2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ben hep büyük parçalardan gidiyorum park yatak ve bebek arabası da aldım
Hata mı yapıyorum acaba sizce onlar indirime mi girer ?
İstediğim bebek arabası 6bindi. Şu an 9a yakın ve daha almadım maalesef. Beşiği aldığım zaman 4700 dü şu en ucuz 6500 Bence artıyor gitgide. En iyisini yapmışsın

Araba ve pusette hangilerini aldın canım
Arabayi depoya kaldirdik canim markasini animsayamadim bakinca yazayim onu
Park yatagi yeni aldik ebebekten sunnybaby markasi
Saticiya hangisini onerirsiniz dedim en cok agirlik kapasitesi olan bu dedi onu tercih ettik
Fotosunu da ekleyeyim

3600 yaziyor ama indirim vardi 2900e almis olduk

Senle benimki aynı gibi benimki de nasıl pipi bacak arasında değil de taa yukarda gibi ne bilim anlamadım ya doktorda beni allak bullak etti erkek kız kız erkek çok iyi bir doktor olmasa değiştirirdim bu şekilde

Senle benimki aynı gibi benimki de nasıl pipi bacak arasında değil de taa yukarda gibi ne bilim anlamadım ya doktorda beni allak bullak etti erkek kız kız erkek çok iyi bir doktor olmasa değiştirirdim bu şekilde
Komşuma 4ten 7ye kadar erkek dediler, sonra 7de kız dediler, şimdi 8de tekrar erkek dediler şaka gibi ama böyle şeyler oluyor maalesef. Bize denk gelmez diye umut ediyorum

Body kaç tane almak lazım acaba bir fikriniz var mı ? Güzel bir şey gördükçe alasım geliyor ama abartmak da istemiyorum, hediye de gelir daha.
Hiç bilgim yok canım aynı şekilde deli gibi herşeyi almak istiyorum bende sadece 6set dediğim uzun kollu zıbınlar ve zıbınların altına ayaklı taytlardan aldımzaten ev sıcak olacağı için kat kat giydirmeye gerek olcağını sanmam bir de çocuğu isilik yapmayalım sıcaktan belki penye yelek alabilirim 3 tane falan

İşte benim de böyleydi düz nub kız ama bir hafta sonra ortada kocaman uzun bisey oldu kordon mu pipi mi bilemedik o yüzden 16. Yı bekliyoruz ne desek kesin olmayacak
Himm. Kiz olsa on ikiden vurmus olacaz ama erkek olsa da ogluma arkads kismet ama 16 ya daha cok var. Kiz bebekler gec anlasilirmis cnm kiz senin bence

Yeni doğan bir kaç tane alacağım ama çok almayı düşünmüyorum çünkü yeni doğan olanları 1 haftadan fazla giyemiyorlarmış hemen büyüyorlarmış
Yeni dogan benm sadece hastane takimi vardi. Birini hastane verdi birini ben aldm . Gerisi 3 aylk giydrdm kollarini katlaya katlaya zaten bir iki haftada yeni dogana sigmio rahat etmiyorlar. Yandan baglamalilar rahatti ust icin. Ilk etapta

Valla ben de şu an oğlum diye seviyorum. Kız olsa doktoruna saydırsın bana değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…