2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bence seninki kız çıkıcak ya yeniden bebeğin pipisinin o haftada buyuk çıkması enteresan birazcık
Ay ağzından bal damlıyor canım rüyamda gördüm dün gece doktora gidiyordum bu kız kim dedi erkek diyordu doktor ekranda Zaman geçmiyor şimdi netleşse de konuyu kapatsam

Mesela bende kız istiyorum ama erkek olacagını hissediyom
Hiç belli olmaz belki de kızdır seninki bu aralar cinsiyet partisi videolarına sardım anneler orada örneğin kız hissediyorum diyor erkek çıkıyor erkek hissediyorum diyor kız çıkıyor aslında demekki hissedemiyoruz

kızlar doktora gitmeme rekoru bende sanırım 5 hafta oldu görmeli aşırı görmek istiyorum fetal yaptırdım onun sonucunu bekledim derken 5 hafta oldu inşallah pazartesi görücem nasıl büyümüştür kim bilir tam 13+5 olacak :))))
doktora sormam gerekenler var mı?
folik asit bırakıp -omega-demir-d vitaminine mi başlamalıyım?
tetnoz aşısı mı karma aşı mı ?
ayrıntılı ultrasonu sorcağım başka tecrübeli olan arkadaşlar ne sormam lazımmmm

İnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dedi

Ayy 2 hafta zor dayanıyom ben

Ben ne zaman gitsem herşeyi unutuyorum vitamin ve demir takviyesi sor en önemlisi onlar

İnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dedi
Ben de bir sayfaya baktırdım kız demişti 11+3 fotoğrafına
Hangi sayfaydı sizin

Evet kız çıkarsa şaşırmam ben artık inanmıyorum hep değişiyor

Evet hissedemiyoruz galiba ben hep kız hissetmiştim

Bence bende doktora gitmeme rekoru ilk gördüğümde 6+5 idi haziran ayındaydı sonra ilk defa geçen hafta gittim 14 haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…