Allah yardımcınız olsun inşallah temiz çıkar sonucunuzBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Yaa hahahBenim yavan yayık gibi şiş yanlara doğruof tüm belirtilerin kız olması beni daha da geriyor böyle durumda her şey mi yalan olur bir teoride mi tutmaz ne biçim iş bende ki
PrensesimizBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Yaaa yerim ben onu masallah ona her aklıma geldiğinde dua ediyorum insallah tertemiz sap sağlam çıkacak sonuçlarınızBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
İnşallah çok güzel gelsin sonucun canım, Allah'ım yardimcin olsunBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.. prensesimiz sağlıkla gelir hayataBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Nekadar aldınız nerde aldınız bende düşünüyorum almayı.gunde 2defa dinlersem kalp atışı bişey olurmurmuCok tesekkur ederimBen de dayanamadım hemen bundan sipariş vermistim umarim iyi cikar.
Benimde hala geçmedi malesef daha bugün kustum 15. HaftamdayımKızlar ben artık çok yoruldum kusmaktan doktoruma yazdım Perşembe gününü beklemek istemiyorum.Ağladım kustuktan sonra az önce.Yani yatış verebilirlerse versinler gerçekten bir gün iyiysem diğer gün çok kötü oluyorum.Başımda çok ağrıyor bugün oksijen seviyem de düşük çıkmış hep.Dua edin bana da lütfen şu günleri atlatayım bebeğim de sağlıklı olsun
Benim yarın 13 bitiyor yani hafifler diye bekliyorum yokBenimde hala geçmedi malesef daha bugün kustum 15. HaftamdayımAllah yardımcımız olsun inşallah
Bende hafifler dedim 14te çok kötü arttı 2 serum aldım mecburenBenim yarın 13 bitiyor yani hafifler diye bekliyorum yokaminn
Canım bugün hastaneye gittim doktor gyno ferro sanol diye bir demir ilacı ve pregnom max diye bir multivitamin verdi aynı zamanda d vitaminine de devam et dedi. Bunlar doğuma kadar kullanılacakmış.Sağol canım bana onu da vermedi
Kaç haftalıksınız rabbim tez zamanda kurtarsın benimde 12. Haftaya kadar inanılmaz bulantı ve halsizliğim vardı sonra biraz rahatladım insallah tez zamandaKızlar ben artık çok yoruldum kusmaktan doktoruma yazdım Perşembe gününü beklemek istemiyorum.Ağladım kustuktan sonra az önce.Yani yatış verebilirlerse versinler gerçekten bir gün iyiysem diğer gün çok kötü oluyorum.Başımda çok ağrıyor bugün oksijen seviyem de düşük çıkmış hep.Dua edin bana da lütfen şu günleri atlatayım bebeğim de sağlıklı olsun
Rabbim şifa versin inşallah çok zor benim de hala bulantilarim var maalesefKızlar ben artık çok yoruldum kusmaktan doktoruma yazdım Perşembe gününü beklemek istemiyorum.Ağladım kustuktan sonra az önce.Yani yatış verebilirlerse versinler gerçekten bir gün iyiysem diğer gün çok kötü oluyorum.Başımda çok ağrıyor bugün oksijen seviyem de düşük çıkmış hep.Dua edin bana da lütfen şu günleri atlatayım bebeğim de sağlıklı olsun
Rabbim yardımcın olsun sana da bebeğine de sağlık versin inşallahBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
İnceledim şimdi baya iyi duruyor yenidoğan için uygun mu acabaKızlar yoyko bear 360 diye bi oto koltuğu aldim inanılmaz güzel biraz araştırdım
Hepsi burada %15 indirimle aldım düşünen varsa haberi olsun
Ben biraz büyüklerden başladım alışverişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?