- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Göbegin çıktımı? Ben dun 14hafta oldum internetde 14weekpregnantlara bakiyorum da hepsinin gobegi nasiıda buyumus benimki p kadar degil diye stress ysptim)Benimde artmadı 57-58 civarları gidiyordum hala öyle
Bende 47 kiloydum çok kustuğum için hiç alamadım 46 ya düştümKızlar merhaba nasılsınız? Ben daha çoc bisey almadım. Reflü yatagi bitane hastane cikisi beyaz renk aldim daha cinsiyyet bilmedigim icin. Ağız bezleri aldim caramel markasi varya yumuşacık. Bir tanede muslin ortu aldim.
Kızlar bişey sorucam hiç kilosu artmayan varmi? Ben 60kiloydum mayısta şimdi 56,7
Bazende 57,5 falan oluyorum neden artmiyor kilom endişeleniyorum
Tebrikkk ederimmmm
İlk gebeliklerde karın geç çıkıyor. Bi de insnalar 8. Haftadaki şişkinliği de karın çıkması sanabiliyo yani. Ben gebe kalmadan önce çok yemek yiyebildiğim zamanlar daha çok göbeğim oluyodu güzel bi yemekten sonraGöbegin çıktımı? Ben dun 14hafta oldum internetde 14weekpregnantlara bakiyorum da hepsinin gobegi nasiıda buyumus benimki p kadar degil diye stress ysptim)
Soldakini kullandım çok memnun kaldımSu ikisine bayıldım ya
Bende de öyle oldu ben hamile olduğumu bilmezken aralıklı oruç yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyodum o süreçte 5 kilo verdim meğer o dönemde hamileymişim 2 hafta falan sürdü sonra iştahım kalmadı zaten hamile olduğumu öğrendikten sonra da 2 kilo daha verdim üstelik normal yediğimi düşünürken anlamadım nasıl kilo verdiğimi yani hamile kaldığım zamandan bu yana toplam 7 kilo vermişimKızlar merhaba nasılsınız? Ben daha çoc bisey almadım. Reflü yatagi bitane hastane cikisi beyaz renk aldim daha cinsiyyet bilmedigim icin. Ağız bezleri aldim caramel markasi varya yumuşacık. Bir tanede muslin ortu aldim.
Kızlar bişey sorucam hiç kilosu artmayan varmi? Ben 60kiloydum mayısta şimdi 56,7
Bazende 57,5 falan oluyorum neden artmiyor kilom endişeleniyorum
Bende bu anakucagindan istiyorum da. Çok pasif kalmaz umarim dönmüyor bunlarSu ikisine bayıldım ya
Kontrolum bide 6 eylul o zamana kadar bekle bekle içime kurt dusuyirBenim zayıf olmama rağmen şiş bir göbeğim vardı. Şimdi o göbek sertleşti ordan anlıyorum. Rutin kontrollerde haftası ile uyumlu çıkıyorsa dert edecek birşey yok, büyüyorlar Allah'ın izniyle.
nasıl yapıyorsunuz diet diyetistene mi gidiyorsunuz ben de vermek istiyorum aslındateşekkür ederim kızlar bende iyi pişirip yedim ama bana neden yedin diyenler oldu bi sormak istedim .Bu arada kilo almamak daha iyi bebek sizdeki vitaminleri alıyor ben şuan üstüne kilo verme diyetindeyim kilolu hamile kaldığım için hoca 6 7 verirsin sonrasını koruruz dedi
Ben gecen hafta baya yedim kusma bilanti falan olmadi amma kilom artmamiş hiç. Gobegimde çok çıkmamış stres oldum bemim gibi olan var mı acaba diyeBende de öyle oldu ben hamile olduğumu bilmezken aralıklı oruç yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyodum o süreçte 5 kilo verdim meğer o dönemde hamileymişim 2 hafta falan sürdü sonra iştahım kalmadı zaten hamile olduğumu öğrendikten sonra da 2 kilo daha verdim üstelik normal yediğimi düşünürken anlamadım nasıl kilo verdiğimi yani hamile kaldığım zamandan bu yana toplam 7 kilo vermişim
Evet bendede ilk her hafta kontrole gidip bebegime bakmak istiyorum acaba nasilİlk gebeliklerde karın geç çıkıyor. Bi de insnalar 8. Haftadaki şişkinliği de karın çıkması sanabiliyo yani. Ben gebe kalmadan önce çok yemek yiyebildiğim zamanlar daha çok göbeğim oluyodu güzel bi yemekten sonra
Kuzum bence hiç stres yapma benim arkadaşım yeni doğum yaptı 5 aylık hamileyken biz fark etmiyoduk hiç göbüşünü yoktu yani iç karnın büyük demiş doktor doğuma giderken bile normalde 6 aylık gibi olan bi karınla gittiBen gecen hafta baya yedim kusma bilanti falan olmadi amma kilom artmamiş hiç. Gobegimde çok çıkmamış stres oldum bemim gibi olan var mı acaba diye
Teşekkür ederim rahatladlmKuzum bence hiç stres yapma benim arkadaşım yeni doğum yaptı 5 aylık hamileyken biz fark etmiyoduk hiç göbüşünü yoktu yani iç karnın büyük demiş doktor doğuma giderken bile normalde 6 aylık gibi olan bi karınla gitti
Yaaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
Teşekkür ederimTebrikkk ederimmmm
Benim de öyle 2 prilam kullanıyorum bana mısın demiyor. Hastanede yattığım sırada başka ilaç cerdiler ama taburculuktan sonra sadece prilamla devam ettik. Siz başka ilaç kullandınız mı?Teşekkür ederimhepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşalım
Buarada hanımlar bulantılarım hala bitmiyor çok yoruldumhalsizim her koku rahatsız ediyor canım birşey yapmak istemiyor zaten 4 kilo verdim ona da canım sıkılıyor. Kusmalarım yok sadece 2 kere olmuştu ama bulantılar asla geçmiyor
Bulantı ilacı kullanıyo musun bende de hala bazı kokulara hassasiyet var hemen burnumu tıkıyorum kokuyu almamak için ama bulantı uzun süreli olan bi şeyse belki ilaç kullanman gerekir canımTeşekkür ederimhepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşalım
Buarada hanımlar bulantılarım hala bitmiyor çok yoruldumhalsizim her koku rahatsız ediyor canım birşey yapmak istemiyor zaten 4 kilo verdim ona da canım sıkılıyor. Kusmalarım yok sadece 2 kere olmuştu ama bulantılar asla geçmiyor
Yok sadece prilam ama ben 2şer tane almıyorum.Benim de öyle 2 prilam kullanıyorum bana mısın demiyor. Hastanede yattığım sırada başka ilaç cerdiler ama taburculuktan sonra sadece prilamla devam ettik. Siz başka ilaç kullandınız mı?
Kullanıyorum canım aslında çok direndim içmemek için 10.haftaya kadar 2 kere falan kullandım. Zararı olduğu için değil de bağışıklık kazanıp artık etki etmez diye sürekli almak istemedim. Ama 13. Hafta bitmek üzere ve neredeyse hergün 1 tane içiyorumBulantı ilacı kullanıyo musun bende de hala bazı kokulara hassasiyet var hemen burnumu tıkıyorum kokuyu almamak için ama bulantı uzun süreli olan bi şeyse belki ilaç kullanman gerekir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?