mont fln bebeğe daha çok erken 5/6 ayı bir doldursın inşallah öyle alırımSüt sağma makinesi bebek arabası emzirme yastığı tekstil ürünleri sonra da olabilir bez alt açma pamuk ürünleri. Kendine pijama gecelik
Kefir iyi geliyor,kuru kayısı incir küçük küçük dogra bir bardak Kefirin içine koy mixer yap milkshake gibi oluyor iç iyi gelir içine hamile olmasak keten tohumu da koyuluyor bu tarifte ama hamileyiz keten tohumu yasakKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Önceki hamılelıgımden tecrübe ettiğim için okdr çok fazladan gereksiz piyasada sırf satılsın diye üretilen ürün var ki, bir çok şeyi fazladan fazladan almaya hiç gerek yok bebekle beraber alırım çünkü ilk hamılelıgımde baya 4 un üstünde ve boyu uzun dendi cocuk bir çıktı 3250 birde ılk hafta şişlikleri indi 2650 oldu sonra bir anda bir kılo aldı bir uzadı, çok değişken oluyor yani o yuzden bez de stoklamıyorum başka birşeyde lazım oldukça almak daha mantıklı, ama ilk bebek olunca anneler heves edıyor bende öyleydim çünküSüt sağma makinası çalışan anne değilseniz gerek yok, emzirme yastıgı cidden gereksiz kalabalıktan başka birşey değil, ben kendime kışlık alıyorum su an sadece oda indirimden bir iki oduncı gömlek, pantolon, mont fln bebeğe daha çok erken 5/6 ayı bir doldursın inşallah öyle alırım
Çalıştığım için makine en büyük yardımcımdı. Yastıkta şöyle ben aldım çünkü emzirirken aşırı sırt ağrım oldu kullanmaya başladıktan sonra asla olmadı mesela ablam hiç almadı ama yanıma geldiği zaman o da kullandığında rahat olduğunu söyledi ama asla almadı kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda tabikide alışveriş yapması daha doğru. Piyasa derya deniz bir çok ürün ve marka varSüt sağma makinası çalışan anne değilseniz gerek yok, emzirme yastıgı cidden gereksiz kalabalıktan başka birşey değil, ben kendime kışlık alıyorum su an sadece oda indirimden bir iki oduncı gömlek, pantolon, mont fln bebeğe daha çok erken 5/6 ayı bir doldursın inşallah öyle alırım
Kesinlikle katılıyorum ama bir yandan da arkadaşların söyle bir durumu var piyasa çok değişken her şey zamlaniyor iki üç katına çıkıyor beşik gibi mama sandalyesi ana kucağı gibi büyük parçaları şimdiden almak daha iyi gibi duruyor ama şimdiden bez stoklanmamali eşim de oğlumda bezi stoklardi cocuk buyurdu kullanamazdim yarısınıÖnceki hamılelıgımden tecrübe ettiğim için okdr çok fazladan gereksiz piyasada sırf satılsın diye üretilen ürün var ki, bir çok şeyi fazladan fazladan almaya hiç gerek yok bebekle beraber alırım çünkü ilk hamılelıgımde baya 4 un üstünde ve boyu uzun dendi cocuk bir çıktı 3250 birde ılk hafta şişlikleri indi 2650 oldu sonra bir anda bir kılo aldı bir uzadı, çok değişken oluyor yani o yuzden bez de stoklamıyorum başka birşeyde lazım oldukça almak daha mantıklı, ama ilk bebek olunca anneler heves edıyor bende öyleydim çünküikincide akıllanıyor insan
Soğuk süt,erik ve armut da çalıştırıyor bağırsakları canimKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Bende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yaniBenim de başlangıçdan düşük kilom malesef 3 kg falan. İnşallah bundan sonra alabiliriz.
Böyke oluncada çok endişeleniyorum sanki karnimda bebek yokBende de aynı durum var kilo aynı karnım da yok denecek şekilde. Hiç öyle iştahım falan da yok sırf yemek için yiyorum
Çiğ köfte hep yiyorum etsiz satılıyor zaten bulgur köftesi gibi oluyorKızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Bende dün kabızdım çok kotu oldum gunlerle çıkamıyorum allah yardimci olsun hepimizeKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Beyaz lenlebi yemenin ve bol bol su iç canm meyve ye aynı problem bendede vardı Sok sukur 1 haftadır çok rahatım duphalac verdi doktorum.ama kullanmadım lifli yiyecekler o zman gunluk düzenli cikiyorsunKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Bende bu hafta nedense sanki bebeğe bisi olmaz gibi geliyor sonra scmala diyorm kendi kendime kontrolün çarşamba Bi gidip rahtlaycm inşallah cumarteside kızım doğum günüydü kardeşi olacağını söyledik çok mutlu şuanda kızım inşallah çarşamba kontrolüm de güzel geçerBende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yani
hamileliğimin başından beri yiyorum ikisini de hiç sorgulamamıştım :)Kızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Sucugu çok iyi pişirmen lazımKızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Çiğ köfte canım istemediği için yemedim ama etsiz yapan yerler var onlardan yiyebilirsin bence. Sucuk aslında yasak sakatat olduğu için ama sucuğu çok severim ayda 1 kere ufacık bir parça yiyorum canım çekiyor. Sucuğun çiğ kalmadığından emin ol iyice pişsin ama kömür gibide yakmamak lazım.Kızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
canım çok sevindim sağlıkla büyütelim :))) ne zaman gideceksin doktora
Ya ben çiğ köfte de yedim sucukta yedim . Sucuğun zararlı olduğunu hiç bilmiyordum çiğ köfte de çiğ etten yapılmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorumKızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?