- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Aaa aynı sayfaBu sayfa canm
Saglıklı olsunda kuzum olsun bebişler böyle yanıltıyor işte bazenAminmEvet, kız demiştin canım...
Bir kızım var bir oğlum canım, ikisi de kız istiyorduCanimm çok sevindim, kızların mi var ogullarin mi niye sevinmedi minnoslarsağlıkla kucağına al inşallah
Şaşırılmıycak gibi değil gercekten erkende söyledilerAaa aynı sayfakız demişti hatta son o pipili fotoyu atınca arada 1 hafta var diye o da şaşırdı
Ben varım kuzumKızlar hiç midesi bulanmamış olanlar kaç kişi var
Oğluş gelince de çok sevecekler ne kadar şanslı bebiş hem abisi hem ablası varBir kızım var bir oğlum canım, ikisi de kız istiyorduAmin hepimiz inşallah
Çok şükür canımOğluş gelince de çok sevecekler ne kadar şanslı bebiş hem abisi hem ablası var
Aynen, sağlıkla gelsin kuzularSaglıklı olsunda kuzum olsun bebişler böyle yanıltıyor işte bazen
Yaa ne guzel iki duyguyu da tatmissinBir kızım var bir oğlum canım, ikisi de kız istiyorduAmin hepimiz inşallah
Yaaa kuşum çok sevindim, allahım sağlıkla dünyaya gelmesin nasip etsin inşallah. dünyalar yakışıklısı gelecek demekB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
melegim can @melisaa93 @imaginationforever A Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @Niqu golden-snitch @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
B BuffalososKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorumcinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar
Benim dediklerim çıkmadı canım cinsiyet tahmini yapmaya tövbe ettim o yüzden
Erkek gibiKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorumcinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar
Bu haftalarda ben pek anlamıyorum kuzum ama kız bebege benzettimKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorumcinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar
Ahdhshdh olsunBenim dediklerim çıkmadı canım cinsiyet tahmini yapmaya tövbe ettim o yüzden
Pipiye benzeyen bişey göremedim ben ya nerde gördünüz?Erkek gibi
13 haftalık, 7 haftalıkken de sana göndermiştim ramziye göre bakmıştın yine kız demiştin bakBu haftalarda ben pek anlamıyorum kuzum ama kız bebege benzettim
Bende alın yapısını kız benzettim bir de pipi göremedim sanki sağlıklı olsunAhdhshdh olsun
Pipiye benzeyen bişey göremedim ben ya nerde gördünüz?
13 haftalık, 7 haftalıkken de sana göndermiştim ramziye göre bakmıştın yine kız demiştin bakay hadi inşallahhh
İşaretlemeye çalıştımKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorumcinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar
Amin inşallah bakalım 2 hafta sonra öğrenicezBende alın yapısını kız benzettim bir de pipi göremedim sanki sağlıklı olsun
Baya bi baktı doktor ama ben hiç pipiye benzer bişey göremedim hatta cinsiyetini bize söylemeyin deyince kız erkek çıkıntıları benziyo direkt pipi demeyin dedi daha ultrasona almadan biziİşaretlemeye çalıştımdemehmetboz diye bi Instagram hesabı var oradaki anlatımlardan başınca sanki pipi var ama pozisyon kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?