2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Calisan anne degildim ama süt sagma makinasi cok is görüyor özellikle fiskirir tarzda sut akiyorsa uzmanlar basta az bi sagim istiyorlar ve 3 ay süt akimi gecmiyor bosa akmasi yerine sagilip buzluga atilmasi bana daha mantikli geliyor

Anladım canım yani bilgim yok açıkçası ilaçla ilgili ama zaten ben ilaç kullanmadan öyleyim çok çabuk yoruluyorum gün boyu yatmaktan başka bi şey yapmak istemiyorum tamamiyle ilaçla mı ilgili acaba diye diyorum bu durum

Benim yavan yayık gibi şiş yanlara doğru of tüm belirtilerin kız olması beni daha da geriyor böyle durumda her şey mi yalan olur bir teoride mi tutmaz ne biçim iş bende ki

Kızlar en yakın arkadaşım eczaci..ona doktorun bana gynoferon yazdığını nasıl kullanmam gerektiğini sordum .. o da bana demir ilaçları kullanırken daha iyi emilimi icin 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında kahve çay ve süt ürünlerini kullanmamam gerektiğini söyledi.. kullanan arkadaşlar varsa bilgisi olsun

Kızlar demin koltuğu yaktım ütüyle ya küçük bisey ütüleyeyim dedim koca ütü masasını indirmiyim dedim olana bakın
L koltuk bi de yenisini de alamayız suan L koltuk örtüsü alayım bir süre idare etsin eşim geldi kapıda kötü bisey oldu dedim adamın aklı cıktı bebeğe sana mı bisey oldu noldu diye yok dedim koltuğu yaktım sevindi iyi dedim şükür
Ama ben bunu nasıl yaptım anlamadım ya ütüyü koymamla yanması bir oldu yapıstı resmen
Ama daha önce de yapıyordum ütünün seramik bozulmuş galiba

Eklentiler

• 08B38FBC-BB05-45F6-A403-7FE0F38BB572.webp
    121,9 KB · Görüntüleme: 162
Çok geçmiş olsun

Koparmış resmen ya nasıl olmuş. Sana bişey olmasında cana gelince mala gelsin. Uzulme

İlacın ekstra uyku yaptığını biliyorum canım zaten halsizim herhalde üstüne onuda içince etkiliyor. Sadece bulantılarımın 14den sonra geçmesini umuyorum ya lütfen

Bu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
İnşallah tertemiz çıkar. Sonuç ne zaman belli olurmuş

Benim bebişin cinsiyette belli oldu canım erkekmiş ekleyebilirsin

Bu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsun inşallah bu süreci stressiz bir şekilde atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…