Övüldüğü kadar hakkını verir inşallahValla bende gece kalkmaya üsendim o sebeple aldım odada dursun te içeriye gitmeyeyim zaten gece Allah bilir kaç kere uyancaz bez değiştircez
İstediğim bebek arabası 6bindi. Şu an 9a yakın ve daha almadım maalesef. Beşiği aldığım zaman 4700 dü şu en ucuz 6500Kızlar ben hep büyük parçalardan gidiyorum park yatak ve bebek arabası da aldım
Hata mı yapıyorum acaba sizce onlar indirime mi girer ?
Çöp kovası dışarıya asla koku vermiyormuş 16 lt bir sürü bez alıyorO ne ki
Arabayi depoya kaldirdik canim markasini animsayamadim bakinca yazayim onuAraba ve pusette hangilerini aldın canım
Senle benimki aynı gibiBendeki de böyle dize kadar pipisi mi olacak çocuğun ne bu siyahi gibi
Doktor kan akışını açamadı cihazı çok iyi değildi kordon mu değil mi bakamadı biz yine de şimdilik erkek diyelim dedi ama kesin değil dedi erkekse de pipisi çok büyük dedi bi de töbe töbe ya
Alacaksan şayet; şu an en uygunu ebebekte 550 tlO ne ki
Komşuma 4ten 7ye kadar erkek dediler, sonra 7de kız dediler, şimdi 8de tekrar erkek dedilerSenle benimki aynı gibibenimki de nasıl pipi bacak arasında değil de taa yukarda gibi ne bilim anlamadım ya doktorda beni allak bullak etti erkek kız kız erkek çok iyi bir doktor olmasa değiştirirdim bu şekilde
Canım bunlar hep yarım kollu bunları içe mi giydireceksinYeni doğan bir kaç tane alacağım ama çok almayı düşünmüyorum çünkü yeni doğan olanları 1 haftadan fazla giyemiyorlarmış hemen büyüyorlarmış
Hiç bilgim yok canım aynı şekilde deli gibi herşeyi almak istiyorum bendeBody kaç tane almak lazım acaba bir fikriniz var mı ? Güzel bir şey gördükçe alasım geliyor ama abartmak da istemiyorum, hediye de gelir daha.
Karından çekilmişti 6 haftalık sizce cinsiyeti nedirSaglıklı olsunda kuzum olsun bebişler böyle yanıltıyor işte bazen
Ay o daha betermiş doğuma bir ay kala cinsiyet değişiyorKomşuma 4ten 7ye kadar erkek dediler, sonra 7de kız dediler, şimdi 8de tekrar erkek dedilerşaka gibi ama böyle şeyler oluyor maalesef. Bize denk gelmez diye umut ediyorum
Erkek gibi şuanki konumuna göre canımKarından çekilmişti 6 haftalık sizce cinsiyeti nedir
Insallah canim hersey gönlünce olsunAy inşaAllah benimki de öyle olur
Himm. Kiz olsa on ikiden vurmus olacaz ama erkek olsa da ogluma arkads kismet ama 16 ya daha cok var. Kiz bebekler gec anlasilirmis cnm kiz senin benceİşte benim de böyleydi düz nub kız ama bir hafta sonra ortada kocaman uzun bisey oldu kordon mu pipi mi bilemedik o yüzden 16. Yı bekliyoruzne desek kesin olmayacak
Aynen beterin beteri varAy o daha betermiş doğuma bir ay kala cinsiyet değişiyor
Yeni dogan benm sadece hastane takimi vardi. Birini hastane verdi birini ben aldm . Gerisi 3 aylk giydrdm kollarini katlaya katlaya zaten bir iki haftada yeni dogana sigmio rahat etmiyorlar. Yandan baglamalilar rahatti ust icin. Ilk etaptaYeni doğan bir kaç tane alacağım ama çok almayı düşünmüyorum çünkü yeni doğan olanları 1 haftadan fazla giyemiyorlarmış hemen büyüyorlarmış
Canım senin zaten belli olmamış mıydı kız diye ?Karından çekilmişti 6 haftalık sizce cinsiyeti nedir
20.haftaya kadar sasirmamak lazimmis onu ogrendim
Valla ben de şu an oğlum diye seviyorum. Kız olsa doktoruna saydırsın bana değil20.haftaya kadar sasirmamak lazimmis onu ogrendim
Benim bi arkadasa 24.haftaya kadar kiz demisler 2 hafta sonra erkek demisler oglu oldu
Hadi renk olarak ortak renkler alinir da insan bi sure sonra konusuyor bebekle
Ben 2 3 hafta ogluma kizim demisim meselaalinmamistir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?