O minnaği sevsin teyzeleri Rabbim annesini korktuğunu uğratmasin yüreğine ferahlık versinBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Evet 0-36 kg kadar bir video izledimİnceledim şimdi baya iyi duruyor yenidoğan için uygun mu acaba
0-36 ibaresini gördüm de içinde ekstra ped göremediğim için kafam karıştı. Evet baya güvenli gözüküyor gerçekten favoriledimEvet 0-36 kg kadar bir video izledim
Yenidoğana arabada döndürüp uygunlastiriyorsun hem kullanışlı hem de güzel güvenli gözüküyor
Pedleri var içinde ayicik şeklinde sırt desteği falan da var0-36 ibaresini gördüm de içinde ekstra ped göremediğim için kafam karıştı. Evet baya güvenli gözüküyor gerçekten favoriledim
Harika görünüyor gerçektenPedleri var içinde ayicik şeklinde sırt desteği falan da var
Ben aldım ilk hamılelıgımde hiçte öyle boşa akacak sütüm yoktu çünkü süt yoktuCalisan anne degildim ama süt sagma makinasi cok is görüyor özellikle fiskirir tarzda sut akiyorsa uzmanlar basta az bi sagim istiyorlar ve 3 ay süt akimi gecmiyor bosa akmasi yerine sagilip buzluga atilmasi bana daha mantikli geliyor
Duphaston kullandın mı bana doktor verdi iyi geldi düzeldi çok şükürKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Hayır canım ne ilacı acaba oDuphaston kullandın mı bana doktor verdi iyi geldi düzeldi çok şükür
Hazımsızlık için işte karnım şişiyordu ama gelmiyordu söyledim doktora verdi iyi geldi sıvı bir ilaç içiyosun günde 3 kere falanHayır canım ne ilacı acaba o
13+0 ım aminn inşallah benimkiler de kesilir en kısa süredeKaç haftalıksınız rabbim tez zamanda kurtarsın benimde 12. Haftaya kadar inanılmaz bulantı ve halsizliğim vardı sonra biraz rahatladım insallah tez zamanda
Aminn bu bulantıları çeken herkesi en kısa sürede rahatlatsin RabbimRabbim şifa versin inşallah çok zor benim de hala bulantilarim var maalesef
Duphaston değilde duphalac olabilir mi acaba?Duphaston kullandın mı bana doktor verdi iyi geldi düzeldi çok şükür
Bir söyleyim bidaha ki gittiğimde. İlacı düzenli olarak sürekli mi kullanıyoruz pekiHazımsızlık için işte karnım şişiyordu ama gelmiyordu söyledim doktora verdi iyi geldi sıvı bir ilaç içiyosun günde 3 kere falan
Benim de aynı enseden vuran bir baş ağrım var parol aldim ama faydası olmuyor tansiyonu ölçtü eşim az önce 10 a 63-4 gündür geçmeyen baş ağrım var bugün hastanede parol serum ve normal serum verdiler ama bana mısın demedi enseden geliyor tansiyonum herşeyim normal napcam bilmiyorum
Ay evet öyle bişi işteDuphaston değilde duphalac olabilir mi acaba?
Ay benimde 10 a 6 kaçıncı haftadasınBenim de aynı enseden vuran bir baş ağrım var parol aldim ama faydası olmuyor tansiyonu ölçtü eşim az önce 10 a 6
Yok ben 2 gün falan kullandım geçtiBir söyleyim bidaha ki gittiğimde. İlacı düzenli olarak sürekli mi kullanıyoruz peki
Ben makinami dogumdan sonra aldim durumumu gözlemleyip dolap bekletmedim o yüzden bayagi iş gördü.sen öncesi almissin galiba canimBen aldım ilk hamılelıgımde hiçte öyle boşa akacak sütüm yoktu çünkü süt yoktu, sağıldıkça süt artırır dedikleri için aldım, ama alakası bile olmadı, oğlum emme yetisi yerine geldikçe çene kasları güçlendikçe bende takviyeler kullandıkça sütüm arttı ilk 6 ay mama ile besledim ben çocuğumu ilk ağız sütüde şırıngalarla çekip vermişlerdi hemşireler hastanedeki pompalar bile işe yaramadı yani,6 aydan sonra benim normal bir şekilde sütüm gelmeye başladı, o yüzden diyorum gereksiz öncesi alınması lazım olmayan birşey, benim ki gibi tam tersi durumda söz konusu olabilir. Dolap bekledi benımkı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?