2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bende 47 kiloydum çok kustuğum için hiç alamadım 46 ya düştüm aslında almak da istemiyorum çok fazla ilk aylar ama işte bir iki kilo alsaydım iyiydi.

Ben kabızlığa çözümü aç karnın aktivia meyveli yoğurt yemeyle buldum arkadaşlar. Zararlı mıdır bilmiyorum tabi

Göbegin çıktımı? Ben dun 14hafta oldum internetde 14weekpregnantlara bakiyorum da hepsinin gobegi nasiıda buyumus benimki p kadar degil diye stress ysptim)
İlk gebeliklerde karın geç çıkıyor. Bi de insnalar 8. Haftadaki şişkinliği de karın çıkması sanabiliyo yani. Ben gebe kalmadan önce çok yemek yiyebildiğim zamanlar daha çok göbeğim oluyodu güzel bi yemekten sonra

Bende de öyle oldu ben hamile olduğumu bilmezken aralıklı oruç yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyodum o süreçte 5 kilo verdim meğer o dönemde hamileymişim 2 hafta falan sürdü sonra iştahım kalmadı zaten hamile olduğumu öğrendikten sonra da 2 kilo daha verdim üstelik normal yediğimi düşünürken anlamadım nasıl kilo verdiğimi yani hamile kaldığım zamandan bu yana toplam 7 kilo vermişim

Benim zayıf olmama rağmen şiş bir göbeğim vardı. Şimdi o göbek sertleşti ordan anlıyorum. Rutin kontrollerde haftası ile uyumlu çıkıyorsa dert edecek birşey yok, büyüyorlar Allah'ın izniyle.
Kontrolum bide 6 eylul o zamana kadar bekle bekle içime kurt dusuyir

nasıl yapıyorsunuz diet diyetistene mi gidiyorsunuz ben de vermek istiyorum aslında

Ben gecen hafta baya yedim kusma bilanti falan olmadi amma kilom artmamiş hiç. Gobegimde çok çıkmamış stres oldum bemim gibi olan var mı acaba diye

Evet bendede ilk her hafta kontrole gidip bebegime bakmak istiyorum acaba nasil

Benim göbeğim çıktı zayıfım ve belli oluyor hamile olduğumu bilenler farkediyor hemen.Cinsiyete göre farkediyor diyorlar doğru mu bilemiyorum ama benim ki biraz sivri gibi arkadaşımla aramızda bir gün var göbeğini atınca direk erkek olabilir mi demiştim erkekmiş bende ufaktan tırstım biraz

Ben gecen hafta baya yedim kusma bilanti falan olmadi amma kilom artmamiş hiç. Gobegimde çok çıkmamış stres oldum bemim gibi olan var mı acaba diye
Kuzum bence hiç stres yapma benim arkadaşım yeni doğum yaptı 5 aylık hamileyken biz fark etmiyoduk hiç göbüşünü yoktu yani iç karnın büyük demiş doktor doğuma giderken bile normalde 6 aylık gibi olan bi karınla gitti

Yaaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim

Tebrikkk ederimmmm
Teşekkür ederim hepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşalım

Buarada hanımlar bulantılarım hala bitmiyor çok yoruldum halsizim her koku rahatsız ediyor canım birşey yapmak istemiyor zaten 4 kilo verdim ona da canım sıkılıyor. Kusmalarım yok sadece 2 kere olmuştu ama bulantılar asla geçmiyor

Benim de öyle 2 prilam kullanıyorum bana mısın demiyor. Hastanede yattığım sırada başka ilaç cerdiler ama taburculuktan sonra sadece prilamla devam ettik. Siz başka ilaç kullandınız mı?

Bulantı ilacı kullanıyo musun bende de hala bazı kokulara hassasiyet var hemen burnumu tıkıyorum kokuyu almamak için ama bulantı uzun süreli olan bi şeyse belki ilaç kullanman gerekir canım

Benim de öyle 2 prilam kullanıyorum bana mısın demiyor. Hastanede yattığım sırada başka ilaç cerdiler ama taburculuktan sonra sadece prilamla devam ettik. Siz başka ilaç kullandınız mı?
Yok sadece prilam ama ben 2şer tane almıyorum.
Bulantı ilacı kullanıyo musun bende de hala bazı kokulara hassasiyet var hemen burnumu tıkıyorum kokuyu almamak için ama bulantı uzun süreli olan bi şeyse belki ilaç kullanman gerekir canım
Kullanıyorum canım aslında çok direndim içmemek için 10.haftaya kadar 2 kere falan kullandım. Zararı olduğu için değil de bağışıklık kazanıp artık etki etmez diye sürekli almak istemedim. Ama 13. Hafta bitmek üzere ve neredeyse hergün 1 tane içiyorum Uyuşukluk yapıyor uykum geliyor bütün günüm hareketsiz geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…