2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çiçeğim

Kızlar merhaba benimde 11+3 kontrolüm vardı Allah a şükür ense kalinliginz normal ikili tarama için kan verdim yarın çıkacak ve doktorum bebisim için şuanda ben bu bebise kız derim dedi ama önümüzdeki kontrolde netlik kazanır dedi bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsun da

Kızlar ben böyle bir beşik görüyorum çok beğeniyorum hep pinterestde karşıma çıkıyor. belki siz bilirsiniz turkiyede her hangi mağaza ve magaza sitesinde ola bilir mi?

2 hafta nasıl dayanacaksın yaa

Kızlar ben böyle bir beşik görüyorum çok beğeniyorum hep pinterestde karşıma çıkıyor. belki siz bilirsiniz turkiyede her hangi mağaza ve magaza sitesinde ola bilir mi? Eki Görüntüle 3290574
canım bunların uzayanları da varmış stokke de var ama uçmuş gitmiş fiyatlar :) bunlar da uzamayanlarda işte çok kısa süreli kullanımlı galiba

Benim baya çıkıntı vardı doktor büyük ihtimalle erkek dedi. 13 haftalıktım bende :) ama soranlara erkek diyorum acele mi ediyorum değişir mi acaba?

Benim baya çıkıntı vardı doktor büyük ihtimalle erkek dedi. 13 haftalıktım bende :) ama soranlara erkek diyorum acele mi ediyorum değişir mi acaba?
Kordonla karısabiliyormuş 16. Haftada net bakılıyor bence de beklemek lazım aslında

Kordonla karısabiliyormuş 16. Haftada net bakılıyor bence de beklemek lazım aslında
Kordon olsa anlardı herhalde doktor diye düşündüm ama gerçi doktor çok detaylı bakmadı cinsiyetine belki de dediğin gibidir ama erkek fikrine baya alıştım şok yaşarım. Ama eşim çok sevinir o kız istiyordu

İnşallah gönlümüzden geçen olur

Bizde de bugün aynı durum yaşandı doktor kız derim suanda dedi bende ama sanki cknti var dedim kızda da oluyor bu cknti dedi ama ben kız derim buna dedi birdahakj kontrolde nereler dedi bakalım merakla bekliyoruz
Nasıl bir çıkıntı ? Benim bamya gibiydi ama sanki onun dışında testis gibi şişlik de gördüm. Yani doktor demeden ben gördüm ve bu erkek dedim içimden

Nasıl bir çıkıntı ? Benim bamya gibiydi ama sanki onun dışında testis gibi şişlik de gördüm. Yani doktor demeden ben gördüm ve bu erkek dedim içimden
Benimkinin 10+2 de bakacak arası böyleydi ama cinsiyeti görselerde 16. Haftadan önce söylemiyorlar
Genelde erkek dedikleri değişmiyor ama kız dedikleri değişiyor bakalım 1 hafta sonra randevum var

Buda 12+2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…