2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Canım neye dayanarak kız diyorlardı ay bende dayanamicam gidicem doktora bacakları açıktı boşmuyduda kzı dediler yoksa haftası falan küçüktüde anlamadılar
Canım daha 10 gün önce bacak arasını gördüm 2 çizgi var kız bu bebek %85 kız değişirse şok olurum demişti şimdi baya testis gördük pipi değil de bi şişlik var testis gibi bakınca öyle geldi bana

Kaçıncı hafta da size kız dedi

Bence beklemekte fayda var yine de çok detaylı alt tarafı görmek lazım detaylı ultrasonda netleşen bile varmış

Tebrik ediyorum ben max 2 hafta dayanabiliyorum
İnsallah güzel haberlerle başka da soracak bi şey yok

13+1 de dedi oğlumda aynı doktor 12. Haftada bildi diye sırf cinsiyet öğrenmek için bu doktora gittim yoksa kendi doktorum 16. Haftada gel o zaman söylerim dedi
Bana 14+2 de kız dedi geçen hafta bacak arasını gördünüz mü dedim evet gördüm 2 çizgi var dedi

Bizimki de değişebilir o zaman yani 14te bile oluyorsa bu yanılgı doktorumun dediği gibi 16yi beklemek en iyisi
Bize tahmin de bulunayım mı diye sordu bilseydim baştan beri tahmin yaptırmazdım 11. Hafta da erkek dedi ondan sonra 3 kere daha gittik hep kız dedi şuan 15. Haftadayım yine erkek dedi insanın kafası karışıyor böyle olacağını bilseydim 16 dan önce tahmin ettirmezdim ki artık 16 da bile emin olamayacağım

Çok güzelmiş bende böyle bir set arıyordum ne zamandır hiç böyle güzeline denk gelmedim . Ben cinsiyetini ögrenmemeye karar verdim cesaret edemiyorum o yüzden unisex setlere bakmaya başladım. Siz inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde giydirirsiniz çiçek kızınıza

Benim de içimden seninki bugün yanıldı gibi geçiyor ama erkek olsaydı çok önceden belli ederdi sanki kendisini
Anlamadım gerçekten özellikle diğer haftalarda bacak arasını gördünüz mü dedim evet bacak arasında 2 çizgi var demişti birden bir şişlik oldu orda bugün aşırı şok olduk

Anlamadım gerçekten özellikle diğer haftalarda bacak arasını gördünüz mü dedim evet bacak arasında 2 çizgi var demişti birden bir şişlik oldu orda bugün aşırı şok olduk
Elini koymus olmasın her şey olabilir beklemek en iyisi olacak

Bu bebe kime benzedi böyle bilmiyorum dudaklarına şaşırıp kaldım bizde bu kadar dudak yok ki tahminlerinizi varsa birde alabilirim doktora sormaya cesaretim yok ama tahmin duymak isterim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3290644

Bu bebe kime benzedi böyle bilmiyorum dudaklarına şaşırıp kaldım bizde bu kadar dudak yok ki tahminlerinizi varsa birde alabilirim doktora sormaya cesaretim yok ama tahmin duymak isterim
Tahminlerimizin çoğu çıkmadı hiç isteme canım boşver kız dediğime ki her şeyiyle dümdüz nub kemik yapısı hepsi kız olmasına rağmen geçen hafta erkek dedi doktor şok oldum o yüzden bu teoriler yalan kafan hiç karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…