2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Allah yardımcınız olsun inşallah temiz çıkar sonucunuz

Bu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Prensesimiz güzel sonuçlarla gelecek kuzumuz derin bir nefes alacağız nazlııı minnosumuz olacak vallaaa hepimizi panik yaptırdı

Yaaa yerim ben onu masallah ona her aklıma geldiğinde dua ediyorum insallah tertemiz sap sağlam çıkacak sonuçlarınız

İnşallah çok güzel gelsin sonucun canım, Allah'ım yardimcin olsun

Kızlar ben artık çok yoruldum kusmaktan doktoruma yazdım Perşembe gününü beklemek istemiyorum.Ağladım kustuktan sonra az önce.Yani yatış verebilirlerse versinler gerçekten bir gün iyiysem diğer gün çok kötü oluyorum.Başımda çok ağrıyor bugün oksijen seviyem de düşük çıkmış hep.Dua edin bana da lütfen şu günleri atlatayım bebeğim de sağlıklı olsun

Benimde hala geçmedi malesef daha bugün kustum 15. Haftamdayım Allah yardımcımız olsun inşallah

Benimde ilk 12 hafta sorunum yoktu son 2 haftadır kusmaya başladım baş ağrısı asla geçmiyor bugün 14+1 olduk sabah işyerinde fenalaştım elim ayağım titremeye başladı ter içinde kaldım bir anda kimse de gelmemişti o kadar çok kustum ki bayılacaktım

Kaç haftalıksınız rabbim tez zamanda kurtarsın benimde 12. Haftaya kadar inanılmaz bulantı ve halsizliğim vardı sonra biraz rahatladım insallah tez zamanda

Rabbim şifa versin inşallah çok zor benim de hala bulantilarim var maalesef

Kızlar rabbim kurtarsın
Bende tekrar başlayacak diye o kadar çok korkuyorum ki

Kızlar yoyko bear 360 diye bi oto koltuğu aldim inanılmaz güzel biraz araştırdım
Hepsi burada %15 indirimle aldım düşünen varsa haberi olsun
Ben biraz büyüklerden başladım alışverişe

Rabbim yardımcın olsun sana da bebeğine de sağlık versin inşallah

Kızlar yoyko bear 360 diye bi oto koltuğu aldim inanılmaz güzel biraz araştırdım
Hepsi burada %15 indirimle aldım düşünen varsa haberi olsun
Ben biraz büyüklerden başladım alışverişe
İnceledim şimdi baya iyi duruyor yenidoğan için uygun mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…