2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canım bugün hastaneye gittim doktor gyno ferro sanol diye bir demir ilacı ve pregnom max diye bir multivitamin verdi aynı zamanda d vitaminine de devam et dedi. Bunlar doğuma kadar kullanılacakmış.
Sağol canım ben de gidicem yarın tekrar hatırlatayım yazsın artık bi şey 1 haftadır boş geçiyorum çünkü

Ayy baya kötü olmuş ama allahtan bi anda alev galan almamış. Geçmiş olsun.
Örtü alsan bile oranın açık kalmaması için koltuk tamircilerine de sor istersen oraya yama gibi bir şey yaparlar üzerine de örtü örtersin. Daha sonra yeni koltuk almak yerine komple kaplamasını da değiştirebilirsin.

Bu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Her şey temiz çakacak inşallah canım , sen içini ferah tut ne kadarda tatlı elleriyle yüzünü kapatmış bir de

Bende aynıyım 5 ağustosta gittim kontrolüm 3 eylülde . Geçen hafta gidip yeniden gördük bebeği ama yine gitmek istiyorum zaman geçmiyor merak ediyorum
Bende çok merak ediyorum. 2 doktora gidiyorum o yüzden. Bi devlette bi özelde benim ikiz olduğu için kontroller 3 haftada bir ama iki doktora gittiğim için 3 hafta beklememiş oluyorum
Ya inşallah bebeklerimizi tam olarak hissetmeye başlasaydık bu kadar merak etmezdik o zaman diye düşünüyorum

Kızlar gece kötüleştim ben 2 saat içinde 10 defa kustum artık midemde birşey de kalmadı safra kusmaya başladım babam acile getirdi koştur koştur şimdi 3 tane serum alıyorum sabah da doktoruma muayene olacağım inşallah.Bebeği gördük çok şükür kalp atışını ama çok korktum kendimi hazırladım herşeye felan

Evet canım bence de hissedebilsek merakımız geçecek

B Buffalosos bencede canım istersen bir koltukçuyla görüş bu sefer orası açıkta kalınca çabuk eskimeye başlar önce yama olması lazım yada direk bir kaplamayı görüş bakalım örtü fiyatıyla karşılaştırırsın.

ah canım yaa, ınsallah bır an once duzelırsın yaa cok gecmıs olsun

Nekadar aldınız nerde aldınız bende düşünüyorum almayı.gunde 2defa dinlersem kalp atışı bişey olurmurmu
Hepsiburadadan siparis verdim. Gunde 2 defa biraz fazla gibi geldi ama zarari var mi bilmiyorum inan ben de. Oncesinde kalp durmasi nedeniyle kayiplarim var o yuzden aldim ben de bakalim insallah ise yarar.

Ben makinami dogumdan sonra aldim durumumu gözlemleyip dolap bekletmedim o yüzden bayagi iş gördü.sen öncesi almissin galiba canim
Aynen öncesinde almıştım indirimde diye (6 sene önce 500 kusurdu galıba indirime girmişti baya güzel indirim e öyle almıstım) işte erken almaya gerek yok mesela bu ürünü onu demek istedim

Vallahi kızlar ben de aynı durumdayım midesi bulananlara çok geçmiş olsun hepimizin inşallah bir an önce geçer ben de mide bağırsak enfeksiyonu olmuşum geçen hafta çok kötüydüm ondan önceki hafta full başım ağrıyordu şu an 15 haftalığım bebekle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama midem bazen bulanabiliyor bir de son iki gündür biraz kabızim doktor ishal olmadığın için güzel muhtemelen enfeksiyon düşüyordur dedi salgın varmış sanırım yediklerimizden falan bile bulaşabiliyormuş yani İnşallah bir an önce geçer

Maşallah yaaa sizede büyük supriz olmuştur benimde öyle olsa keşke diyecemde kocaman pipiyi gösterdi bak burası diye değişmez sanırsam

Valla ben hiçbir şeye net gözüyle bakmıyorum artık.
Korunmayı bıraktığım tarih ovülasyondan 1 hafta sonrasıydı, olması mümkün olmayan ay baktım hamileyim. Ki ilk kızımda aylarca uğtaşmıştım olmamıştı, bunda resmen tek korunmasız ilişki ile oldu.
Gittik kese yok bebek yok, meğer eski sezaryen dikişi arkasındaymış ondan göremiyormuş ultrason. Güç bela bulduk.
Tüm belirtilerim erkek, kız gebeliğini yaşadım alakası yok.
Ama bebek, hop kız oldu.
Bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…