- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.004
- 598
Ay ağzından bal damlıyor canım rüyamda gördüm dün gece doktora gidiyordum bu kız kim dedi erkek diyordu doktor ekrandaCanım bence seninki kız çıkıcak ya yenidenbebeğin pipisinin o haftada buyuk çıkması enteresan birazcık
Nedense ben içimden senin kızın olacagı geçiyor hep hiç inanamadm erkek olacagınaAy ağzından bal damlıyor canım rüyamda gördüm dün gece doktora gidiyordum bu kız kim dedi erkek diyordu doktor ekrandaZaman geçmiyor şimdi netleşse de konuyu kapatsam
Mesela bende kız istiyorum ama erkek olacagını hissediyomNedense ben içimden senin kızın olacagı geçiyor hep hiç inanamadm erkek olacagına
Kontrolun ne zaman ben 6eylül zaman geçmek bilmiyor 16+3 olucam insallah sagligin ve cinsiyyetin merak ediyorumAy ağzından bal damlıyor canım rüyamda gördüm dün gece doktora gidiyordum bu kız kim dedi erkek diyordu doktor ekrandaZaman geçmiyor şimdi netleşse de konuyu kapatsam
Hiç belli olmaz belki de kızdır seninkiMesela bende kız istiyorum ama erkek olacagını hissediyom
5 Eylül tam 16. Hafta oluyor doktorum 16 da bakalım demiştiKontrolun ne zaman ben 6eylül zaman geçmek bilmiyor 16+3 olucam insallah sagligin ve cinsiyyetin merak ediyorum
İnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dediHiç belli olmaz belki de kızdır seninkibu aralar cinsiyet partisi videolarına sardım anneler orada örneğin kız hissediyorum diyor erkek çıkıyor erkek hissediyorum diyor kız çıkıyor aslında demekki hissedemiyoruz
Ayy 2 hafta zor dayanıyom benkızlar doktora gitmeme rekoru bende sanırım 5 hafta oldu görmeli aşırı görmek istiyorum fetal yaptırdım onun sonucunu bekledim derken 5 hafta oldu inşallah pazartesi görücem nasıl büyümüştür kim bilir tam 13+5 olacak :))))
doktora sormam gerekenler var mı?
folik asit bırakıp -omega-demir-d vitaminine mi başlamalıyım?
tetnoz aşısı mı karma aşı mı ?
ayrıntılı ultrasonu sorcağım başka tecrübeli olan arkadaşlar ne sormam lazımmmm
Ben ne zaman gitsem herşeyi unutuyorumkızlar doktora gitmeme rekoru bende sanırım 5 hafta oldu görmeli aşırı görmek istiyorum fetal yaptırdım onun sonucunu bekledim derken 5 hafta oldu inşallah pazartesi görücem nasıl büyümüştür kim bilir tam 13+5 olacak :))))
Ben de bir sayfaya baktırdım kız demişti 11+3 fotoğrafınaİnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dedi
Evet bacımSana kocaman sarılıyorumseni benden iyi kimse anlayamazzzz kaderdaşımm insan nelere alışmıyor ki
Paşa açmış mı bacakları gördünüz mü direkt
Evet kız çıkarsa şaşırmamAyyy ben bunları okuduktan sonra artik 20 haftaya kadar bebeğe bişey almam kıyafet olarakne kadar çok değişiyor. Bende tüm teoriler kız gosteriyor bakalım ne çıkıcak hayırlı olsun hepsi evlat tabiki sağlıklı olsunlar yeter alışırsın artık diğer ultrasonda yeniden kız çıkar ya birden
Evet hissedemiyoruz galibaHiç belli olmaz belki de kızdır seninkibu aralar cinsiyet partisi videolarına sardım anneler orada örneğin kız hissediyorum diyor erkek çıkıyor erkek hissediyorum diyor kız çıkıyor aslında demekki hissedemiyoruz
Bence bende doktora gitmeme rekorukızlar doktora gitmeme rekoru bende sanırım 5 hafta oldu görmeli aşırı görmek istiyorum fetal yaptırdım onun sonucunu bekledim derken 5 hafta oldu inşallah pazartesi görücem nasıl büyümüştür kim bilir tam 13+5 olacak :))))
Bir dahaki ne zaman canım sizin orda araya zaman koyuyorlar bi de dimiBence bende doktora gitmeme rekoruilk gördüğümde 6+5 idi haziran ayındaydı sonra ilk defa geçen hafta gittim 14 haftalıktı
Bu sayfa canmBen de bir sayfaya baktırdım kız demişti 11+3 fotoğrafına
Hangi sayfaydı sizin
AminmSaglıkla gelsin inşallah kuzum allah ne verirse kabulümüz. Ben kız mı demiştim sana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?