A Alliswell23 ben çok şaşırdım senin durumuna ya hayırlısı olsun ilk bebekte bence hiç önemli değil cinsiyeti benim gibi ikinci olunca insan iki meyveden de tatmak istiyor bir oğlum var pazartesi bana kız dedi sadece biz değil bütün sülale arkadaş çevremiz çok sevindi kanaviceli çiçekli böcekli hastane çıkışı aldim o sevinçle şimdi senin postu okuyunca kara kara düşünüyorum benimki de değişirse diyeEvet bacımbildiğin kocaman pipi gördük
canım bu beymende e bebekte trendyolda falan var uzama aparatı varmış onla 4 yasına kadar rahat kullanırsınız diyorlar ama o şekilde de 20 lere geliyor ben bunları beğendimEvet uzuyor uzun fotografinida gördüm hangi site? Adınızı yazarsan bakardım bende
Benim de böyleydiBenimkinin 10+2 de bakacak arası böyleydi ama cinsiyeti görselerde 16. Haftadan önce söylemiyorlar
Genelde erkek dedikleri değişmiyor ama kız dedikleri değişiyor bakalım 1 hafta sonra randevum var
Eki Görüntüle 3290589
Buda 12+2Eki Görüntüle 3290591
Bana kız gibi geliyor ama ultrasonlara bakınca kesin erkek diyorum bildiğin pipi var burdaBenim de böyleydi13+0da baya belliydi yani
Kanaviçeli çiçekli böcekli hastane çıkışını nerden aldınız acabaA Alliswell23 ben çok şaşırdım senin durumuna ya hayırlısı olsun ilk bebekte bence hiç önemli değil cinsiyeti benim gibi ikinci olunca insan iki meyveden de tatmak istiyor bir oğlum var pazartesi bana kız dedi sadece biz değil bütün sülale arkadaş çevremiz çok sevindi kanaviceli çiçekli böcekli hastane çıkışı aldim o sevinçle şimdi senin postu okuyunca kara kara düşünüyorum benimki de değişirse diye
benim de bacak arası boştu ama daha erken dedi söylemedi 12+0’da. Ondan sonra hep kız hissettim.Ben nipt testi ile öğrendim cinsiyetiBenim de böyleydi13+0da baya belliydi yani
Ben hep erkek hissediyordum öyle çıktıBana kız gibi geliyor ama ultrasonlara bakınca kesin erkek diyorum bildiğin pipi var burda
Sizin cinsiyet neydiKanaviçeli çiçekli böcekli hastane çıkışını nerden aldınız acaba
benim de bacak arası boştu ama daha erken dedi söylemedi 12+0’da. Ondan sonra hep kız hissettim.Ben nipt testi ile öğrendim cinsiyeti
Maşallah küçük paşayaBen hep erkek hissediyordum öyle çıktızaten erkek bebek çabuk gelişirmiş kız bebeğe göre. Elleri ayakları kafası heryeri bildiğin minyatür bebek gibiydi çok garip bi his :) elleriyle yüzünü kapatıyordu ayaklarını uzatıyordu :) kemikli bi bebekti. Erkekler öyle ole derler . O açıdan da erkek olduğu belli benimkinin
KızSizin cinsiyet neydi
İlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordumA Alliswell23 ben çok şaşırdım senin durumuna ya hayırlısı olsun ilk bebekte bence hiç önemli değil cinsiyeti benim gibi ikinci olunca insan iki meyveden de tatmak istiyor bir oğlum var pazartesi bana kız dedi sadece biz değil bütün sülale arkadaş çevremiz çok sevindi kanaviceli çiçekli böcekli hastane çıkışı aldim o sevinçle şimdi senin postu okuyunca kara kara düşünüyorum benimki de değişirse diye
Bacak arası bomboş muydu. O zaman benim kesin erkekKızGerçekten kemik yapısı daha kibar oluyor hareketler daha kibar oluyor erkeğe göre Daha nazlı nazlı gelişiyor
Buda guzel ben attiğimdan istiyorum bulamazsam yaptiricam inşallah yine tıpkısını gorurseniz bana habrr edersinizcanım bu beymende e bebekte trendyolda falan var uzama aparatı varmış onla 4 yasına kadar rahat kullanırsınız diyorlar ama o şekilde de 20 lere geliyor ben bunları beğendim
Ay benim şu an 14+5 yeni 2. Trimester 6 kere normal 2 kere detaylı ultrasona girdiBizim burda 2. Trimestera kadar 1 kere 2. Trimester den sonra her ay 1 kere oluyor
Canım neye dayanarak kız diyorlardı ay bende dayanamicam gidicem doktora bacakları açıktı boşmuyduda kzı dediler yoksa haftası falan küçüktüde anlamadılarKızlar doktordan geliyorum 3 haftadır kız denilen bebeğim erkekmişben kendimi hep kız annesi olarak düşünüp gidip kız kıyafetleri bile almıştık erkek diyince çok şaşırdım tabi ki evlattır sağlıklı olsun ama kabullenmem biraz zaman alacak çünkü 3 haftadır kız denilmişti insan kendini ona göre ayarlıyor evet B Buffalosos
bütün teorileri bende yalanladım evet arkadaşlar nub Ramzi Rus çin makas yüzük herşey yalan ben bu pipiden sonra başka bişey demem
İlk bebisi kendin için ikinciyi birinciye kardes olsun yalnız kalmasın diye yaparsin diyorlardı ben de o mantıkla ikinciye karar verebildim aradan geçen 5 yıl sonra bu senede cesaret edemeseydim bu fikri sonsuza kadar kapatacaktim ben de kız bebek hayranıyım aileden 9 yigenimden 1 i kız o da üniversiteye gidiyor kız bebek hasreti var ailemde deİlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordum
Trendyoldan canimKanaviçeli çiçekli böcekli hastane çıkışını nerden aldınız acaba
benim de bacak arası boştu ama daha erken dedi söylemedi 12+0’da. Ondan sonra hep kız hissettim.Ben nipt testi ile öğrendim cinsiyeti
Cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsınB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
@melegim can @melisaa93 @imaginationforever @Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @Niqu @golden-snitchTikabasa @Trueliving @Cey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
Benim bebeğin kemik yapısı duruşu çok narin gözükmüştü bana. Bacaklarını da açmadı 16. Haftaya kadar. Ben o yüzden kız tahmin ediyordum. Sen de oradan tahmin edebilirsin aslındaAnam ciddimi o zaman hala kızım olma şansı var
Bende tek çocuk istiyordum kız diyince oh bi daha çocuk yapmam tutturdum dedimİlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordum
Evirdi çevirdi baya inceledi doktorum, bomboştuBacak arası bomboş muydu. O zaman benim kesin erkek
bu neeeeeee çok tatlıymış yaTrendyoldan canim
Sitilin Kız Bebek Natural 10 Lu Hastane Çıkışı Kanaviçe Ortanca Çiçek Desenli Yenidoğan Seti - Fiyatı, Yorumları
Sitilin Kız Bebek Natural 10 Lu Hastane Çıkışı Kanaviçe Ortanca Çiçek Desenli Yenidoğan Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?