2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ya deterjan kokusu çok midemi bulandırıyor hatta direk kusturuyor banyoya girer girmez alıyorum kokuyu. Annemdeyim. Makineyi çalıştırmış ölüyorum kokudan. Kadın 3 deterjan değiştirdi benim yüzümden kokmayanını aldı yok yine kokuyor mahvetti beni bu deterjan kokuları. Az kusmadım yaa deterjan yüzünden. Valizde çamaşırlarımı düzeltiyorum öğütmekten düzeltemedim yeni yıkandılar

Kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorum cinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_0252.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 103
Yaaa kuşum çok sevindim, allahım sağlıkla dünyaya gelmesin nasip etsin inşallah. dünyalar yakışıklısı gelecek demek

B Buffalosos melegim can

Erkek gibi

Bu haftalarda ben pek anlamıyorum kuzum ama kız bebege benzettim

Ahdhshdh olsun

Pipiye benzeyen bişey göremedim ben ya nerde gördünüz?

13 haftalık, 7 haftalıkken de sana göndermiştim ramziye göre bakmıştın yine kız demiştin bak ay hadi inşallahhh
Bende alın yapısını kız benzettim bir de pipi göremedim sanki sağlıklı olsun

İşaretlemeye çalıştım demehmetboz diye bi Instagram hesabı var oradaki anlatımlardan başınca sanki pipi var ama pozisyon kötü

Eklentiler

• IMG_8574.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 85
Bende alın yapısını kız benzettim bir de pipi göremedim sanki sağlıklı olsun
Amin inşallah bakalım 2 hafta sonra öğrenicez
İşaretlemeye çalıştım demehmetboz diye bi Instagram hesabı var oradaki anlatımlardan başınca sanki pipi var ama pozisyon kötü
Baya bi baktı doktor ama ben hiç pipiye benzer bişey göremedim hatta cinsiyetini bize söylemeyin deyince kız erkek çıkıntıları benziyo direkt pipi demeyin dedi daha ultrasona almadan bizi bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…