- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Sağol canım ben de gidicem yarın tekrar hatırlatayım yazsın artık bi şey 1 haftadır boş geçiyorum çünküCanım bugün hastaneye gittim doktor gyno ferro sanol diye bir demir ilacı ve pregnom max diye bir multivitamin verdi aynı zamanda d vitaminine de devam et dedi. Bunlar doğuma kadar kullanılacakmış.
Banada fitill verdi oda bir işe yaramadı en son verdiği fitil ile geçmezse kültür alıcam senden dediBende de var maalesef akinti doktorum fitil verdi
Ayy baya kötü olmuş ama allahtan bi anda alev galan almamış. Geçmiş olsun.Kızlar demin koltuğu yaktım ütüyle ya küçük bisey ütüleyeyim dedim koca ütü masasını indirmiyim dedim olana bakın
L koltuk bi de yenisini de alamayız suan L koltuk örtüsü alayım bir süre idare etsin eşim geldi kapıda kötü bisey oldu dedim adamın aklı cıktı bebeğe sana mı bisey oldu noldu diye yok dedim koltuğu yaktım sevindi iyi dedim şükür
Ama ben bunu nasıl yaptım anlamadım ya ütüyü koymamla yanması bir oldu yapıstı resmen
Ama daha önce de yapıyordum ütünün seramik bozulmuş galiba
Her şey temiz çakacak inşallah canım , sen içini ferah tutBu minik kıza bir buçuk hafta sonra amniyosentez yaptıracağım. Umarım negatif gelir temiz çıkar da kızlar normale döneriz bizde. Sizden dua, iyi dilek ve enerji istemeye geldik
Bende çok merak ediyorum. 2 doktora gidiyorum o yüzden. Bi devlette bi özeldeBende aynıyım 5 ağustosta gittim kontrolüm 3 eylülde . Geçen hafta gidip yeniden gördük bebeği ama yine gitmek istiyorum zaman geçmiyor merak ediyorum
Evet canım bence de hissedebilsek merakımız geçecekBende çok merak ediyorum. 2 doktora gidiyorum o yüzden. Bi devlette bi özeldebenim ikiz olduğu için kontroller 3 haftada bir ama iki doktora gittiğim için 3 hafta beklememiş oluyorum
Ya inşallah bebeklerimizi tam olarak hissetmeye başlasaydık bu kadar merak etmezdik o zaman diye düşünüyorum
B Buffalosos bencede canım istersen bir koltukçuyla görüş bu sefer orası açıkta kalınca çabuk eskimeye başlar önce yama olması lazım yada direk bir kaplamayı görüş bakalım örtü fiyatıyla karşılaştırırsın.Ayy baya kötü olmuş ama allahtan bi anda alev galan almamış. Geçmiş olsun.
Örtü alsan bile oranın açık kalmaması için koltuk tamircilerine de sor istersen oraya yama gibi bir şey yaparlar üzerine de örtü örtersin. Daha sonra yeni koltuk almak yerine komple kaplamasını da değiştirebilirsin.
ah canım yaa, ınsallah bır an once duzelırsın yaaKızlar ben artık çok yoruldum kusmaktan doktoruma yazdım Perşembe gününü beklemek istemiyorum.Ağladım kustuktan sonra az önce.Yani yatış verebilirlerse versinler gerçekten bir gün iyiysem diğer gün çok kötü oluyorum.Başımda çok ağrıyor bugün oksijen seviyem de düşük çıkmış hep.Dua edin bana da lütfen şu günleri atlatayım bebeğim de sağlıklı olsun
Hepsiburadadan siparis verdim. Gunde 2 defa biraz fazla gibi geldi ama zarari var mi bilmiyorum inan ben de. Oncesinde kalp durmasi nedeniyle kayiplarim var o yuzden aldim ben de bakalim insallah ise yarar.Nekadar aldınız nerde aldınız bende düşünüyorum almayı.gunde 2defa dinlersem kalp atışı bişey olurmurmu
Aynen öncesinde almıştım indirimde diye (6 sene önce 500 kusurdu galıba indirime girmişti baya güzel indirim e öyle almıstım) işte erken almaya gerek yok mesela bu ürünü onu demek istedimBen makinami dogumdan sonra aldim durumumu gözlemleyip dolap bekletmedim o yüzden bayagi iş gördü.sen öncesi almissin galiba canim
13+2 olduk bugünAy benimde 10 a 6 kaçıncı haftadasın
Bende 14+3 oldum napcaz bu ağrıları bilmiyorum13+2 olduk bugün
Aminn çok teşekkür ederimah canım yaa, ınsallah bır an once duzelırsın yaacok gecmıs olsun
Maşallah yaaa sizede büyük supriz olmuşturBebiş 16+1'de kıza döndü bizim
Ama iki kontrol erkek olup bunda kız deyince doktor "her geldiğimde tekrar bakalım" dedi
Maşallah yaaa sizede büyük supriz olmuşturbenimde öyle olsa keşke diyecemde kocaman pipiyi gösterdi bak burası diye değişmez sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?