2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet 0-36 kg kadar bir video izledim
Yenidoğana arabada döndürüp uygunlastiriyorsun hem kullanışlı hem de güzel güvenli gözüküyor
0-36 ibaresini gördüm de içinde ekstra ped göremediğim için kafam karıştı. Evet baya güvenli gözüküyor gerçekten favoriledim

Calisan anne degildim ama süt sagma makinasi cok is görüyor özellikle fiskirir tarzda sut akiyorsa uzmanlar basta az bi sagim istiyorlar ve 3 ay süt akimi gecmiyor bosa akmasi yerine sagilip buzluga atilmasi bana daha mantikli geliyor
Ben aldım ilk hamılelıgımde hiçte öyle boşa akacak sütüm yoktu çünkü süt yoktu , sağıldıkça süt artırır dedikleri için aldım, ama alakası bile olmadı, oğlum emme yetisi yerine geldikçe çene kasları güçlendikçe bende takviyeler kullandıkça sütüm arttı ilk 6 ay mama ile besledim ben çocuğumu ilk ağız sütüde şırıngalarla çekip vermişlerdi hemşireler hastanedeki pompalar bile işe yaramadı yani,6 aydan sonra benim normal bir şekilde sütüm gelmeye başladı, o yüzden diyorum gereksiz öncesi alınması lazım olmayan birşey, benim ki gibi tam tersi durumda söz konusu olabilir. Dolap bekledi benımkı yani

Duphaston kullandın mı bana doktor verdi iyi geldi düzeldi çok şükür

3-4 gündür geçmeyen baş ağrım var bugün hastanede parol serum ve normal serum verdiler ama bana mısın demedi enseden geliyor tansiyonum herşeyim normal napcam bilmiyorum

3-4 gündür geçmeyen baş ağrım var bugün hastanede parol serum ve normal serum verdiler ama bana mısın demedi enseden geliyor tansiyonum herşeyim normal napcam bilmiyorum
Benim de aynı enseden vuran bir baş ağrım var parol aldim ama faydası olmuyor tansiyonu ölçtü eşim az önce 10 a 6

Ben makinami dogumdan sonra aldim durumumu gözlemleyip dolap bekletmedim o yüzden bayagi iş gördü.sen öncesi almissin galiba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…