2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet bacım bildiğin kocaman pipi gördük
A Alliswell23 ben çok şaşırdım senin durumuna ya hayırlısı olsun ilk bebekte bence hiç önemli değil cinsiyeti benim gibi ikinci olunca insan iki meyveden de tatmak istiyor bir oğlum var pazartesi bana kız dedi sadece biz değil bütün sülale arkadaş çevremiz çok sevindi kanaviceli çiçekli böcekli hastane çıkışı aldim o sevinçle şimdi senin postu okuyunca kara kara düşünüyorum benimki de değişirse diye

Evet uzuyor uzun fotografinida gördüm hangi site? Adınızı yazarsan bakardım bende
canım bu beymende e bebekte trendyolda falan var uzama aparatı varmış onla 4 yasına kadar rahat kullanırsınız diyorlar ama o şekilde de 20 lere geliyor ben bunları beğendim

Eklentiler

• 806A914E-963F-4B8E-9DBF-F7605FD54AA1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 56
Kanaviçeli çiçekli böcekli hastane çıkışını nerden aldınız acaba
Benim de böyleydi 13+0da baya belliydi yani
benim de bacak arası boştu ama daha erken dedi söylemedi 12+0’da. Ondan sonra hep kız hissettim.Ben nipt testi ile öğrendim cinsiyeti

Bana kız gibi geliyor ama ultrasonlara bakınca kesin erkek diyorum bildiğin pipi var burda
Ben hep erkek hissediyordum öyle çıktı zaten erkek bebek çabuk gelişirmiş kız bebeğe göre. Elleri ayakları kafası heryeri bildiğin minyatür bebek gibiydi çok garip bi his :) elleriyle yüzünü kapatıyordu ayaklarını uzatıyordu :) kemikli bi bebekti. Erkekler öyle olur derler . O açıdan da erkek olduğu belli benimkinin

Maşallah küçük paşaya
30nda kesin söyliycem dedi merakla bekliyorum
Eşim aşırı kız istiyor benim için sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil

İlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordum

Canım neye dayanarak kız diyorlardı ay bende dayanamicam gidicem doktora bacakları açıktı boşmuyduda kzı dediler yoksa haftası falan küçüktüde anlamadılar

İlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordum
İlk bebisi kendin için ikinciyi birinciye kardes olsun yalnız kalmasın diye yaparsin diyorlardı ben de o mantıkla ikinciye karar verebildim aradan geçen 5 yıl sonra bu senede cesaret edemeseydim bu fikri sonsuza kadar kapatacaktim ben de kız bebek hayranıyım aileden 9 yigenimden 1 i kız o da üniversiteye gidiyor kız bebek hasreti var ailemde de

Trendyoldan canim

Cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsın
Sanırım 2 oğlun var

Bnımde 11 yaşında bi oğlum var çok isterım kızım olsun ama dua ederken bıle hiç kız isteyemedım, hep sağlıklı ve salih bı evlat isterım

Anam ciddimi o zaman hala kızım olma şansı var
Benim bebeğin kemik yapısı duruşu çok narin gözükmüştü bana. Bacaklarını da açmadı 16. Haftaya kadar. Ben o yüzden kız tahmin ediyordum. Sen de oradan tahmin edebilirsin aslında hakkında hayırlısı olsun

Bacak arası bomboş muydu. O zaman benim kesin erkek
Evirdi çevirdi baya inceledi doktorum, bomboştu Oğlumda doluydu bu haftada
bu neeeeeee çok tatlıymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…